Kosa

BACITE ŠAMPON ZA SUVO PRANJE KOSE: Postoji bolji način, čini čuda za masnu kosu!

Ovaj proizvod verovatno već imate u svom kupatilu.

25.06.2024 18:20

BACITE ŠAMPON ZA SUVO PRANJE KOSE: Postoji bolji način, čini čuda za masnu kosu!
printscreen/instagram/businessforjaque

Ako ste jedna od onih srećnica koje kosu mogu da peru jednom nedeljno bez ikakvih problema, onda ovaj tekst nije za vas. Međutim, ako se i vama kao većini žena dešava da se kosa brzo masti, znoji, pogotovo sada u vrelim danima, nastavite da čitate, jer vas sigurno čeka novo pranje. 

Suvi šamponi su pomogli mnogim ženama da skrate svoje muke u tim slučajevima i da kosu "instant" operu bez pranja vodom i dosadnog sušenja kose. Društvenim mrežama kruži trend pranja kose micelarnom vodom koja je, kako kažu one koje su isprobale ovaj trik, - čini čuda za kosu. Umesto šampona za suvo pranje isporbajte ovaj trik. Dovoljno sipati micelarnu vodu u bocu sa raspršivačem i njome poprskati koren kose po čitavoj glavi.

Kako navode devojke, micelarna voda će otkloniti znoj i masnoću sa kose.

- Svi znaju da ja kosu ne perem i do dve nedelje, a da uz to i nekoliko godina treniram. Pa hajde da probamo ovaj test. Nisam prala kosu šest dana, a uz to sam koristila na njoj neke proizvode i možete komentarisati moju kosu samo ako imate jaču, lepšu i zdraviju kosu - rekla je ona u Instagram objavi.

 

 

Influenserka je poprskala micelarnu vodu po kosi a onda ju je isfenirala. Rezultati su zaista bili iznenađujući a njena kosa je bila čista kao da ju je upravo regularno oprala. Mnogi su potvrdili da zaista ona radi dobro svoj posao, ali je bilo i onih koji su je napali.

- Micerlarna voda postoji da umesto vode i sapuna ispere nečistoću, pretpostavljam da se to odnosi i na skalp i kosu.

- Devojko, očisti tu četku!

- I bebi puder pomaže.

- Šampon radi svoj posao, samo jednostavno operi kosu. zašto devojke rade ovo? Tako je lenjo i nehigijenski.

- Želim da potvrdim ovo. Obično ne operem kosu nedelju do dve. Moja kosa je duga poput tvioje. I uvek dobijam komplimente za lepu i čistu kosu - bili su neki od komentara.

Mnogima na ovoj društvenoj mreži nije bilo jasno zbog čega žene pribegavaju ovakvim kratkoročnim rešenjima. Neke od njih su komentarisale kako se svejedno prljava kosa vidi i nakon pranja kose micelarnom vodom i da je najbolji način da se prljavština ispere, da se koristi regularni šampon.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)