Lice

NEĆETE VEROVATI KOLIKO OVA ŽENA IMA GODINA: Šminkerka iz Engleske napravila je transformaciju koja je mnoge ostavila u neverici (FOTO)(FOTO)

Mnogi je nazivaju "ružnom", ali je to ne dotiče.

06.08.2023 20:01

NEĆETE VEROVATI KOLIKO OVA ŽENA IMA GODINA: Šminkerka iz Engleske napravila je transformaciju koja je mnoge ostavila u neverici (FOTO)(FOTO)
Instagram/queenofmakeup Jacquie Bruin

Žaki Bruin iz Engleske će uskoro napuniti 60 godina, a četiri godine je mlađa od čuvene lutke koja je lansirana na tržište 1959. godine. Šminkerka u penziji provela je dva sata da bi sebe transformisala u Barbi, a njen Instagram post je sakupio 47.000 pregleda, kao i brojne komentare

S obzirom na to da redovno objavljuje video snimke vezane za šminkanje na društvenim mrežama, odlučila je da se priduži "Barbi maniji".

- Nisam bila velki fan Barbike kao lutke iako sam imala jednu. Euforija oko filma dala mi je inspiraciju, a posebno činjenica da je Barbika starija od mene četiri godine - objasnila je Žaki. 

Komentari ispod ovog video snimka nisu prestajali da se nižu, a bilo je i dosta negativnih.

- Bože sačuvaj, nisam ovo očekivao. 

- Žao mi je, ali to ne izgleda dobro i na najlepšoj dvadesetogodišnjakinji - glasili su samo neki od komentara.

Međutim, ova zaljubljenica u lepotu i modu im nije dozvolila da joj pokvare raspoloženje. 

- Dobila sam mnogo lepih i pozitivnih komentara, ali naravno bilo je i onih negativnih kao što sam i očekivala. Nemam vremena za zlobne i ružne ljude i ne dozvoljavam da mi niko pokvari zabavu. Ja sam dovoljno jaka da se nosim s njima, ali nisu svi kao ja - kaže Žaki. 

Kaže da su crvene usne njen zaštitni znak i da joj za šminkanje treba čak i dva sata.  

- Volim da izgledam dobro jer me to čini srećnom. Mogu da provedem i dva sata šminkajući se, jer volim da se zatvorim u sobu sa svojim četkicama, šminkom i mislima. Nekada se dešava da izađem u javnost bez šminke, ali više volim kada je imam, to je deo mene - rekla je Žaki. 

Dok se priprema da proslavi svoj 60. rođendan, Žaki kaže da ne veruje da će ikada prestati da se sređuje. 

- Ne verujem da ću se ikada promeniti. Biću stara dama koja i dalje nosi svoj crveni karmin - zaključila je Žaki.

BONUS VIDEO

Komentari (0)