Horoskop

NAJDETALJNIJI NEDELJNI HOROSKOP: Blizancima se smeši prinova, vagama će sve ići od ruke, a devicu čekaju PROMENE!

Nedelja koja je započela biće naporna za mnoge znakove, ali će neki od njih čekati velika sreća.

11.04.2022 10:46

NAJDETALJNIJI NEDELJNI HOROSKOP: Blizancima se smeši prinova, vagama će sve ići od ruke, a devicu čekaju PROMENE!
shutterstock.com

Pojedini znaci zodijaka ove nedelje moraće da se potrude da bi došli do svog cilja, bilo ljubavnog ili poslovnog, dok će pojedini imati laganu šetnju kroz romantični život, ali i uspeha u karijeri.

Proverite kakve su astrološke prognoze za vaš znak.

Ovan - Turbulencije

Pixabay.com

Ovnovi treba da se pripreme za ozbiljne turbulencije 

POSAO: Ovnovi, srećan rođendan! Ove nedelje je bitno da donesete čvrste i jasne odluke i iznesete svoj stav. Neka ideja ili misao o kojoj već neko vreme razmišljate konačno je sazrela i sada je pravo vreme da je realizujete i to već na početku nedelje. Imate snažnu i jaku volju, pa ćete moći da parirate izazovima i onim što vam se bude dešavalo. Za sve što ste sada pokrenuli biće vam potrebno neko vreme da se prilagodite i adaptirate drugačijem načinu funkcionisanja i stavite u novu funkciju. Radi se o nekim radikalnim stvarima koje ćete veoma lako sprovesti u delo. U nekim momentima možete se i zabrinuti snagom kojom sve to iznosite. Biće tu i dosta rizika i nepredvidivih momenata, ali će i vaše ponašanje biti intenzivnije. Moguće je da ćete, u isto vreme, iz nekog razloga biti tajanstveni, mistični i imati nerealne zahteve, pa budite trezveni i oprezni da ne bi došlo do impulsivnih reakcija. Finansijska situacija će se popraviti u zavisnosti od toga koliko ste spremni da se upustite u neke nove ili rizične poduhvate. Imaćete i nove spoznaje i drugačiji sistem vrednosti, ali ćete se dosta razvijati na duhovnom planu. Otvaraće vam se novi vidici i horizonti, a moguće je da ćete dobijati neke impulse kroz snove, naročito krajem nedelje. Doći ćete do važnih saznanja, ali možete biti zbunjeni u nekim trenucima, pa se suzdržite od naglih reakcija i probajte da se zaustavite na vreme. Bolje ćete shvatiti sve novine koje vam se dešavaju i doneti ispravne zaključke.

LJUBAV: Ovnovi će biti mnogo suptilniji u narednom periodu i zato će emotivni odnos biti u fokusu. Možete se u jednom trenutku prepustiti emocijama, dok ćete u drugom biti impulsivni i brzo reagovati. Trudite se da budete u balansu, baš zbog toga što vam je ljubavni život krenuo u nekom drugom pravcu. Ovo je nedelja u kojoj će se mnoge nedoumice i stvari razjasniti i odnos dosta učvrstiti i popraviti. Imaćete veći osećaj pripadnosti i međusobnog poštovanja, što će vam veoma značiti i prijati. Slobodni Ovnovi su u ovom periodu skloni platonskoj ljubavi i tajnim vezama, pa ako se nešto slično dešava u vašem životu, ove nedelje će biti intenzivnije. Moguće je da ćete razmišljati o osobi koja vam je, na neki način, nedostupna i daleka, a nije isključeno da na udaljenom mestu upoznate osobu svog života. U svakom slučaju, romantike i sanjarenja vam neće nedostajati.

ZDRAVLJE: Zbog velikog ubrzanja obratite pažnju na nervni sistem. Provedite više vremena pored vode, u spa-centrima ili priuštite sebi masažu. Više spavajte i odmarajte se. Obratite pažnju na stopala.

