Tetka Saveta

KAKO DA OČISTITE PROZORE BEZ DETERDŽENTA I HEMIKALIJA? Stakla će blistati, a treba vam samo kesica OVOGA! (VIDEO)

Posle par minuta sve će se cakliti.

30.09.2024 10:30

KAKO DA OČISTITE PROZORE BEZ DETERDŽENTA I HEMIKALIJA? Stakla će blistati, a treba vam samo kesica OVOGA! (VIDEO)
Shutterstock.com

Postoje brojni načini da se operu stakla na prozorima, ali nisu svi jednostavni i brzi. Zbog toga i ne čudi što je genijalan trik za blistavo čista stakla privukao toliko pažnje. Dovoljno je reći da je ključna stvar za besprekornu čistoću jedna jedina kesica čaja.

Sofi Hinčlajf, popularna influenserka sa skoro 4 miliona pratilaca na Instagramu, poznata je po deljenju domišljatih saveta za domaćice. Među njenim fanovima našla se i jedna žena koja je podelila vrlo interesantan način pranja prozora koji je izazvao veliko interesovanje među ljubiteljima čišćenja doma.

Ona je demonstrirala dva brza načina za čišćenje prozora uz pomoć čaja.

Prva i super laka varijanta je da uzmete kesicu čaja, natopite je toplom vodom, a potom s njom pređete preko staklenih površina. Nakon toga sve očistite krpom sa mikrofiberom, i sve će blistati.

Drugi način je trunčicu komplikovaniji.

Stavite kesicu čaja u vrelu vodu i ostavite da se ohladi pet minuta. Zatim tečnost naspite u flašu sa raspršivačem i ostavite da se tečnost potpuno ohladi pre nego što se poprska po prozorima, a zatim obriše krpom.

Ovo neobično otkriće izazvalo je oduševljenje među ljubiteljima čišćenja, a neki su čak predložili dodavanje malo deterdženta ili korišćenje odgovarajuće krpe za uklanjanje nečistoće kako bi se postigao još bolji rezultat.
 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)