Tetka Saveta

KONTEJNER ZA TRANSPORT PRETVOREN U SLATKI MALI DOM: Ova "luksuzna kutija" ima sve - a evo kako izgleda unutra

Na internetu se pojavila čudna nekretnina na prodaju - kontejner koji je savršeno uređen za život.

19.04.2024 14:20

KONTEJNER ZA TRANSPORT PRETVOREN U SLATKI MALI DOM:  Ova "luksuzna kutija" ima sve - a evo kako izgleda unutra
mediadrumimages/Ebay / Media Drum World / Profimedia

Montažne kuće i kuće na točkovima su vrlo popularne nakon pandemije, a sve više se susrećemo i sa raznim kreativnim mestima za život poput starih autobusa ili kombija, koje neko transformiše i pretvori u svoj mali skromni dom. Tako nam je pažnju privukao i jedan kontejner koji zapravo ima - sve što je potrebno za život!

Na internetu se pojavio oglas za prodaju ove "nekretnine" i to za 35.000 evra. Iako mnogima izgleda čudno, transportni kontejner od 6 sa 2,5 metra je pretvoren u kuću sa jednom spavaćom sobom, kuhinjom i kupatilom. 

Ova savršena mala kutija u Engleskoj sadrži udobnu spavaću sobu, pametno i moderno kupatilo i dnevni boravak, kuhinju i trpezariju otvorenog tipa.

mediadrumimages/Ebay / Media Drum World / Profimedia

U kontejneru se nalazi i kuhinja od hrastovine

 

Otkupna cena za jednokrevetni kontejner je 35.000 evra. Kontejner za dostavu, standardne veličine 6 sa 2,5 metara, korišćen je za kreiranje ovog fantastičnog malog doma. Osnovna cena pokriva i uključuje sledeće: jedan kontejner za transport, izolovani pod, izolovane drvene okvire, zidove obložene gipsom u mat beloj boji, sa belim oblogama vrata i belim lajsnama.

Urađena je potpuna električna instalacija koja uključuje osam sijalica, šest duplih utičnica, tri prekidača za osvetljenje sa mogućnošću prigušivanja, dva ventilatora na izvlačenje, jednu utičnicu za ogledalo, jedno spoljno svetlo, jednu spoljnu duplu utičnicu i svu TV i wifi opremu.

mediadrumimages/Ebay / Media Drum World / Profimedia

I slatko, ali luksuzno kupatilo je u sklopu kontejnera

 

Odrađeni su kompletni unutrašnji vodovodni radovi za kuhinju i kupatilo, kao i dvoja unutrašnja klizna vrata od hrastovine, prenosi ENDS. Potpuno ugrađena bela čajna kuhinja sa umivaonikom, slavinom, jedinicama za odlaganje ispod pulta, hrastovom radnom pločom, bojlerom i dvozonskom električnom indukcionom pločom za kuvanje.

Potpuna instalacija kupatila uključuje električni tuš, tuš kabinu sa sklopivim vratima, umivaonik sa slavinom, zidno LED ogledalo i toalet. Ugrađena su PVC francuska vrata i beli PVC prozor. Podovi su od laminata u stilu svetlog hrasta i postavljeni su svuda sa podnom podlogom.

Komentari (0)