SAVET + Ne prenagljujte s nekim odlukama i mišljenjima 

Bik - Sublimacija događaja

Pixabay.com

Bikovima je vreme za preispitivanje

POSAO: Dragi Bikovi, verovatno ste definisali neke važne stvari na poslovnom i materijalnom planu i sada je vreme da redefinišete i one na psihološkom. Doći će do promene svesti u mnogim oblastima i to će vas trgnuti i osloboditi nekih starih okvira i formi. Tokom ove nedelje bićete dosta precizniji i moći ćete neko dugogodišnje iskustvo da svedete na praktičan nivo. Ovo su veoma važni procesi koji vam se dešavaju i koje će vas u mnogo čemu osvestiti i pomoći da shvatite šta je ono što vam pripada. Osobe iz okruženja će vas podržavati i biće zadovoljne nekim vašim odlukama i procenama. Menjaćete sistem vrednosti, ali i odnos prema ljudima. Sve to će dati potpuno drugačiju sliku o vama, pa će vam biti mnogo lakše u komunikaciji ili nekim pregovorima. Iako ste skloni da sve radite korak po korak, u ovom periodu će se sve odvijati mnogo brže i funkcionalnije. Uspeh koji budete postigli doneće i drugima dobre rezultate, pa će vam to biti dodatna motivacija. April je mesec koji vam može doneti velike preokrete iako se, zapravo, ništa nije dogodilo preko noći. Na finansijskom planu možda neće doći do velikih promena, ali ćete napraviti važnu podlogu za naredni period. Mogu vam se otvoriti neke neočekivane mogućnosti za dodatnu zaradu koje će se nešto kasnije i realizovati. U svakom slučaju, nećete imati problema s novcem, troškovima ili realizacijom poslova. Budite korektni i ispravni u komunikaciji s ljudima jer bi svaki pokušaj da uradite nešto iza leđa izašao na videlo i okrenuo se protiv vas.

LJUBAV: Bikovi koji su u braku ili vezi ove nedelje će biti u prilici da realizuju sve što su odavno želeli i o čemu su maštali. Sve će se nekako odvijati mnogo lakše i činiće se da je sreća konačno zakucala na vaša vrata. Doživećete neke nove i drugačije trenutke na ljubavnom planu i učvrstiti odnos s partnerom. Slobodni Bikovi mogu očekivati da im se ljubav dogodi iznenada. Očekuje vas nešto potpuno novo i drugačije, zbog čega ćete se osećati kao na sedmom nebu. Bićete u prilici da date, ali i pružite mnogo emocija, nežnosti i romantičnih trenutaka s osobom koja vam se dopada i koja će verovatno do kraja aprila biti partner. Moguće je da se radi o nekome ko vam je doskoro bio prijatelj ili ste se upoznali preko prijatelja. Važno je da se oslobodite svih kočnica i blokada i uživate.

ZDRAVLJE: Ako imate nekih zdravstvenih tegoba, ove nedelje je pravo vreme da se obratite lekaru i uradite neke analize.

