Moda

MARIJANA MATEUS OBUČENA KAO PRINCEZA, ALI SVI GLEDAJU SAMO U JEDNO: Šta joj je to zapalo među grudi?! (FOTO)

Pratioci ove poznate dame komentarisali su njen izgled u superlativu, ali bilo je i kritika budući da se ona maskirala dan uoči velikog pravoslavnog praznika, Svete Petke.

27.10.2024 15:01

MARIJANA MATEUS OBUČENA KAO PRINCEZA, ALI SVI GLEDAJU SAMO U JEDNO: Šta joj je to zapalo među grudi?! (FOTO)
Instagram-marijanamateus

Dizajnerka Marijana Mateus (53), bivša supruga biznismena Miodraga Kostića i nekadašnjeg nemačkog fudbalskog asa Lotara Mateusa, ne prestaje da privlači pažnju gde god se pojavi. Ona živi na destinaciji Beograd-London, budući da poseduje kuće na oba mesta, a zbog brojni,  što prijateljskih, što poslovnih okupljanja svakodnevno obilazi najrazličitije destinacije.

Ovoga puta pobrala je brojne simpatije, budući da je objavila seriju fotografija sa maskenbala koji je bio tematski, a sve u čast velikog američkog praznika Noći veštica koji se obeležava 31. oktobra. Tema žurke bila je "Duhovi Versaja", pa se Marijana pobrinula da se transformiše u jednu od princeza sa dvora, što joj je savršeno pošlo za rukom. Ponela je elegantnu, raskošnu dugu haljinu u boji zlata. 

Instagram-marijanamateus

Marijana Mateus spremna za maskenbal

Kreacija je bila dugih rukava, ali izrazito smelog i dubokog dekoltea, pa su Marijanine bujne grudi došle ponovo u prvi plan. Gornji deo je u potpunosti bio prekriven zlatnim štrasom. Usledio je pojas, a ispod njega sve do zemlje se pružala duga, romantična suknja od više slojeva tila. Osnova je bila krem boje, posuta zlatnom. 

Dizajnerka je rešila da u potpunosti dočara versajske zabave u svom punom sjaju, pa je nakit koji je ponela bio u vidu zlatnog prstenja, kao i Chanel minđuša. Međutim, u prvom planu su, i to potpuno opravdano, bili biseri na zlatnoj ogrlici, koji su ovoj atraktivnoj dami na jednoj fotografiji upali među grudi. To nije moglo da promakne njenim mnogobrojnim muškim pratiocima, ali ni ženama koje su pohvalile njen izgled. 

Dugu kosu pustila je da u talasima pada, šminka je bila intenzivna, dok je na glavi imala ukras u vidu dijademe.

- Anabelina Noć veštica - Duhovi Versaja. Najlepša žurka, bilo je kao san - dodala je ona u opisu objave.

Komentari su istog trena preplavili njen Instagram.

- Spavaš li mirno, Hajdi Klum?!

- Zapanjujuće ti stoje zlatne nijanse.

- Najlepša dama. 

- Ta haljina je divna.

- Najlepši duh ikada!

- Baš si se lepo obukla za Svetu Petku - našao se i pojedini zajedljiv komentar na Marijaninu objavu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)