Moda

NOVI HIT MODEL ČIZAMA: Balensijaga ponovo pomera granice (FOTO)

Za samo sat vremena objava na instagramu prikupila je više od 40.000 lajkova.

02.03.2024 16:40

NOVI HIT MODEL ČIZAMA: Balensijaga ponovo pomera granice (FOTO)
Printscreen/https://www.lyst.com/shop/alexander-mcqueen-knee-boots/

Jedan od najznačajnijih modnih dizajnera koji su ikada proizašli iz Španije jeste Kristobal Balensijaga, čije ime i danas živi kroz uspeh modne kuće Balenciaga. Njegov uticaj na svet visoke mode je neosporno snažan, a reputacija koju je stekao kao majstor visoke mode i danas ostaje nepromenjena. Balensijagina vizija i inovacije i dalje inspirišu nove generacije modnih kreatora, a njegovo ime ostaje sinonim za vrhunski kvalitet i beskompromisni stil.

 

 

Poslednjih godina ova poznata modna kuća pomera granice i stiče rekordnu popularnost širom sveta. Među njihovim brend ambasadorima su neke od najpoznatijih dama sveta, poput Kim Kardašijan koja ih je dodatno vinula u zvezdano nebo popularnosti.

 

 

Prethodnih sezona mogli smo videti razne upečatljive modele o kojima se debatovalo u javnosti, poput čizama uz telo koje asociraju na čarape, zatim efektne đonove, ali i torbice u obliku kesice čipsa. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Balenciaga (@balenciaga)

 

Sada su novim modelom čizama ponovo zaintrigirali javnosti podigli jednu lestvicu više u izradi modela ženskih čizama. Nakon što su objavili fotografiju, za sat vremena su već na zvaničnoj Instagram stranici Balensijage počeli da se nižu komentari i lajkovi. Više od 40.000 fanova je oduševljeno ovim modelom sa skrivenim đonom i malom štiklom. Linija žizme prati celu dužinu gazišta. Cena ovih čizama je oko 2.000 dolara.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)