Moda

OD KOŠULJE DO TOPA I ELEGANTNE MAJICE ZA TILI ČAS: Trik koji je zaludeo žene širom sveta i koji treba da zna svaka dama! (VIDEO)

Ovaj komad odeće pruža bezgranične mogućnosti za kombinovanje.

26.05.2024 16:45

OD KOŠULJE DO TOPA I ELEGANTNE MAJICE ZA TILI ČAS: Trik koji je zaludeo žene širom sveta i koji treba da zna svaka dama! (VIDEO)
Printscreen/https://www.instagram.com/doranellyspatton/

Bez obzira koliko ima garderobe u ormanu većina žena će se požaliti kako nema šta da obuče. Međutim, poslednjih godina sve su popularniji komadi koji se uz pomoć jednostavne trikove mogu pretvoriti u nešto sasvim drugo. 

Influenserka Doranelis Paton je podelila sjajan trik kako da od košulje napravite neverovatan komad odeće, upotpunite svoj stil, a uz to i uštedite. Njen trik je zaludeo žene širom sveta, a ona je praktično i pokazala kako to da uradite. 

Ona je iskoristila košulju sa dugim rukavima koja je se pod njenim veštim prstima za tili čas pretvarala u majicu ili atraktivan top. Kako se vidi na snimku koji je osvojio društvene mreže, potrebna vam je jedna košulja, malo mašte i mogućnosti su beskrajne. 

Sve što je potrebno jeste da uhvatite košulju za krajeve rukava tako da ona bude preklopljena u gornjem delu i da je postavite ispod pazuha s leđa, a da rukave obavijete oko vrata i vežete. 

 

 

Prednji deo je dovoljno samo prikačiti nekom ukrasnom kopčom pri vrhu, a donji deo preklopiti i uvući u pantalone. Na taj način se dobija savršena elegantna majica, koju je lako uklopiti uz pantalone ili duže letnje suknje. Influenserka je u snimku iskoristila košulju na pruge u kombinaciji sa crnim pantalonama što je odlična kombinacija boja.

Doranelis je pratiocima na TikToku pokazala i druge kombinacije sa ovom košuljoim. Umesto vezivanja rukava iza vrata koji će formirati elegantni okovratnik, influenserka je pokazala da se može napraviti i elegantnija verzija sa ružom ili mašnom sa strane koja će istaći vaš stil.

Ovakav autfit i kombinacija sjajan su izbor za neki izlazak, večeru ili neku malu proslavu kada ne znate šta biste obukli i kada vam je ponestalo ideja. Ove trikove bi trebalo da znaju sve žene, posebno kada nemaju vremena da nakon posla u kancelariji odu do kuće i presvuku se za, recimo, večeru sa prijateljima ili izlazak.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)