Moda

MARIJA MIKIĆ KAO BEOGRADSKA BARBI: Nikad uža haljina, kristali u prvom planu, a jedan pogled gore i zaledićete se (FOTO)

Doslovno nikada nije bila lepša.

16.08.2024 19:07

MARIJA MIKIĆ KAO BEOGRADSKA BARBI: Nikad uža haljina, kristali u prvom planu, a jedan pogled gore i zaledićete se (FOTO)
Instagram/ wwwmarijamikiccom

Pevačica Marija Mikić je drastično smršala što se vidi i po njenim novim fotografijama na društvenoj mreži Instagram. Pevačica je ponosna mama dvoje dece koje je rodila u relativno kratkom periodu. U braku je sa preduzetnikom Jovanom Pantićem koji ima svoj privatan biznis podjednako zanimljiv kao što je njihova veza, a kasnije i brak. 

Nakon Đurđe i Milije, Marija Mikić je odlučila da se pobrine za svoj fizički izgled, a da li slučajno ili namerno, ona je nikada zgodnija. Mala deca su zahtevnija, pogotovo kada je mala razlika među njima, te je moguće da Marija mora da im posveti svako slobodno vreme koje ima. Poznato je da se vrlo brzo vratila na javnu scenu, redovno nastupa, a publika obožava da je sluša.

- Nikada se nisam osećala ovako dobro - poručila je Marija Mikić u opisu fotografije koju je objavila na Instagramu.

Bež, nežna haljina sa dominantnim cirkonima i kristalima uska uz telo, stoji joj kao salivena. Marija je očigledno osvežila i kosu zbog čega celokupan autfit izgleda još lepše. Diskretan nakit upotpunio je kombinaciju, a torbica metalik boje na njoj deluje skupo. Osim haljine, mnogi su komentarisali i nju.

- Kakva haljina, a kakva i žena!

- Ženo, toliko lepote u tebi ima!

- Sjajna!

- Ma kako si ti divna!

- Prelepotica!

- Kosa ti je ovako divna - bili su samo neki od komentara ispod njenih fotografija na mrežama.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)