Kanski festival 2024

ONA JE BILA NAJLEPŠA DEVOJČICA NA SVETU: Sada ima 23 godine i svi su gledali u nju na Kanskom festivalu!

Izrasla je u prelepu mladu ženu.

23.05.2024 14:22

ONA JE BILA NAJLEPŠA DEVOJČICA NA SVETU: Sada ima 23 godine i svi su gledali u nju na Kanskom festivalu!
Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Francuski model Tilen Blondo, koja je slavu stekla kao "najlepša devojčica na svetu", sada je uspešna manekenka od 23 godine. Na nedavnom Kanskom festivalu, Tilen je svojim besprekornim stilom i elegancijom privukla pažnju svih prisutnih, rame uz rame sa već velikim zvezdama poput Kejt Blanšet i Bele Hadid.

Manekenka je na premijeri filma "Šegrt" (The Apprentice) zablistala u crnoj haljini brenda Živanši, istakavši svoju ženstvenost i eleganciju. Haljina je prateći liniju tela bila upotpunjena diskretnim čipkanim detaljima i raskošnim komadima nakita francuskog brenda Mesika, demonstrirajući idealan spoj elegancije i modernog stila.

Podsećamo, Tilen, ćerka nekadašnjeg francuskog fudbalera Patrika Blondoa i televizijske voditeljke Veronike Lubri, postala je planetarno poznata 2006. godine kada ju je magazin Vogue proglasio najlepšom devojčicom na svetu, kada je imala nepunih šest godina.

Sa samo 16 godina, potpisala je ugovor sa poznatom modeling agencijom IMG Models i počela saradnju sa luksuznim brendovima poput Prada, Versaće i Loreal Pariz, čime je zapečatila svoju modnu karijeru.

Najlepša devojčica na svetu, pored uspeha na modnoj sceni, javnosti je otkrila da je imala velikih zdravstvenih komplikacija zbog policističnih jajnika, zbog čega je morala da se podvrgne operaciji. Tilen je istrajala u borbi za svoje zdravlje i danas se oseća mnogo bolje.

Ona  je primer kako se lepota, talenat i snaga mogu spojiti u jednu inspirativnu priču uspeha. Njena transformacija od "najlepše devojčice na svetu" do svetske modne ikone predstavlja inspiraciju mnogima širom sveta.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Rajko

23.05.2024 15:27

Daleko od najlepše. Pomalo iritantan izgled, sa ovim ribljim ustima.