Moda

NEZAPAMĆENA MODNA REVIJA ODRŽANA U ČAST SLAĐANE MILOŠEVIĆ: Čak 50 kreatora i brojne muzičke zvezde upotpunile ceo događaj! (FOTO)

U periodu od 25. oktobra do 5. novembra možete uživati u izložbi "Fantastično putovanje Slađane Milošević" u prostoru Silosi Beograd.

18.10.2024 15:55

NEZAPAMĆENA MODNA REVIJA ODRŽANA U ČAST SLAĐANE MILOŠEVIĆ: Čak 50 kreatora i brojne muzičke zvezde upotpunile ceo događaj! (FOTO)
Dragan Kadić

Jesenji 54. po redu Perwoll Fashion week sinoć je otvoren "Fantastičnim putovanjem" kroz lik i delo legendarne pevačice i modne ikone Slađane Milošević. Uz njene neprevaziđene hitove modnom pistom su uz manekenke prošetale mnoge poznate ličnosti noseći modele više od 50 kreatora, kostimografa i stilista koji su pokazali divljenje jednoj i jedinoj Slađani Milošević. 

Posle emotivnog govora Nenada Radujevića, osnivača i direktora Beogradske nedelje mode, o njoj su govorili i Boško Jakovljević i Ivon Jafali, kao njeni bliski prijatelji. Sve prisutne na Fantastično putovanje povela je Zoe Kida pevajući Slađaninu pesmu "Bez nade" i noseći njenu originalnu haljinu. 

Veče je bilo ispunjeno najrazličitijim Slađaninim stilovima koje je tako prirodno gradila i nosila. U ulozi modela našle su se i Marija Bergam, Irena Mišović, Aleksandra Janković, Filari i mnogi drugi. Ličnu impresiju o Slađani podelila je i Anja Rupel. Emotivni su bili muzički nastupi Nevene Božović, Ivane Peters, Zejne, Marine Perazić i specijalne gošće iz Slovenije – Raiven. 

Više od hiljadu srca prisutnih u Hangaru, posebno je rastopio dečiji hor "Čarolija" anđeoskim izvođenjem "Princeze" i sve ih odveo tamo gde je Slađana sada - "Izvan planeta".  

U periodu od 25. oktobra do 5. novembra možete uživati u posebnoj izložbi "Fantastično putovanje Slađane Milošević" u prostoru Silosi Beograd.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)