Lice

ZA OVIM MUŠKARCEM ŽENE SU IZGUBILE GLAVU: Kada su videle šta ume da uradi, svakodnevno mu šalju nepristojne ponude (VIDEO)

Možda izgleda zastrašujuće ali su dame na društvenim mrežama potpuno opčinjene njim.

16.06.2023 16:00

ZA OVIM MUŠKARCEM ŽENE SU IZGUBILE GLAVU: Kada su videle šta ume da uradi, svakodnevno mu šalju nepristojne ponude (VIDEO)
Printscreen/TikTok/__justin_time__

Brada je među jačim polom u poslednje vreme postala trend pa neretko možemo videti muškarce ovakvog izgleda po gradu, u teretani ili na drugim mestima. Sada iza nje se mogu sakriti svi koji imaju bilo kakve nesigurnosti ili nepravilnosti na licu jer ona itekako može vizuelno da promeni lik muškarcu. Oni koji imaju malo lice mogu da ga izduže puštanjem brade, a oni koji imaju nežne crte lica mogu izgledati muževniji sa njom. Muškarci su to shvatili i sve je više onih koji promovišu ovaj mačo tip. 

shutterstock.com

Bradati muškarci postaju sve više privlačni ženama

Oni kojima je ovo deo imidža znaju da nošenje brade zahteva i obavezu da se ona održava poput svakodnevne rutine koju imaju poput tuširanja, brijanja i slično. Jedan muškarac je na TikTok mreži potpuno okupirao pažnju žena svojim izgledom. On zapravo izgleda poput pećinskog čoveka i neguje dugačku bradu koja dostiže dužinu nešto više od pola metra.

Iako bi za druge on delovao pomalo neuredno i zapušteno zbog svog ekscentričnog izgleda, Tiktoker je pokazao da itekako vodi računa o svojoj bradi i da ona dobija adekvatnu negu. U jednom snimku koji je objavio, pokazao je da dnevna rutina njegove brade obuhvata baš sve što kod žena recimo podrazumeva pranje kose: nanošenje šampona, balzama, pranje, raščešljavanje i negovanje posebnim uljem. 

Ruku na srce, na njenom kvalitetu bi mu pozavidele mnoge žene sa tankom i proređenom kosom jer njegova brada ne samo što ima dužinu već ima i gustinu. 

- To je najzadovoljavajuća briga o kosi koju sam ikada videla -

- Lepš brada od moje kose -

- O Bože divno te je gledati -

- Ovo sam gledala nekoliko puta dnevno -

- I tvoje trepavice su božanstvene - komentarisale su pratiteljke ovog muškarca.

 

@__justin_time__ Replying to @nikki0403 that’s all there is to it 😁😁😁 #beard #bearded #fyp #clean #iloveallofyou ♬ Otherside - Red Hot Chili Peppers

 

Većina žena je bila oduševljena njegovom brigom o bradi rekavši da to bolje radi nego većina žena što brine o svojoj kosi. Druge su se nadovezale kako gledanje njegove rutine pranja deluje na žene terapeutski. Tiktoker je među ženama vrlo popularan i svakodnevno komunicira putem objava i odgovora na komentare i njihove zahteve.

Budući da ima tetovaže po telu i upadljive zelene oči, mnogim ženama je atraktivan i nisu imune na njegovu pojavu. U većini objava, tražile su da demonstrira neke plesne pokrete, da pokaže skrivene iscrtane tetovaže ili im ispuni drugu želju poput jedne neobične koju mu je tražila jedna devojka, rekavši da uradi neki pokret za nju kako bi muža napravila ljubomornim iako je u "srećnom braku".

Očigledno je da ovaj Viking, kako sebe na profilu predstavlja, svestan svoje privlačnosti i da izgleda zadivljujuće jer radi na sebi i svom izgledu, što mu dame često poručuju u komentarima. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)