Moda

GENIJALAN TRIK KOJI JE ODUŠEVIO ŽENE: Nosite grudnjak, a da se ne vide bretele! (VIDEO)

Mnoge dame širom sveta bile su zahvalne na ovom savetu.

14.03.2024 17:50

GENIJALAN TRIK KOJI JE ODUŠEVIO ŽENE: Nosite grudnjak, a da se ne vide bretele! (VIDEO)
instagram/lojapatriciarodrigues

Neka lepa majica ili haljina najčešće otkrivaju ramena što dovodi do problema da se bretele od brushaltera vide ispod majice. Ne samo što je ružno već i nepraktično. Razmišljajući kako da reši ovaj problem influenserka influenserke Patricije Rodrigez došla je na genijalnu ideju koja je oduševila milione žena širom sveta. 

shutterstock.com

Lep grudnjak je nešto što mnoge žene vole, međutim nekada on može biti i nepraktičan

 

Patricija je praktično pokazala kako grudnjak možete da nosite ispod majice a da se bretele uopšte ne vide. Pri tome on ostaje na svom mestu i čvrsto drži grudi što i jeste njegova primarna funkcija. Ona je uzela brushalter i okrenula ga suprotno od načina na koji ga žene inače nose i potom ga poput ogrlice provukla preko glave oko vrata prvo jednu pa drugu bratelu tako da je došlo do ukrštanja na leđima zbog čega bretele nisu virile sa strane već su pratile oblik haljine i bile su nevidljive ispod haljine. 

Ovaj  snimak je oduševio većinu a žene koje su se zahvalile Patriciji rekavši da im je ovaj trik olakšao život.

 

 

- Prešla si nivo! Sjajno!

- Jaoo... Trebalo mi je 60 godina da otkrijem ovo.

- Odlična ideja.

- Ovaj trik mi je promenio život!

- Toliko jednostavno, a tako efektno - bili su neki od komentara.

Ova influenserka i ljubiteljka mode često deli sadržaj vezan za odeću, stajlinge i trikove koji mogu pomoći ženama da reše problem sa odećom.

Mnoge žene su priznale kako su putem Instagrama i Tiktoka zapravo otkrile sjajne trikove i ideje koje su im mnogo olakšale život. Na ovakvim platformama gde influenserke rado dele svoje savete mogu se pronaći rešenja za gotovo sve problleme sa garderobom koji muće većinu žena. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)