Moda

ANA IVANOVIĆ U USKOJ BORDO HALJINI KOJA ISTIČE SVE NJENE ADUTE: Ni Federer nije ostao imun, pao joj u zagrljaj! (VIDEO)

Ponovo ukrala šou!

20.09.2024 16:30

ANA IVANOVIĆ U USKOJ BORDO HALJINI KOJA ISTIČE SVE NJENE ADUTE: Ni Federer nije ostao imun, pao joj u zagrljaj! (VIDEO)
Christophe Gateau / AFP / Profimedia

Bivša teniserka Ana Ivanović, poznata po eleganciji i besprekornom stilu, ponovo je privukla pažnju na otvaranju prestižnog Lejver Kupa u Berlinu. Na događaju, kojem su prisustvovale brojne sportske i javne ličnosti, ona je zasenila sve prisutne svojom modnom kombinacijom.

Zajedno sa suprugom, nemačkim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom, pojavila se u uskoj haljini boje višnje, koja je savršeno isticala njenu vitku figuru. Haljina na tanke bretele sa diskretnim, ali efektnim šlicevima sa strane, omogućila je da svaki njen korak izgleda graciozno i ženstveno. Ovaj modni detalj dodatno je naglasio Anine izvajane noge, dok je celu kombinaciju upotpunila belom tašnom.

 

 

Haljina je bila u vidu šljokica, te se svakim njenim korakom presijavala i svetlucala, dok je pratila i liniju njenog vitkog tela. Preplanuli Anin ten se savršeno uklapao uz boju višnje u kojoj je bila kreacija. Dugu blistavu kosu pustila je da pada, dok je ponela upečatljiv sat i viseće minđuše koje su dodatno upotpunile stajling.

Supružnici Ivanović-Švajnštajger srdačno su dočekani od strane Rodžera Federera, organizatora ovog prestižnog događaja. Ovaj susret bivših sportskih zvezda ovekovečen je brojnim fotografijama, koje su dodatno zagrejale atmosferu na društvenim mrežama.

Ana koja je i dalje ikona stila i lepote, ponovo je pokazala zašto je jedan od najvoljenijih sportista sa ovih prostora, kako zbog izgleda, tako i zbog prirodnosti i šarma, na koji nije ostao imun ni Federer.

 

 

Na društvenim mrežama, njeni fanovi nisu skrivali oduševljenje, komentarišući njen izgled kao "savršenu kombinaciju elegancije i se*sipila". 

- Ana krade šou gde god da se pojavi.

- Najlepša teniserka ikada.

- Bilo je predivno videti Anu, ona uvek odiše sofisticiranošću.

- Svaki njen izlazak je prava modna lekcija.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)