Tetka Saveta

DEVOJKA JE UŽIVALA U OBROKU NI NE SLUTEĆI KAKVU ĆE BURU IZAZVATI: Svi pričaju o ovim kadrovima, uključili se i profesionalci! (VIDEO)

Da li vi znate koji je pravi način.

09.02.2024 21:25

DEVOJKA JE UŽIVALA U OBROKU NI NE SLUTEĆI KAKVU ĆE BURU IZAZVATI: Svi pričaju o ovim kadrovima, uključili se i profesionalci! (VIDEO)
mamaplugsx/tiktok

Jedna mlada žena Lola Mejson postala je predmet rasprave nakon što je na ceremoniji AVN Awards u Las Vegasu jela burger na neobičan način. Snimak na kojem ona pažljivo jede burger pomoću noža i viljuške izazvao je različite reakcije među ljudima.

mamaplugsx/tiktok

Snimak ove devojke izazvao je brojne kontroverze na internetu

Mnogi su osudili njen način konzumiranja burgera, tvrdeći da se burger treba jesti rukama. Međutim, drugi su stali u odbranu Lole, ističući da ona pokazuje dobre manire i da zna kako da koristi pribor za jelo. Dok jedan muškarac besni zbog Lolinog ponašanja, tvrdeći da se burger mora uzeti u ruke i pojesti, drugi smatraju da to nije problem i da je Lola možda želela da izbegne nered zbog toga što je bila na sastanku.

 


Jedna osoba sa TikToka ističe da je u finom restoranu očekivano da se ponašate pristojno, dok je u restoranu brze hrane manje bitno kako jedete.

 

Šta kaže stručnjak za bonton

Stručnjak za bonton Mimi Talks iznela je svoje mišljenje u jednom Jutjub videu. Ona je objasnila da je burger zapravo hrana koja se ne bi trebalo jesti pomoću pribora za jelo. Ipak, priznaje da je moguće jesti burger i pomoću noža i viljuške, ali uz napomenu da bi ga trebalo iseći na pola ili na četvrtine.



Rasprava o tome kako pravilno jesti burger pokazuje da postoje različita mišljenja o ovoj temi. Dok jedni insistiraju na tradicionalnom konzumiranju burgera rukama, drugi smatraju da je prihvatljivo jesti ga i pomoću pribora za jelo, posebno u određenim situacijama. Kako god bilo, važno je da svako ima pravo na svoj način uživanja u omiljenom obroku.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)