Uživaćete!

SRPSKA NOVA GODINA UZ ŽELJKA JOKSIMOVIĆA: Spektakl je već spreman, a na vama je da UŽIVATE!

Nakon Gorana Bregovića, Saše Kovačevića i Angeline stiže još jedan spektakl!

05.01.2022 22:15

SRPSKA NOVA GODINA UZ ŽELJKA JOKSIMOVIĆA: Spektakl je već spreman, a na vama je da UŽIVATE!
Promo foto

Nova godina jeste među omiljenim praznicima širom sveta, međutim u Srbiji mi više volimo ovu našu, srpsku Novu godinu, a specijalna proslava tog praznika prosto se podrazumeva. 

Ukoliko još uvek niste smislili gde ćete čekati ponoć 13. januara, portal Srećna republika, predlaže da posetite Sava promenadu, gde ćete imati priliku da prisustvujete spektakularnom koncertu i vatrometu koji će biti još fascinantniji od onog koji je bio 31. decembra. 

Uz najpoznatije hitove jednog od najpopularnijih domaćih pevača, Beograđani i gosti našeg grada u noći između 13. i 14. januara imaće priliku da ponovo uživaju u veličanstvenoj igri svetala sa Kule Beograd. Nastup Željka Joksimovića počinje u 22 sata na Sava Promenadi, na platou pored starog Savskog mosta, gde će posetioci uživati u prepoznatljivim pesmama i u multimedijalnom programu sa Kule Beograd. Ulaz na koncert je slobodan. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari. (0)