Moda

SVE VREME STE POGREŠNO KORISTILI ŠAL! Tiktokerka objasnila kako da se utoplimo na pravi način i pritom izgledamo šik! (VIDEO)

Dosta je zahladnelo i svi tražimo načine da se utoplimo tada na scenu stupa šal. Međutim, jedna tiktokerka je otkrila kako se on zaista nosi.

11.12.2022 15:01

SVE VREME STE POGREŠNO KORISTILI ŠAL! Tiktokerka objasnila kako da se utoplimo na pravi način i pritom izgledamo šik! (VIDEO)
pexels.com

Većina nas šal tokom hladnih dana koristi ili da utopli predeo vrata ili zbog estetike. U prodavnicama i radnjama ručnih radova možete pronaći najrazličitije modele i teško bi im neka devojka odolela, a da ih ne kupi. Međutim, sve više veliki brendovi u svojim kolekcijama imaju šalove koje praktično možete nositi poput pončoa. Pošto ga većina stavlja na klasičan način, vezujući ga oko vrata ili provlačeći krajeve jedan u drugi, jedna tiktokerka je odlučila da isproba drugi način i pokaže svojim pratiocima koji broje oko 6.500 kako još mogu korisitit ovo pletivo. 

pexels.com

Šal nas najbolje ugreje u hladnim danima

 

Glori je ljubitelj mode i na svom profilu često deli objave različitog sadržaja. Ona je u pola minute uspela da pokaže jednostavnost korišćenja ovog atraktivnog zimskog komada tako što ga klasično omota oko vrata a onda krajeve prebacuje prema napred provlačeći ih kroz obruč odnosno omotan deo.

Na kraju Glorija hvata zadnji kraj šala iza svog vrata i navlači preko glave na taj nači dobijajući improvizovanu kapuljaču. Njeni pratioci su bili oduševljeni podeljenim trikom te su joj zahvalili na tome što je otkrila sitne čari mode koje mogu biti praktične.

" Ja u školi dok pada kiša"

"Volim tu lepotu"

 

 

" O, ovo je predivno!"

"Ovo je toliko slatko",  komentarisali su oduševljeno korisnici na Tiktoku.

Devojka je u snimku koristila karirani šal od kašmira koji je kreacija jednog poznatog brenda. Međutim, ovaj trik se može izvesti sa bilo kojim većim i širim šalom te onim od različitog materijala, a sigurno je da ćete u hladnim zimskim danima biti utopljeni. Naravno, oni koji ne vole kape mogu na ovaj način da budu vrlo elegantni a istovremeno da se ne smrzavaju na zimi. Pored ovog, Glorija na svom profilu deli i druge savete i trikove koji bi devojkama dosta olakšali mnoge situacije, naročito u ulepšavanju. 

 

 

 Jedan od njenih sjajnih videa je način na koji pravi lokne a ne iziskuje odlazak frizeru. Frizuru koju pravi od nekoliko krpica, možete dobiti jedino u salonu, svaki put pitajući se uvek zašto je kod neke dame frizura tako lepo stilizovana a vama nije uspelo. Ukoliko vam se kosa brzo oblikuje ona u snimku pokazuje šta je potrebno i kako to postiže.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)