Kosa

GUST REP UPRKOS TANKOJ KOSI? Evo jednostavnog trika

Gust rep je san svake žene, ali nažalost, ne mogu sve da ga imaju ili barem stilizuju na isti način, jer mnoge dame muku muče sa retkom ili tankom kosom, u najgorem slučaju sa oba. Frizer daje trik kako da to postignete.

07.09.2022 12:00

GUST REP UPRKOS TANKOJ KOSI? Evo jednostavnog trika
Printscreen/Instagram/rafaelmorillom

Tanka i retka kosa je problem mnogih žena, koji svaka pokušava da reši na svoj način. Šamponi i razna ulja su preporuka mnogih frizera i iako njihove klijentkinje postižu nekad pozitivne rezultate, dugoročno gledano genetika kose i sastav dlake se ne može menjati. Ipak mogu da se koriste trikovi koji će makar prividno pokazati da imate gustu kosu.

Ne mislimo ovde na dodatke koje možete kupiti u radnjama za stilizovanje kose. Nadogradnje, naročito one koje budete koristili i stavljali "na svoju ruku", često mogu da imaju kontraefekat i da izgledate sa njima smešno. Da biste izbegli takvu situaciju, te pronašli lepši i suptilniji način da svojoj kosi date volumen, naročito kada je vezana u rep, postoji i bolje rešenje.

 

 

Naime, društvenim mrežama kruži sjajan trik, za koji verujemo malo koja žena zna, te se sigurno pitaju zašto im tako nešto do sada nije palo na pamet. I na TikToku i na Instagramu frizeri su podelili jednostavan korak koji je oduševio dame širom sveta, a trik je postao viralan. Za taj efekat gušće kose ne treba ništa sem gumice za kosu i jedne šnale sa kojima pravite "banana" punđu.

Postupak je jednostavan, kosu vežite u rep srednje visine, a jednu polovinu kose povucite prema gore i između dva podeljena dela repa stavite šnalu. Nakon toga gornji deo kose vratite nazad, prebacujući ga preko šnale i razvucite po širini repa. Dobićete izvrstan, gust konjski rep.

Kako se toga ranije nismo setile?

BONUS VIDEO:

Komentari (0)