Moda

JELENA ĐOKOVIĆ JE NAJBOLJE OBUČENA SUPRUGA NA VIMBLDONU: Haljinu srpske dizajnerke pamtimo, a ovaj komad će svi poželeti

Suprupa prvog tenisera sveta zaista odskače od svih koji sede u loži.

08.07.2024 13:53

JELENA ĐOKOVIĆ JE NAJBOLJE OBUČENA SUPRUGA NA VIMBLDONU: Haljinu srpske dizajnerke pamtimo, a ovaj komad će svi poželeti
FOTO: Tajnug/AP

Prvi reket Srbije, Novak Đoković, odigrao je tri pobednička meča na ovogodišnjem Vimbldonu i sprema se za četvrdi po redu koji se odigrava danas. Na tribinama, najvatrenija i najglasnija podrška upravo mu je njegova supruga Jelena Đoković koja za ove posebne prilike uvek odabere dobar stajling. Za razliku od mnogih žena u loži koje odaberu isključivo sportske varijante, Jelena voli da bude šik i elegantna i svojim odevnim kombinacijama je u rangu sa članicama kraljevske porodice.

Strukirano odelo koje grli figuru

Tokom drugog meča u kom je pobedio Džejkoba Firnlija, Nole je na tribinama imao podršku cele porodice, a deca Stefan i Tara su sa osmesima slavili svaki njegov poen. Naravno, Jelena je kao i inače,oduševila prisutne svojim izdanjem u loži.

PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Strukirano odelo oduševilo je sve

Ovaj put odlučila se za odelo u krem boji koje odiše otmenošću, a njenoj figure i te kako imponuje. Ispod strukiranog sakoa nosila je svilenu bluzu ravnog izreza u nijansi šampanjca. Celu kombinaciju podigla je na viši nivo braon kaišem modne kuće Celine s prepoznatljivom kopčom s monogramom. Ovaj komad je izrađen od teleće kože i košta 815 evra, dodajući dodatnu dozu luksuza njenom izgledu.

Stephen Lock / i-Images / Eyevine / Profimedia

Jelena je uz odelo ukombinovala i beli šešir

Uz zlatnu kopču na kaišu uklopila je sitne minđuše i tanku ogrlicu sa jednim biserom, a u nekom trenutku nosila je i beli šešir.

Vanvremenski džins i sako

Tokom sledećeg meča svog supruga kom je prisustvovala, odlučila se za ležerniju ali podjednako sofisticiranu kombinaciju.

Nosila je uske farmerke od tamnog džinsa i tamnoplavi sako koji je neizostavan komad u garderoberu svake poslovne žene. Ispod sakoa obukla je jednostavnu belu košulju sa kragnom i tako je dozvolila detaljima poput dugmadi na sakou i tankog crnog kaiša sa zlatnom kopčom, da dođu do izražaja. 

IMAGO / imago sportfotodienst / Profimedia

Sako, džins i bela košulja - večno dobitna kombinacija

Svaki komad ovog stajlinga je praktičan i odiše večnom šik elegancijom, a njihovo kombinovanje stvara neprevaziđen spoj stila i udobnosti.

Naravno, Jelena Đoković je i tokom prethodnih godina sijala na tribinama, a mi vas podsećamo na nekoliko stajlinga koji će ostati zauvek upamćeni.

Nežna haljina sa prugama

Tokom Vimbldona 2023, Jelena je očarala prisutne u kreaciji srpske dizajnerke Marije Tarlać. Crvenkasta haljina sa belim prugama i spuštenim rukavima savršeno se uklopila uz estetiku jednog od najprestižnijih teniskih turnira. Ova haljina nosi cenovnu etiketu od 22.000 dinara, a Jelena ju je dodatno upotpunila sivo-belom Hermès narukvicom, šeširom istih tonova i mačkastim naočarima za sunce.

Colorsport / imago sportfotodienst / Profimedia

Haljinu je dizajnirala Marija Tarlać

Još jednom je pokazala da savršeno zna kako da istakne svoje adute, pa su tako spušteni rukavi ove haljine dodatno istakli njen prelep dekolte, ramena i vrat. 

Roze haljina

Za Novakov finalni meč 2022. godine, Jelena je svojim izborom odeće za finalni meč želela da unese dodatnu dozu ljubavi i vere u svog supruga. Odabrala je simpatičnu kratku roze haljinu sa puf-rukavima.

Colorsport / imago sportfotodienst / Profimedia

Jelena Đoković sa ćerkom Tarom

Preslatka haljina sa reljefnim cvetnim šarama imala je izrez i veliku mašnu na leđima, a s obzirom na to da je njena ćerkica nosila žutu haljinu sa karnerima na rukavima – njih dve su bile prizor za pamćenje.

Bela haljina od tvida

Tokom Novakovog 24. pohoda ka Grend slem tituli, Jelena je nosila elegantnu belu haljinu od tvida sa dekolteom koji na suptilan i elegantan način ističe deo njenog vrata i ramena.

Adam Davy / PA Images / Profimedia

Bela haljina od tvida odiše elegancijom

Oko vrata stavila je nežnu  srebrnu ogrlicu i male minđuše, a iz svoje bogate kolekcije naočara za sunce, odabrala je mačkasti oblik sa reflektujući staklima.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)