Moda

ANA IVANOVIĆ RAME UZ RAME SA SVETSKIM DŽET-SETOM: Kao gazela u školjičastoj haljini čija su cela leđa otvorena! (FOTO)

Svi pogledi bili su usmereni u njenom pravcu.

23.09.2024 19:53

ANA IVANOVIĆ RAME UZ RAME SA SVETSKIM DŽET-SETOM: Kao gazela u školjičastoj haljini čija su cela leđa otvorena! (FOTO)
instagram-anaivanovic

Nekadašnja teniska zvezda, Ana Ivanović, sinoć je oduševila evropski modni krem na proslavi 45. godišnjice nemačkog izdanja magazina "Vogue". Na ovom prestižnom događaju održanom u Berlinu, Ivanovićeva je pokazala zašto je postala sinonim za eleganciju i stil.

Poznata po svom besprekornom ukusu, Ana je za ovu priliku izabrala blistavu haljinu luksuznog brenda Magda Butrym. Kreacija, bogata srebrnim štrasom i upotpunjena trodimenzionalnom ružom ispod vrata, istakla je njenu vitku, manekensku figuru. 

Ana je zadivila sve kada se okrenula i pokazala cela gola leđa, a izrez je išao duboko do ispod struka. Da ni tu nije bio kraj njenog glamuroznog izdanja, dokazala je opredelivši se za bele salonke visokih potpetica sa cirkonima, dok je ponela upečatljiv sat i pismo tašnicu u izrazitopink boji.

 

 

Budući da je haljina bila priča za sebe, Ivanovićeva je kosu vezala u strog rep, dok je imala diskretne dijamantnske minđuše i šminku koja je dodatno istakla njenu lepotu. Ovaj modni izbor nije prošao nezapaženo, te su mnogi komentarisali da nikada nije izgledala bolje.

- Ana je uvek sinonim za eleganciju. Njeno prisustvo na ovakvim događajima podseća nas da moda nije samo o odeći, već u stavu i samopouzdanju koje nosimo sa sobom - mogli su se videti komentari. 

Ana je na proslavi bila u društvu legendarne glavne urednice magazina "Vogue", Ane Vintur. Njih dve su pozirale zajedno, pokazujući različite, ali podjednako sofisticirane stilove.

- Svaki put kada se pojavi na crvenom tepihu, Ana iznova oduševi svojom odmerenom elegancijom. Njen stil nikada nije prenaglašen, ali uvek ostavlja snažan utisak - istakli su njeni obožavaoci.

Za mnoge njene fanove, ovo je bio još jedan dokaz da Ivanovićeva, iako je daleko od teniskih terena, i dalje "igra" na tronu, ali sada u svetu mode.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)