Moda

PLASTIČNA LJUBAVNICA OBUKLA HALJINU KOJA ŠALJE DVE PORUKE - ovo je holivudski glamur i vodim te u krevet (FOTO)

O haljini Loren Sančez će se dugo pričati.

11.09.2024 10:43

PLASTIČNA LJUBAVNICA OBUKLA HALJINU KOJA ŠALJE DVE PORUKE - ovo je holivudski glamur i vodim te u krevet (FOTO)
Credit: Photo Image Press / Zuma Press / Profimedia

Loren Sančez, 54-godišnja verenica Džefa Bezosa, fascinirala je prisutne na trećoj godišnjoj večeri Briga o ženama Fondacije Kering u Njujorku u ponedeljak uveče. Njena crna čipkana haljina otvorenih ramena, delo Oscar de la Renta, bila je u potpunosti elegantna i sofisticirana.

Haljina koja je grlila njeno telo isticala je njen stil s blago providnim detaljima na rukavima i suknji, dok je dramatičan voz dodao dodatnu dozu glamura. Crne štikle savršeno su se uklopile u ovaj sofisticirani izgled, dok je voz haljine elegantno vukao za njom dok je pozirala pred kamerama.

Credit: Ron Adar / Zuma Press / Profimedia

Loren Sančez u vrlo dramatičnoj haljini

Doduše, ova čipka je i više nego izazovna s pažljivom dozom seksepila, sasvim dovoljno da možemo da je zamislimo da kaže: "Dođi, vodim te u krevet" (jer ona je ta koja ima kontrolu nad situacijom).

Da bi dodala još sjaja svom izgledu, Sančez, koju zovu i "plastična ljubavnica", je izabrala dijamantske minđuše i stilizovala kosu u glamurozne talase s labavim pramenovima sa strane. Na svom Instagram profilu podelila je slike sa događaja, uključujući snimke dekoltiranih leđa i detalje svoje ružičaste šminke, uz komentar:

- Ništa kao da se obučete i uživate u dobrom društvu sa smirenjem pre objavljivanja knjige!

Među drugim poznatim ličnostima koje su prisustvovale ovom događaju bili su Kim Kardašijan, Kejti Peri, Prijanka Čopra i mnogi drugi.

 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)