Kosa

FRIZURA REZERVISANA SAMO ZA NAJHRABRIJE ŽENE: Ako želite da budete u trendu, morate skratiti kosu! (FOTO)

Idealna je za leto, a nose je svetske zvezde!

20.08.2024 15:40

FRIZURA REZERVISANA SAMO ZA NAJHRABRIJE ŽENE: Ako želite da budete u trendu, morate skratiti kosu! (FOTO)
ABC/Instagram/BACKGRID/Backgrid UK/Profimedia

Bob frizura je klasičan i vrlo popularan stil šišanja koji se karakteriše time što kosa dolazi do visine brade ili nešto kraće. Ffrizura može imati različite varijacije, ali obično uključuje ravno šišanje sa blagim slojevima ili bez njih. Bob frizura dugo je dominirala među najpoželjnijim stilovima, posebno u kombinaciji sa gustom kosom i velikim talasima. Ljubitelji lepote i promene već godinama biraju između ova dva stila, a često se odlučuju za oba.

Ono što se poslednjih meseci ne može zanemariti je sve češći trend ultra kratkih bob frizura koji skoro dostižu dužinu piksi. Ovaj stil sve više dominira na društvenim mrežama, a trendseterke koje dugo nose klasični bob sada se odlučuju da ošišaju kosu još kraće.

 

 

Ova frizura nije samo moderna, već je i izuzetno praktična, posebno za žene koje žele da budu jednostavne, a da i dalje izgledaju elegantno. Nekada smo voleli standardni bob, pa čak i bob sa šiškama. Sada je vreme da hrabro zakoračite u novu sezonu sa nekoliko centimetara kraćom kosom. Topli letnji dani su savršeni za ovaj trend, a mnoge žene su to rado prihvatile.

Kratki bob savršeno se uklapa uz slojevitu odeću. Uz košulje i trendi ešarpe, ova frizura dodaje dašak sofisticiranosti i modernog stila. Modni stilisti i frizeri se slažu da ova transformacija nije samo estetska, već može biti i osvežavajuća promena u svakodnevnom životu. 

 

 

Dakle, ako ste spremni za promenu, ne opirite se – prepustite se trendu i uživajte u svom novom, osveženom izgledu. Ovog leta i nastupajuće jeseni kratki bob je pravi izbor za sve one koji žele da osveže svoj izgled i unesu dozu svežine u svoju svakodnevicu. Kratak bob donosi novu energiju, a održavanje je neverovatno lako.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)