Moda

EDITA PROMENILA LIČNI OPIS, ALI I STAJLING - ŽELI DA LIČI NA OVU STARLETU: Prošetala Balenciaga čizme od oko 3.000 evra! (FOTO)

Evo koje je sve intervencije imala, sa lica nestao i njen dugogodišnji zaštitni znak.

24.10.2024 19:20

EDITA PROMENILA LIČNI OPIS, ALI I STAJLING - ŽELI DA LIČI NA OVU STARLETU: Prošetala Balenciaga čizme od oko 3.000 evra! (FOTO)
instagram-editaaradinovic

Pevačica Edita Aradinović, poznata po svojim hitovima i šarmantnom nastupu na sceni, nedavno je otvoreno govorila o estetskim operacijama kojima se podvrgla. Priznala je da estetska hirurgija nije nešto čega se stidi, već nešto što je postalo deo njenog putovanja.

Edita je nedavno otkrila koje je sve intervencije imala počev od operacije nosa, kojoj je prethodila operacija čela, a zatim i ponovna korekcija obrva. Na početku karijere, kao deo grupe "Ministarke", pevačica je imala prepoznatljiv mladež na nosu, koji je nakon operacije nestao.

Ona je sa humorom komentarisala svoj izgled iz 2017. godine, nazivajući se "nosonjom", čime je aludirala na drastične promene kroz koje je prošla. Pored operacija nosa i čela, Edita se nedavno odlučila na uklanjanje tetovaža laserom. 

 

 

Pevačica je veoma aktivna na društvenim mrežama i redovno deli svoje aktivnosti sa fanovima. Primetno je da je Edita promenila ne samo lični opis, već i svoj stil, a čini se da se trudi da liči na Kim Kardašijan. Na nedavnim fotografijama, koje je podelila na Instagramu nosila je haljinu od tamnog teksasa koja je u gornjem delu imala klasičan kroj košulje, dok se u donjem delu pripijala uz telo i dostizala ultramini dužinu.

Stajling je upotpunila skupocenom crnom torbicom brenda YSL, dok su pažnju privukle neobične crne čizme brenda Balenciaga. One su dosezale do kolena,  a u najkraćim crtama bi se opisale kao široke zvonaste nogavice pantalona koje prekrivaju obuću, dok ni tanane visoke štikle nisu izostale. Ovaj model čizama prodaje se po ceni od oko 3.000 evra, tačnije 3.050 dolara.

 

 

U sličnom stilu su se našle i naočare za sunce, čiji brend nije bio vidljiv, ali su takođe podsećale na Balenciaga modele. Dugu kosu pustila je da pada ravno niz leđa, a celokupan izgled i način oblačenja jasno ukazuju na sličnost sa stilom Kim Kardašijan, dok su njih dve i slične visine.

Komentrai nisu izostali i dok su mnogi njeni fanovi slali srca i zaljubljene smajlije, drugi nisu bili oduševljeni izborom obuće.

- Te čizme su najbolje zimi, lagano sneg napada i hladi ti noge -

- Ma čizme su idelane za pecanje -

- Čizme su jezive -

- Ovo mora da je neka fora? -

- Užas čizme, fuj!

- Super stajling, ali ne i te čizme -

instagram-editaaradinovic

Balenciaga čizme koje ima Edita Aradinović

BONUS VIDEO:

Komentari (0)