SAVET + Prepustite se situacijama koje su za vas nove i nepoznate 

Blizanci - I posao i uživanje

Pixabay.com

Blizanci u ovom periodu stižu sve 

POSAO: Blizanci će ove nedelje raditi nesvesno mnoge stvari koje će im otvoriti mogućnost da nešto važno shvate. Nemojte pružati otpor, ni na fizičkom ni na mentalnom planu, već probajte da se otvorite i prihvatite neke stvari koje možda još ne razumete. Mnogi Blizanci će doneti važne odluke, promeniti navike ili odnos prema poslu i ljudima. Sve to može vam doneti napetost, nervozu ili uznemirenost, naročito ako im se budete opirali ili negodovali da treba bilo šta da menjate. U stvari, sve se dešava za vaše dobro, razvoj i napredak. Možete dobiti novu poslovnu ponudu, ali isto tako i na trenutnom poslu drugačiji angažman ili ugovor, pa se možete dvoumiti šta da odlučite. Jedno je sigurno, nemojte biti skromni, već tražite za sebe najbolje. U ovom periodu čuda su moguća, pa i posao iz snova. Nije isključeno da ćete raditi i više poslova u isto vreme. Ove nedelje možete imati problem u komunikaciji, naročito s autoritetima. Budite obazrivi jer bi neki ljudi mogli da vam rade iza leđa i pričaju nešto što može veoma loše uticati na vas. Potrudite se da budete mudri i preokrenete stvari u svoju korist. Krajem nedelje posao će polako početi da se uvećava, ali i vaša potreba za odmorom i opuštanjem. Moguće je i neko putovanje u kojem ćete spojiti lepo i korisno. To bi vam u ovom trenutku najviše prijalo. Na finansijskom planu možete da očekujete veći priliv novca ili priliv s više strana.

LJUBAV: Blizanci koji su u braku ili vezi ove nedelje će imati ključne momente na emotivnom planu. Imaćete u sebi mnogo ljubavi, ali i veliku odgovornost prema partneru i dragim osobama. Želećete da se partner oseća zadovoljno i da mu bude lepo s vama, pa nisu isključena iznenađenja i romantični trenuci. Neko zajedničko putovanje bi takođe dobro došlo i učvrstilo odnos. Mnogi Blizanci će se u ovom periodu odlučiti za zajednički život ili proširenje porodice. Međutim, neki pripadnici ovog znaka bi mogli da uplove u tajne i paralelne veze. Slobodni Blizanci bi potencijalnog partnera mogli da pronađu u poslovnom okruženju. Moguće je da se radi o osobi koja vam je nadređena ili, na neki način, uticajna, ali je isto tako moguće da se radi o zabranjenoj ili tajnoj ljubavi. Iako će vaša osećanja biti jaka, nije isključeno da će se sve izdešavati samo platonski.

ZDRAVLJE: Budite umereni i postepeni šta god da radite. Mogući su problemi s kostima ili zubima. Odmarajte se kad god je to moguće i više spavajte.

SAVET + Ako budete u prilici da nešto podelite s drugim ljudima, probajte da u svakom momentu imate kontrolu nad onim što izgovarate

Rak - Poslovna dešavanja

Pixabay.com

Rakovi će biti usresređeni na posao 

POSAO: Dragi Rakovi, ova nedelja biće raznovrsna po pitanju dešavanja, s tim da će akcenat i dalje biti na poslovnoj sferi i svim vrstama edukacije. Od ponedeljka ćete se dosta ubrzati i bićete puni novih ideja. Više vremena ćete provoditi s prijateljima i razmenjivati poslovne ideje, koje bi svima mogle da budu zanimljive. U utorak će vam prijati da promišljate o nekim temama izvan sfere praktičnog. Odlično vreme za proširenje i istančano profilisanje svih vrsta znanja i tema o kojima učite već duže vreme. Moguće je i neko duže putovanje ili putovanje na daleku destinaciju. Od srede možete da očekujete stabilizaciju nekih okolnosti na polju karijere koje su prisutne odskora i predstavljaju novinu na tom planu. Moguća je i promena statusa u smislu napredovanja i ojačanja već stečenih pozicija. Od petka ulazite u fazu planiranja nekih praktičnih stvari s tendencijom da se rasplinete i budete bez fokusa na bitne stvari. S druge strane, skloni ste nalaženju raznih kreativnih rešenja koje ćete upotrebiti na poslu. Na finansijskom planu novac može doći preko saradnje sa strancima ili preko prijatelja i poslovne saradnje s njima. Mogući su gubici kroz nasleđe ili poslovne partnere, pa pripazite u tom segmentu.

