Horoskop

OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA ČEKA LJUBAVNI KOLAPS! Do 1. oktobra im preti raskid veze ili braka!

Retrogradni Merkur traje sve do 1. oktobra i pojedinim horoskopskim znacima može da donese ozbiljne izazove u vezama.

19.09.2022 21:01

OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA ČEKA LJUBAVNI KOLAPS! Do 1. oktobra im preti raskid veze ili braka!
shutterstock.com

Retrogradni Merkur je u punom zamahu i mnogim znacima zodijaka zadaje muke, međutim, određenim znacima dodatno će zakomplikovati polje komunikacije, posebno u ljubavnim odnosima. 

Ovan

Horoskopski ovnovi mogli bi tokom naredne dve nedelje da se nađu u situaciji izuzetno uzburkanog ljubavnog života. Ne želite da se ponašate neuračunljivo i donosite nagle odluke, ali ipak će vas neka viša sila terati da neprestano preispitujete svoje odnose. Može se desiti da u kritičnom trenutku odlučite da napustite neke toksične ljude. Retrogradni Merkur će naterati ovnove da budu iskreni prema sebi i priznaju šta zapravo žele, a šta ne, pa će tako pucati i veze i raspadati se brakovi. Iako će se činiti da su doneli tako važne odluke preko noći, zapravo se radi o reakcijama na brojne frustracije koje su gomilali mesecima. Trenutno je ovom vatrenom znaku bitno samo to da se oslobodi od svega što mu ne služi.

Foto: Shutterstock

Raskid je na pomolu nekim parovima

Blizanci

Blizanci se tokom vladavine device ne osećaju najbolje, a još kada se stvari poslože tako da krene i retrogradni hod Merkura, ne piše im se dobro. Naime, zaigrani i prevrtljivi blizanci nakon dugo vremena osetiće potrebu da promene neke važne stvari u životu, stanu na loptu i realno sagledaju situaciju u kojoj se nalaze. Možda su dugo prećutkivali frustracije i zameranja partneru, ali to sada više neće biti u stanju da čine, pa će sve izaći na videlo. Nagle konfrontacije s ljubavnim partnerima mogle bi da dovedu do prekida i saznanja o tome kako pripadnici ovog znaka više ne vole onoga s kim su u vezi. Ako do toga dođe, blizanci će momentalno da odluče da ponovo budu sami i zbog te odluke neće zažaliti.

Foto: Shutterstock

Svađe i raskid nijednom paru ne padaju lako  

Strelac

Strelci će period ovog retrogradnog Merkura doživeti brojne promene u svom srcu. Taj avanturistički znak osetiće potrebu da se oslobodi okova nekih odnosa i potražiti novu sreću, a njihov urođeni znatiželjni karakter će im u tome pomoći. Strelci bi do oktobra mogli naglo da otkriju kako ne vole osobu u koju su mislili da su zaljubljeni, kao i da ne dobijaju dovoljno pažnje ako su u vezi. Probudiće se njihova želja da budu cenjeni, paženi i maženi, a ako to nije slučaj, krenuće dalje. Ono na šta moraju da budu spremni jeste to da njihov bivši partner možda neće biti oduševljen idejom o rastanku, pa bi mnogi strelčevi mogli žestoko  da se obračunaju s bivšim ljubavnicima tokom raskida odnosa.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)