Kamen dizajn

DETALJ KOJI ĆE SVI GOSTI HVALITI: Poklanjamo vam savršene cvetne aranžmane u unikatnim saksijama

Ništa ne ulepšava dom tako kao ukrasno cveće, osim kada se ono nalazi u saksijama koje su ukras same za sebe.

12.01.2022 07:00

DETALJ KOJI ĆE SVI GOSTI HVALITI: Poklanjamo vam savršene cvetne aranžmane u unikatnim saksijama
Srećna republika

Dobra saksija je podjednako važan detalj kao i sama biljka koja krasi naš dom, bilo da je u pitanju terasa i dvorište ili zatvoren prostor. Upravo zato je portal Srećna Republika rešila da vaš životni prostor ulepša savršenim aranžmanima u originalnim saksijama koji su proizvod firme "Kamen dizajn".

Dobitnici poklona su Predrag Peđa Komarac, Mirela Sarić i Jelena Kovačević.  

Sve što je potrebno da biste dobili ovaj vredan i lep poklon je da:

1. Zapratite stanu Srećna Republika  i Kamen dizajn na Fejsbuku i Instagramu

2. Ostavite komentar uz ovu objavu 

3. Tagujte u kommentaru osobe (neograničen broj) koju bi obradovao ovakav poklon.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kamen dizajn (@kmndzjn)

 

Ovi savršeni komadi će ulepšati svaki ambijent, a najbolje od svega što su pravljeni od prirodnih materijala koji će se savršeno uklopiti u bilo koji prostor. Najbolja stvar je i sama činjenica da je svaki komad unikat jer ne postoje dve u potpunosti iste saksije, s obzirom na to da je u pitanju ručni rad.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kamen dizajn (@kmndzjn)

 

MATERIJAL 

Materijal od koga se izrađuju Kamen dizajn proizvodi je mešavina prirodnih materijala gde je osnovno vezivno sredstvo cement. Ostali sastojci daju materijalu lakoću, boju, teksturu, ali i paropropusnost koja biljkama omogućava da "dišu" i da se osećaju kao u prirodnom okruženju. Zaštićeni su od vremenskih uticaja lakom za kamen na prirodnoj bazi sa dodatkom pčelinjeg voska, od sjajnog, malog, domaćeg proizvođača.

U svakom delu proizvodnog procesa koriste se materijali koji su proizvedeni u Srbiji i time se podrže razvoj preduzetništva.

Svi proizvodi su ručno izrađeni u radionici Kaminn dizajn, bez upotrebe mašina i štetnih aditiva, a proces sušenja se odvija prirodnim putem. Zbog zahtevnog načina manuelne proizvodnje, svojstava materijala ali i završne obrade, ne mogu da se naprave dva potpuno identična proizvoda, što svaki od njih čini svojevrsnim unikatom. Razlike jesu minimalne, ali ih ima i ogledaju se u visini, širini ili pak sitnim nepravilnostima prilikom zavšne obrade.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kamen dizajn (@kmndzjn)

Mini bašta

Nenad Sarjanović, osnivač Kamen dizajna, objašnjava po čemu potrošači prepoznaju njegove proizvode.

- Potrošači nas prepoznaju po jedinstvenom dizajnu i materijalu saksija, ali su vremenom aranžmani – mini bašte koje pravimo od sukulenti, kaktusa i vazdušnih biljaka postali definitivno naš zaštitni znak. Trudimo se da sve bude u skladu sa prirodom, da biljke budu komplementarne što se tiče održavanja. Želja nam je da kupcima biljke napreduju, dajemo im savete kako da ih gaje i da što duže uživaju u njima. Time smo izgradili jedan divan odnos sa našim kupcima, jer oni prepoznaju da ulažemo mnogo ljubavi i stručnosti u to što radimo. Vreme, trud i gomila ideja napravili su našu priču - objašnjava Nenad.

Sada imaju oko 45 vrsta saksija i 20 vrsta podmetača za njih, koji se prave u bež, beloj i sivoj boji i to čini osnovu poslovanja. Tu su još i svećnjaci, oko 15 vrsta raznih ukrasnih kamenčića, bezbroj aranžmana, odličan izbor čudnih, drugačijih biljaka, raznih vrsta supstrata za biljke…

- Poslednjih par meseci su nam najtraženiji Antistres paketi. Njih smo razvili osluškujući želje naših kupaca. Dosta njih je kupovalo posebno saksiju, biljke, zemlju, kamenčiće kao poklon za nekog ko voli da se zanima sađenjem i aranžiranjem. Mi smo sve to lepo spakovali u elegantnu kutiju, ubacili još i mini alat, špric za zalivanje, deset vrsta ukrasnih kamenčića, drenažu, uputstvo za sađenje i održavanje, odnosno sve ono što je potrebno da bi se napravio jedan lep aranžman. To se pokazalo kao pun pogodak, jer su pored fizičkih lica, porudžbine počele da stižu i od pravnih lica koje su pronašle zanimljiv i pre svega originalan poklon za njihove poslovne partnere, a koji je u potpunosti napravljen u Srbiji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kamen dizajn (@kmndzjn)

 

Komentari (1)

Jadranka Sibinovski

13.01.2022 19:24

Oduševila sam se ovim člankom , a pogotovo prelepim saksijama. Samo napred