LJUBAV: Rakovi koji su u vezi ili braku ove nedelje će dosta dobro komunicirati s partnerom i izneće niz novih predloga koji se tiču poboljšanja zajedničkog odnosa. Moguće je zajedničko putovanje i obnavljanje veze upravo negde u inostranstvu, daleko od kuće i svega onoga što predstavlja zajedničku rutinu i ustaljen način funkcionisanja. Upravo to odvajanje od poznatog će vam pomoći da doživite jedno drugo na novi način i da se ponovo zbližite i unapredite odnos. Rakovi koji su trenutno sami mogu očekivati prilično aktivan period u kome će dosta vremena provoditi s prijateljima. Sretaće dosta zanimljivih osoba i biće u dobrom elementu kada su u pitanju komunikacija i nova poznanstva, ali će želeti da ostanu slobodni i rasterećeni. Neki Rakovi planiraju putovanja na duže i ne žele da se vezuju. To vas neće sprečiti da flertujete i igrate se, a takva atmosfera prijaće i ljudima oko vas. Moguća su poznanstva s ljudima koji ne žive u vašem gradu ili državi.

ZDRAVLJE: Kada je u pitanju zdravlje, moguća su trovanja nekim isparenjima, kao i respiratorne infekcije. Takođe, ne sedajte pospani za volan.

SAVET + Posvetite se planiranju budućih poslova i iskoristite ovaj period da usavršite neka znanja koja već imate

Lav - Naglašene promene

Pixabay.com

Lavovi mogu da se spreme za izuzetno turbulentan period

POSAO: Dragi Lavovi, ove nedelje ćete biti suočeni s nekim promenama koje će se odraziti na vašu ličnost. Na početku nedelje bićete spremni za nove poslovne poduhvate i pažnja će vam biti dosta usmerena na posao. U utorak možete imati ozbiljno duhovno iskustvo i neke stvari će vam se razjasniti potpuno neočekivano. Možete otkriti da ste do sada bili u zabludi u pogledu nekih ljudi koji su vam bili uzori, pa vas to može malo uzdrmati. Imaćete priliku da na dugoročnom planu ugovorite saradnju s inostranstvom, kako u edukativnom tako i u poslovnom smislu. Neki Lavovi u ovom periodu mogu da započnu edukaciju koja će im u budućnosti biti isplativa u poslovnom smislu. Povedite računa u četvrtak pošto može doći do razmimoilaženja u stavovima s poslovnim partnerima zbog postavljanja nekih granica koje se drugoj strani neće svideti. U petak možete osetiti blagi pad energije, ali takvo stanje neće potrajati dugo. Doći će do nekih promena u poslovnom funkcionisanju i moraćete da se prilagodite. Iako vam u početku neće izgledati lako, uskoro ćete shvatiti da nemate problem da funkcionišete na novi način. Kada su u pitanju finansije, budite oprezni u pogledu zaduživanja. Nemojte se zaduživati koristeći kreditne kartice i trudite se da ne idete u minus. Ove nedelje novac možete očekivati više preko emotivnog ili poslovnog partnera, ali, generalno, situacija je stabilna.

LJUBAV: Lavovi koji su u braku ili vezi menjaju neke stvari u odnosu s partnerom i to može dovesti do toga da se osećaju pomalo čudno. Ipak, kada ovaj tranzitni period prođe, imaćete mnogo razloga da se osećate dobro i budete zadovoljni vezom. Od kraja nedelje osećate pojačanu strast prema partneru i zračite velikom sigurnošću i samopouzdanjem. Lavovi koji su trenutno sami imaju dosta jak libido tokom ovog perioda i ne osećaju potrebu da se vežu za jednu osobu. Interesantno im je da flertuju na više strana i prilično lako dolaze do svog cilja, pa ih to opušta i trenutno ih čini nezainteresovanim za neku ozbiljniju vezu. Neki pripadnici znaka imaće potrebu da se povuku i rade na sebi, bez preterane interakcije s drugima.

ZDRAVLJE: Kada je u pitanju zdravlje, trebalo bi da pripaze na sve vrste infekcija, ali i na reproduktivne organe. Mogući su problemi s prstima.

