Lice

SAMA JE IZDEPILIRALA NAUSNICE, A SADA NE SME DA IZAĐE NA ULICU: Pakao koji je napravila izazvao šok na mrežama! (VIDEO)

Najgore od svega je što je devojka ovaj postupak primenila neposredno pre proslave svog rođendana.

11.04.2023 19:01

SAMA JE IZDEPILIRALA NAUSNICE, A SADA NE SME DA IZAĐE NA ULICU: Pakao koji je napravila izazvao šok na mrežama! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/mazza.h

Tiktokerka po imenu Meri postala je popularna na toj društvenoj mreži nakon što je odlučila da sama sebi izdepila nausnice, ali joj se taj postupak toliko izjalovio da nakon njega više nije smela da izađe na ulicu. Kao i svaka žena i ona je samo želela da izgleda besprekorno i da uradi redovnu depilaciju, međutim, ono što nije očekivala jeste pojavljivanje traga usled kog je izgledala gore nego s dlačicama.     

Od svega joj je najteže palo što je morala na posao, ali i na večeru povodom svog rođendana, a nije želela da je vidi nijedna jedina osoba na svetu. 

- Ono što me nervira u vezi s rođendanom jeste činjenica da postoji velika verovatnoća da će ljudi da se fotografišu - napisala je ona u objavi.

Printscreen/TikTok/mazza.h

Devojka je pokazala kako izgleda sa tragom iznad usana koji je dobila nakon nevešto izvedene depilacije

Tiktokerka se sarkastično osvrnula na celu situaciju rekavši kako je "zaista zadovoljna greškom koja na svu muku još i raste, to jest šiti se", pa je pokušala da je prikrije puderom i šminkom. Stavila je podlogu sa zelenkastim pigmentom koji bi trebalo da neutrališe crvenu opekotinu, što je u industriji lepote poznato kao "ispravljanje boja". 

- Još jedna stvar koja je sjajna u vezi sa ovim jeste što se trag nekako cakli. Ovo je odličan početak moje 24. godine. Želim li da me zemlja proguta? Rekla bih "da" - navela je očajna Meri u objavi.

Da stvar bude gora, primena šminke nije prošla najbolje, pa Tiktokerka nije bila sigurna kako sve to da ispravi. Dok je snimala čitav proces sakrivanja fleke za tu mrežu rekla je da će koristiti još korektora i da nema šta da izgubi. 

- Najbolji deo ovoga je kada već imate nisko samopoštovanje - priznala je ona u jednom trenutku. 

@mazza.h Oh good times - @NYX Cosmetics Im sure this is ecactly the content youre hoping to be shouted out in #getreadywithme #makeup #viralmakeuptiktok #thepowerofmakeup ♬ original sound - mary 🐳

- Ovo je bio najgori slom koji sam ikada videla -

- Ovo mi je ulepšalo dan, hvala ti -

- To je bila takva voznja... - 

- Ovo mi se desilo. Potpuno te razumem -

- Pa, srećan ti rođendan! - komentarisali su korisnici mreže.

Meri je na kraju nanela ogromne količine pudera kako bi mogla da ode na proslavu rođendana, čime je prikrila svoje novoiscrtane "brkove", ali su posle daleko smešnije bile njene obrve koje je iscrtala i podebljala, pa je još jednom nasmejala svoje pratioce.

Inače, njena koža je reagovala burno zbog vrelog voska koji je nanela, kao i nasilnog povlačenja trakice da bi se neželjene dlake iščupale, pa se pretpostavlja da bi se posle nekog vremena mirovanja trag iritacije izgubio.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)