Moda

ALEKSANDRA MORAČA “PUSTILA MODU”: Kada se slavna diznajnerka nađe sa Čolom to ovako izgleda (FOTO)

Nije samo mala crna haljina obećana dominacija, postoji još opcija.

04.09.2024 10:17

ALEKSANDRA MORAČA “PUSTILA MODU”: Kada se slavna diznajnerka nađe sa Čolom to ovako izgleda (FOTO)
Foto: Jakov Simović

Mlada diznajerka i vlasnica brenda i koncepta AMOR Aleksandra Morača takođe je nova nada na modnoj sceni. Završila je Univerzitet za umetnost i dizajn, a od skoro je i vlasnica jednog brenda. U intervjuu za Republiku ispričala je gde se i kako rodila ideja.

- Dugo godina mi je bila ta ideja u glavi, ali sam je pre tri godine realizovala zbog strasti prema dizajnu i modi koja traje već dugo. U kontaktu sam sa mladima, što i jeste moja ciljna grupa, ali u kontaktu sam i sa drugim PR - ima, modelarima, tako da dajemo savete jedni drugima i upotpunjujemo se. Kada je reč o ovom događaju, to je i zabavnog karaktera, a kupci mogu da vide uživo kvalitet izrade i sve vrste materijala i kako isti stoje na modelima - rekla je jednom prilikom.
 

Sada, ona nastavlja da niže uspehe. Povodom otvaranja renovinarnog Sava Centra okupile su se mnogobrojne poznate ličnosti. Aleksandra je želela da ispoštuje dres kod “Pusti, pusti modu”, jer u plavoj dvorani nastupa legendarni Zdravko Čolić.

 

Foto: Jakov Simović

Aleksandra Morača

- Kako ni jedan event ne moze da prođe bez dobre haljine, tako nije mogao da mi promakne ovaj i da sa svoje dve klijentkinje prošetam haljine iz koncepta, od kojih je jedna i naša poznata glumica Maša Đordjević - rekla nam je Aleksandra.

Foto: Jakov Simović

Aleksandra Moraca I glumica Maša Đorđević

Inače, ona na modu gleda drugim očima, te je svoj brend želela da prilagodi svima. Aeksandra je želela da sinonim za njen brend bude inovativno, ali i dostupno.

- Uvek kažem da je kod mene moguće sve! Volim kada su devojke inovativne, pa žele neke detalje na haljini, takođe mogu da biraju boje, a sve šijemo direktno po merama. Znam da danas svi žure zato na jednom mestu možete da se i našminkate, ali i stilizujete frizuru, pa da se osećate kao “Lutkica iz Trsta” - ističe mlada diznajerka.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)