SAVET + Prihvatite predstojeće promene kao sastavni deo i nužni preduslov rasta i boljitka

Devica - Vera u poboljšanje

Pixabay.com

Device očekuje izvlačenje važnih pouka, posebno na poslovnom planu 

POSAO: Drage Device, ova nedelja će vam doneti neka preispitivanja, nakon kojih ćete doneti važne zaključke i jasnije videti situaciju i ljude koji vas okružuju. Već na početku nedelje imaćete potrebu da se na apstraktan način bavite nekim praktičnim temama da biste izvukli neke pouke za određene situacije. U utorak ćete shvatiti da je, pre svega, važno da verujete u ono što radite, kao i u ljude s kojima radite. To je jedini način da napredujete i postignete rezultate kojima ćete biti zadovoljni. Sredinom nedelje postajete svesni koje promene je potrebno izvršiti u poslovnom okruženju i motivisani ste da ih sprovodite uporno i sistematično do potpune integracije u poslovni sistem. U petak će vam se prilično vratiti vera i samopouzdanje u ono što radite, pa ćete s više elana pristupiti poslovima i takav stav će dati zaista dobre rezultate. Moguća su nova partnerstva s energičnim ljudima, s jakom vizijom i verom u ono što rade. Na finansijskom planu novac dobijate iz partnerskih odnosa, a moguće su i uplate nekih iznosa koje niste očekivali u ovom trenutku ili ste zaboravili na njih. Takođe, radićete na tome da optimizujete životne troškove.

LJUBAV: Device koje su u vezi ili braku osećaju blagu relaksaciju u odnosu na prethodni period, stvari postaju harmonične i više uživate jedno u drugom. Počinjete mnogo više da verujete partneru i da ga doživljavate kao zaštitnika. Krajem nedelje ulazite u dinamičniji period, moguće su i male čarke koje neće bitnije narušiti vaš odnos, već će vas oboje podstaći da budete aktivniji. Device koje su trenutno same  polako počinju da shvataju šta žele, kao i šta ne žele. U narednom periodu imaćete mnogo pažnje i udvaranja suprotnog pola i to će vam nesumnjivo goditi. Ali za nešto više biće potrebno da se potencijalni partner pokaže adekvatnim na više nivoa. Standardi će vam biti prilično visoki i nećete odstupiti od njih ni pedalj. Imate čvrstu veru da ćete naci to što tražite i ne želite da se zadovoljite s nekim osrednjim ljudima.

ZDRAVLJE: Kada je u pitanje zdravlje, izbegavajte alkohol i povedite računa o telu. Moguće su povrede, pa budite izuzetno pažljivi prilikom sportskih aktivnosti.

SAVET + Ne verujte u lažne spasitelje, već se aktivirajte i sami rešavajte probleme korak po korak

Vaga - Širenje posla

Pixabay.com

Vagama slede mnogobrojna prilagođavanja 

POSAO: Vage će ove nedelje imati najviše dešavanja na poslovnom planu i u svakodnevnom životu. Mnoge stvari će se kod vas promeniti. Uvešćete neke nove navike, proširićete posao i napravićete neke poteze, i na vaše iznenađenje, a i na iznenađenje drugih. Sve to ima veći značaj nego što trenutno možete da shvatite. Stvari će se odvijati jednostavno i glatko, a vi ćete sve raditi s lakoćom. Do vas će dolaziti neke korisne informacije koje će vas, na neki način, podstaći i ohrabriti, ali vam i dosta pomoći kada su partnerstva u pitanju. Iako vam to možda nije namera, izaći ćete u javnost ili biti u centru pažnje, a neki od vas će biti u prilici da rade više poslova u isto vreme. Nemojte se iznenaditi ako vas neko iz poslovnog okruženja bude testirao ili hteo da isproba kako biste se ponašali u datim situacijama, ali ćete se vi veoma dobro snaći u tim momentima i uspećete da izbalansirate. Neki ljudi oko vas će spontano stupiti u kontakt s vama i ponuditi vam saradnju. Naročito je dobar period ako se bavite nekom vrstom umetnosti, medicinom ili farmacijom. Početkom nedelje povedite računa da ne kažete nešto što bi povredilo neke ljude jer ćete se posle toga osećati mnogo loše. Moguće je da se radi o nekom podsvesnom stanju, koje ima veze s vašim egom.

