Moda

GODINU DANA SE NIJE USUDILA DA OBUČE NEOBIČNI DŽEMPER: Kad je to konačno uradila, izazvala je svađu na mrežama! (VIDEO)

Svaka žena u ormaru ima makar jedan odevni predmet koji može da nosi na više načina.

20.12.2023 14:30

GODINU DANA SE NIJE USUDILA DA OBUČE NEOBIČNI DŽEMPER: Kad je to konačno uradila, izazvala je svađu na mrežama! (VIDEO)
Tiktok/poppylaur

Kad je pronašla savršen korset napravljen od prozirne čipke, tiktokerka Popi bila je presrećna što će konačno moći da ga obuče uz neobičan džemper koji je dobila na poklon od prijateljice.

- Stajao je godinu dana u mom ormaru, jer nisam znala uz šta da nosim ovaj džemperić koji je totalno otvoren spreda – ispričala je Popi pokazujući u snimku krem džemper sa dugmadima oko kragne i etiketom koja je virila kroz otvoreni deo neobičnog modela.

Pomislila je, kaže, da će izgledati slatko ako ispod neobičnog džempera obuče kratki čipkani korset, pa je odmah snimila i kako bi ta kombinacija izgledala. Uz džemperić i korset ponela je nekoliko ogrlica koje su učinile da izgleda svečanije.

Ali, ubrzo je shvatila da je napravila veliku grešku, na koju joj je ukazala devojka sa kojom je razgovarala preko video-poziva.

- Devojka mi je rekla da džemper nosim naopako i da je to model sa golim leđima – prokomentarisala je Popi i odmah zatim pokazala kako bi takav džemper trebalo nositi.

U odeljku za komentare pratioci su počeli ludo da se zabavljaju. Više od 6.000 ljudi dalo je svoj sud o tome kako bi ovaj neobični model džempera trebalo nositi.

- Dvostrani džemper bez leđa, „dve muve jednim udarcem“!

- Dugmići pokazuju da ste bili u pravu. I ja bih se zbunila da sam dobila takav džemper. Super je kombinacija koju ste napravili na početku snimka.

- Kad sam prvi put video džemper pomislio sam da je on osmišljen tako da otkrije leđa, ali mislim da izgleda super i kad ga obučete naopako.

- Pronađite džemper u onlajn prodavnici i pogledajte kako ga proizvođač stilizuje, tj. kako bi trebalo da ga nosite.

- Ja sam krojač i sto posto ste bili u pravu kad ste obukli džemper tako da pokriva leđa, a otkriva grudi.

- To je definitivno džemper bez prednjeg dela, nema sumnje!

- Šavovi na ramenima ne leže dobro kad obučete džemper tako da leđa budu obnažena. Dakle, ovo je model garderobe koji se nosi tako da pokrije leđa, a otkrije grudi.

- Izgleda bolje kad džemper nosiš tako da pokriješ leđa, a otkriješ grudi.

- Kakav model! Mogla bi da ga nosiš uz prozirnu bluzu od tila bez grudnjaka – bili su samo neki od komentara ispod snimka koji je Popi podelila.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)