Lice

TIKTOKERKA UNAKAŽENA PLASTIČNOM OPERACIJOM: Podvrgla se intervenciji koja je popularna u Srbiji, a evo šta joj je ostalo od obraza! (VIDEO)

Mili Rouz Pavel želela je da istakne jagodice na licu i ulepša se, a završila je u jezivim ožiljcima.

26.10.2022 13:01

TIKTOKERKA UNAKAŽENA PLASTIČNOM OPERACIJOM: Podvrgla se intervenciji koja je popularna u Srbiji, a evo šta joj je ostalo od obraza! (VIDEO)
Foto: TIK TOK-millyrosepowell

Ukoliko se divite devojkama sa nalovnica i sa malih ekrana koje imaju skoro savršene crte lica, bujne usne i kosu, prestaćete čim čujete priču TikTokerke Mili Rouz Pavel.

Naime, u želji da isprati nove standarde lepote i da izgleda atraktivnije, ta devojka uradila je nekoliko estetskih intervencija na licu. Tako je ubrizgala filere u nos, usne i u bradu, a sada je sa svojim pratiocima podelila i da je podizala jagodice, što je, inače, intervencija koja je danas izuzetno popularna širom sveta, a posebno u Srbiji. Njoj je upravo ta intervencija joj je, međutim, potpuno unakazila lice

Svoje iskustvo podelila je na TikToku želeći da na taj način apeluje na sve devojke i žene da ne krenu njenim putem, kao i da ne robuju standardima lepote koji im se nameću. Objavila je snimak nakon intervencija koje je radila, a na kojima se vide duboke brazde duž celih obraza, kao i natečene usne. 

@millyrosepowell DO NOT MAKE RASH CHOICES. If you want to make tweaks to your appearance make sure you are visiting a reputable clinic. #fy #botched #foryou #foryoupage ♬ Night Trouble - Petit Biscuit

- Nemojte napraviti pogrešan izbor, ukoliko želite da radite intervencije na licu, prvo se raspitajte o ozbiljnim klinikama sa kvalitetnim lekarima. Idite samo na preporučena mesta - poručuje Mili Rouz.

U snimku koji je objavila vide se konci i duboke brazde na njenom licu koje je sada potpuno unakaženo. Zbog loše urađene intervencije, sada prolazi kroz agoniju. Pitanje je da li će neki stručnjak moći da popravi načinjenu štetu, ali sigurno je da će je to koštati još više dodatnog novca i života sa ožiljcima. 

Izgled ove nesrećne devojke izazvao je pravu buru na internetu i brojne reakcije javnosti. Za samo nekoliko sati video koji je Mili objavila brojao je na stotine pregleda. 

Korisnici TikToka požurili su da pruže utehu Mili i pohvale je zbog njene iskrenosti.

- Srce mi se slama što su društvo i mediji naveli mlade devojke da pomisle da treba da rade ove stvari. Industrija lepote zarađuje milijarde od bola - napisala je jedna korisnica TikToka. 

A zatim su usledili i drugi slični komentari. 

- Omg devojko. Ovo me je naježilo. Nadam se da si dobro -

- Hvala na videu i na upozorenju - 

- Ovo treba da rade samo lekari - glasili su samo neki od komentara.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)