Lice

TIKTOKERKI ŠMINKA NAPRAVILA PAKAO OD LICA: Sa hiljadama pratiocima podelila je šta se krilo iza slojeva pudera! (VIDEO)

Džezi Manalo nije mogla da zamisli da iz kuće izađe bez podloge, korektora, pudera, upadljivih senki, veštačkih trepavica i iscrtanih obrva, ali onda je rešila da promeni život.

07.04.2023 18:01

TIKTOKERKI ŠMINKA NAPRAVILA PAKAO OD LICA: Sa hiljadama pratiocima podelila je šta se krilo iza slojeva pudera! (VIDEO)
tiktok-jazlmao

Mnoge devojke su nesigurne zbog svoj izgleda ili misle da pomoću šminke mogu dosta toga da srede na svom licu. Zato ne mogu ni da zamisle da izađu iz kuće bez nje. S druge strane, ima i onih koje samo simbolično koriste maskaru ili olovku za oči i svedu sve na najjednostavniji, a opet doteran izgled. 

Tako je jedna Tiktokerka po imenu Džezi Manalo, koja ima 25 godina, otkrila da je nekada nosila izuzetno "jaku" šminku u pokušaju da izgleda savršeno, a onda je odlučila da prestane da koristi debele slojeve podloge, pudera i senki i da prihvati svoju lepotu. Naime, kako je otkrila, od puberteta je imala problematičnu kožu koju je pokušavala da prekrije velikom količinom šminke. Međutim, postizala je samo suprotan efekat. Akne su postajale još upaljenije, a njeno lice sve nečistije. 

Printscreen/TikTok/jazlmao

Devojka je pokazala kako je izgledala kada je išla u školu s mnogo šminke 

Ona je podelila objavu u kojoj se pojavljuje sa zelenom senkom, sa olovkom za oči i lažnim trepavicama, ali i drugim slikama na kojima je sa jakom i npadnom šminkom.

- Nosila sam paklenu šminku i izgledala sam ovako svaki dan. Budila sam se svakodnvno u 6 ujutro i išla bih u školu ovako na čas. Mislila sam da moram da budem savršena - rekla je ona u objavi.

Međutim, posle mnogo godina više nije mogla da izdrži, prestala je da koristi puder, kao i korektor. 

- Koristila sam samo puderastu podlogu da izjednačim ton kože i shvatila sam da je to sve što mi treba - istakla je ona. 

@jazlmao I wore heavy eye makeup to distract from my acne as well. I still have fun with makeup but I have the freedom of not depending on it! #acne ♬ original sound - jazzi manalo 💄

Njena koža je to i te kako "osetila" i ubrzo se oporavila. Sada blista i njene akne su se poboljšale. Kako je i sama Džezi istakla, možda ona još nije savršena, ali se svakako oseća mnogo bolje. Sada nosi providne flastere za bubuljice u javnosti, ali, kako kaže, više nije opterećena time kako izgleda u očima drugih. 

Njena objava je postala viralna i pratioci su brže-bolje dali mišljenje na tu temu.

- Prirodno si lepa -

- I ja sam prestala da nosim puder. Najbolja odluka koju sam ikada mogla da donesem -

- Konačno je neko stvaran -

- Većina gurua lepote ima super kožu i opet nose puder, zbog čega svi misle da i oni moraju da ga koriste -

- Da, što se češće šminkam mislim da sam ružnija bez šminke - komentarisali su korisnici mreže.

Tiktokerku su mnogi podržali prepoznavši u njoj neke svoje navike i podržali je u nameri da bude prirodna. Poručili su joj da su nesigurnosti sastavni deo svakoga od nas, a da se samo moramo truditi da ih prevazilazimo. 

- Prirodno je najlepše - zaključio je jedan korisnik.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)