Tetka Saveta

DA LI SU OVO PLAVI ILI ZELENI NOKTI? Zaboravite na haljinu o kojoj je ceo svet pričao, imamo novo pitanje koje je izazvalo burne debate (VIDEO)

Komentari se samo nižu i svi imaju različito viđenje.

06.01.2024 20:01

DA LI SU OVO PLAVI ILI ZELENI NOKTI? Zaboravite na haljinu o kojoj je ceo svet pričao, imamo novo pitanje koje je izazvalo burne debate (VIDEO)
tiktok/printscreen/caitlinandleahh

Jedna žena je pokrenula žestoku debatu nakon što je pitala da li je boja njenog novog manikira zelena ili plava. Kejtlin je objasnila da je otišla da uradi nokte i nije mnogo razmišljala o boji kada ju je izabrala, a boja se zove Aruba. Međutim, kada se vratila kući i pokazala svojoj cimerki, Lea je rekla da su nokti plavi. U videu na TikToku, Kejtlin je spomenula onu haljinu - koja je izazvala polemiku da li je bela i zlatna ili plava i crna - rekavši:

- Tako da sam upravo uradila nokte u salonu i izabrala boju koju ja mislim da je zelena. Ali moja cimerka misli da su moji nokti plavi. Pa sam pomislila, znate šta, pitat ću neke članove porodice. I oni su potpuno podeljeni. Niko ne zna koju boju imaju ovi nokti. Da li su plavi ili zeleni? - upitala je ova devojka svoje pratioce na TikToku.

Zatim je pokazala nokte, pre nego što je otkrila da su preko njih stavili hrom koji je možda "uticao na boju". . Da li su zeleni, ili plavi?

 

@caitlinandleahh

Is this another blue and black or white and gold dress situation? 😅 ♬ original sound - Caitlin and Leah

 

- Prikažem vam boju noktiju pre nego što su stavili hrom na vrh. Koju boju vi mislite da je ovo? Iskreno ljudi, ovo je neverovatno! Da li je ovo još jedna situacija sa haljinom, plavo i crno ili belo i zlatno? - upitala je Kejtlin u opisu videa.

Ljudi su odmah bili podeljeni u komentarima oko boje lak za nokte.

-Morsko zelena.

- Zelena, kao boja žalfije.

- Zelena, kao pistaći. 

- 100% je plava. Bez sumnje haha! 

- Kažem plavo, ne vidim zelenu??

- Preko hroma je plavo, ali sa njim deluje malo više pastelno zeleno - nizali su se komentari ispod objavljenog video snimka.

Koje su zapravo boje Kejtlini nokti?

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)