LJUBAV: Kada je ljubav u pitanju, Vage će u mnogim trenucima biti od pomoći i na usluzi partneru. Vaša podrška će mnogo značiti osobi preko puta vas jer će doći u pravom momentu i u pravo vreme. Moguće je da ćete uraditi nešto veoma korisno i moći ćete da vidite nešto što drugi neće. Možete sprečiti i neke veće gubitke, pa će vam partner biti veoma zahvalan. Ovo je sjajan period da uvedete neke nove navike u zajednički život i funkcionišete na drugačiji način. Slobodne Vage bi ljubav mogle da potraže u poslovnom okruženju. Osoba koja vam se dopada u nekim situacijama može vam se učiniti daleka i nedostupna, a moguće je i da ste tu osobu previše idealizovali. Nije isključeno da ste zainteresovani za jednu stariju i jednu mlađu osobu i da se sada dvoumite koja je pravi izbor. Najbolje je da pustite da vaše srce da mišljenje jer ono najbolje zna.

ZDRAVLJE: Nemojte ni u čemu da preterujete jer može doći do zdravstvenih problema i preforsiranosti. Može doći do aritmije i povišenog pritiska.

SAVET + Prilagodite se novonastalim okolnostima 

Škorpija - Poslovi i ljubav u zaletu

Pixabay.com

Neočekivane promene na ljubavnom planu za škorpije 

POSAO: Škorpije će ove nedelje biti u prilici da pokrenu neke nove poslove ili će osvestiti šta je ono što žele da rade u ovom trenutku. Dugo ste čekali sve ovo što vam se dešava, pa u nekim momentima možete biti uznemireni. Moguće je da ćete morati da preuzmete odgovornost ili neke obaveze na sebe, što vam neće goditi. Finansijska situacija će se drastično popraviti, pa ćete na mnogo lakši način doći do većeg novca. Mnoge Škorpije će neki hobi unovčiti ili će početi iz zabave da se bave nečim što će im doneti dobru zaradu. Više ćete ceniti prave vrednosti i umeti da iz malih stvari stvorite ili napravite nešto veliko. Na duhovnom planu vas takođe očekuju rast i razvoj i mnogo važni uvidi. Ovo je nedelja u kojoj će se sve odvijati mnogo dinamičnije, ali i lakše, međutim, biće vam važno da vas niko ne požuruje i ne pritiska jer bi kod vas to izazvalo kontraefekat. Naročito je povoljan period za sve pripadnike znaka koji se bave kreativnim zanimanjem, nekom vrstom umetnosti ili rade u farmaciji. Imate jaku volju i mnogo snage, ali ćete želeti u nekim stvarima da postavite granice, kao i u odnosu s nekim ljudima. Ove nedelje su moguća i neka nova partnerstva s ljudima koje već duže vreme poznajete, a moguća je saradnja i s nekim od prijatelja. Sve u svemu, od ove nedelje se mnogo toga pokreće i otvara kod vas, a na vama je da u miru i tišini prihvatite sve što vam odgovara.

