Film, muzika i pozorište

FILMSKA AVANTURA NA POKLON: Srećna Republika vas vodi u bioskop

Izlazak u bioskop je gotovo najbolji provod koji možete da imate paru i zato vas Srećna Republika i MEGACOM Film vode na projekciju filma "Sve u isto vreme".

27.04.2022 07:00

FILMSKA AVANTURA NA POKLON: Srećna Republika vas vodi u bioskop
Srećna republika

Možda ste već čuli za fantastičnu akcionu bajku - film pod nazivom "Sve u isto vreme", ali pošto ga pogledate, sigurno ćete ga dugo pamtiti s obzirom na to da je ovo delo sedme umetnosti proglašeno za najluđi film godine.

Zato je portal Srećna Republika u saradnji sa MEGACOM Film odlučio da nagradi svoje čitaoce izlaskom u bioskop gde se emituje film "Sve u isto vreme". Ovo filmsko ostvarenje koje je žanrovski akcija, avantura, komedija, prikazuje se širom Srbije, a mi nagrađujemo sa po dve karte u 3 grada, tačnije:

  • bioskop Cine Grand Delta Planet NIŠ
  • Arena Cineplex NOVI SAD
  • Kombank Dvoranu Beograd

Sa dobitnicama se dogovara vreme kada bi gledali film: četvrtak, petak subota sledeće nedelje. (proglašenje će biti u sredu)

Dobitnici karata su Jelena Stamenković, Marija Tošić, Milka Milicević, Aleksandar Ičin, Elizabeta Tomić i Branislava Stevanović. Čestitamo!

 

 

Sve što je potrebno da biste dobili ovaj poklon je da:

1. Zapratite stranu Srećna Republika i MEGACOM Film na Fejsbuku i Instagramu @megacomfilm 

 2. Ostavite komentar uz objavu ove akcije na našoj strani na društvenim mrežama.

3. Tagujte u komentaru osobe (neograničen broj) koju bi obradovao ovakav poklon.

 

 

 

 

Osim ove fantastične akcione avanture MEGACOM Film nam je omogućio da gledamo i brojne druge filmske hitove, svih žanrova.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)