LJUBAV: Škorpije koje su u vezi ili braku će ove nedelje imati jedan veoma važan razgovor s partnerom, ali u isto vreme i veoma nežne i romantične momente. U fokusu će vam biti dešavanja oko dece i neka briga u vezi s njima. Mnoge Škorpije mogle bi da dobiju vest o prinovi ili lepe vesti u vezi s decom. Provedite što više vremena s njima i u prirodi. Slobodne Škorpije bi tokom aprila mogle da se zaljube, kao nikada do sada, a potencijalnog partnera bi mogle da sretnu na mestima za zabavu, nekim izlascima, pozorištu ili koncertu. Bićete u većem društvu, ali ćete vi videti samo jedno drugo. Moglo bi se reći da će se raditi o ljubavi na prvi pogled. Od tog momenta će krenuti čarolija, ali su moguće i neke manje prepreke. Moguće je da će osoba doći s puta ili možda živi u inostranstvu.

ZDRAVLJE: Skloni ste upalama i depresiji. Mogući su kardiovaskularni problemi ili problemi sa stopalima. Više se odmarajte, spavajte i opuštajte.

SAVET + Budite iskreni prema sebi i trudite se da budete u balansu i ravnoteži

Strelac - Razvojni put

POSAO: Strelčevi će ove nedelje biti u prilici da prepoznaju informacije koje im budu dolazile i način na koji da ih primenjuju i menjaju okolnosti koje im se ne dopadaju. Možda ćete imati neku nesigurnost po pitanju nekih emocija ili duševnih stvari, ali će se stvari nadovezivati same od sebe. Lakše ćete se adaptirati i postepeno menjati karakter. Ovo je naročito povoljan period za sve Strelčeve koji se bave privatnim biznisom ili su u mogućnosti da nešto pokrenu. Ovo je period kada će vam vera u ono što radite biti naglašena, a vi ćete imati više strpljenja da sve to realizujete. Vrlo je važno kako se osećate na privatnom planu jer će se sve to odraziti na posao i zdravlje. Moguće je da trenutno niste zadovoljni rezultatima i finansijskom situacijom, ali ćete u utorak biti u prilici da to promenite. Oko 15. aprila možete dobiti sjajnu ideju ili ponudu na poslovnom planu od prijatelja ili partnera. Energija će se polako menjati i vi ćete mnogo lakše prihvatati obaveze. Moguće je da ćete preuzeti i više odgovornosti nego što bi to trebalo, ali to za vas neće biti ništa neuobičajeno. Ljudi veruju u vas, pa ćete bez problema i spontano završiti sve obaveze. Mogući su problemi s jednim od roditelja, ali i lepe vesti u porodici ili poseta iz inostranstva.

LJUBAV: Strelčevi koji su u braku ili vezi će ove nedelje biti u prilici da neke stvari prihvate i uspostave harmoniju i balans u odnosima. Neke stvari treba da se slegnu i ne mogu tako brzo da se realizuju, pa bi trebalo da budete strpljivi. Partneru u nekim trenucima možete izgledati neodgovorno, ali, u stvari, to nije tako. Nalazite se u nekom vakuumu i još niste prihvatili sve promene kroz koje prolazite. Vaša veza ima pun potencijal, ali na njoj treba poraditi, a budući odnos zavisi od ovog perioda. Neki Strelčevi će se baviti sređivanjem doma. Slobodni Strelčevi će u ovom periodu imati priliku da se zaljube i možda izgube kontrolu nad sobom i svojim osećanjima. Bićete prilično osetljivi i senzibilni i pogađaće vas neke stvari više nego obično.

ZDRAVLJE: Na ovom polju možete imati problema ako vas u nekim stvarima bude vodio inat. Ako nešto ne ide, ne insistirajte na tome jer možete imati problema sa stomakom i psihom.

SAVET + Napravite listu prioriteta

Jarac - Bolja komunikacija

Pixabay.com

Trenutak da jarčevi pokažu svoje prave veštine

POSAO: Dragi Jarčevi, ove nedelje akcenat će biti na komunikaciji i vašem trudu da poboljšate veštine na tom polju. Ono što će vas zaokupiti na početku nedelje jeste neka vrsta kreativnog izražaja. Počećete s radom na nečemu što čeka već duže vreme i bićete potpuno fokusirani i rešeni da taj posao dovedete do kraja. U utorak vam se smeši prilika za odlazak na put edukativnog karaktera i može se ticati praktičnih znanja, kojima već vladate. Može doći i do nekog razgovora gde će se od vas tražiti da budete veoma suptilni, kako u slušanju tako i u izražavanju. Tom prilikom možete saznati neke stvari koje će vam promeniti percepciju. Potrudite se da tokom ove nedelje negujete nenametljiv pristup u komunikaciji, pa možete očekivati sjajne rezultate u interakciji s drugima. Sredina nedelje povoljna je za one Jarčeve koji se bave privatnim biznisom, nekretninama, a ovo je povoljna nedelja za kupovinu ili prodaju nekretnine, naročito ako duže vreme ne možete da realizujete taj proces. U petak postajete energičniji i ratoborniji u komunikaciji, pa malo omekšajte. Budite oprezni u saobraćaju od petka. Kada su u pitanju finansije, i dalje su vam naglašeni kratkoročni poslovi i jednokratne isplate, više nego finansijski kontinuitet. Finansije su najviše naglašene Jarčevima koji se bave svim vidovima komunikacije, putovanjima i edukacijom.

LJUBAV: Jarčevi koji su u braku ili vezi imaju s partnerom dobru komunikaciju i usmereni su na rešavanje nekih zajedničkih projekata i ciljeva. Što više vremena provodite s partnerom u nekoj zajedničkoj akciji, to se bolje razumete i na emotivnom planu. Kraća zajednička putovanja su poželjna u ovom periodu jer vam donose potrebnu dozu dinamike i relaksacije. Pripazite na komunikaciju u petak, može doći do nesporazuma koji su potpuno nepotrebni. Jarčevi koji su trenutno sami biće u prilici da komuniciraju s različitim ljudima na više nivoa. Sretaćete zanimljive ljude na kraćim putevima, ali i u neposrednoj okolini i komšiluku. Biće vam najinteresantniji oni s kojima imate dobru komunikaciju i saradnju, pa je moguće da tokom ovog perioda upoznate nekoga s kim ćete započeti vezu, ali i neki zajednički posao.

ZDRAVLJE: Kada je u pitanju zdravlje, ove nedelje naglašene su infekcije disajnih organa, ali i razne alergije, pa se pripazite, naročito na kraju sedmice.

SAVET + Pokažite dodatnu pažnju u komunikaciji i saobraćaju

Vodolija - Finansijske teme

POSAO: Drage Vodolije, ove nedelje ćete se baviti pitanjima finansija, materijalizacije i preispitivanjem nekih vrednosnih sistema. Na početku nedelje imaćete dobre ideje za početak jednog privatnog posla bez obzira na to da li ste zaposleni ili ne. Moguće je da se radi o poslu koji nema nikakve veze s vašim zanimanjem i koji spada u domen kreativnih poslova. U utorak pokažite oprez u poslovima koji zahtevaju ulaganje novca da ne biste ostali bez istog. Pokažite veliki oprez prilikom korišćenja platnih kartica jer postoji mogućnost krađe kada na računu imate najviše novca. Imaćete priliku da proširite neki posao u kom ste se profilisali i usavršili, pa već imate dobru reputaciju na tom polju. Tu možete očekivati i dobar finansijski aranžman na duži vremenski period. Sredinom nedelje možete čuti neku vest ili dobiti informaciju koju čekate već duže vreme, a od koje zavisi poslovno angažovanje na dugoročnom nivou. Od kraja nedelje postajete dinamičniji i aktivniji na polju praktičnih rezultata i konkretizacije planova. Imaćete mnogo uspeha u preciznom postizanju postavljenih ciljeva. Na polju finansija ključni dani su utorak i petak. U utorak možete ostvariti velike prihode iz nekih tajnih poslova, tj. poslova koji zahtevaju poverljiv pristup. U petak stižu prihodi od kratkoročnih poslova, kao i oni koje ostvarujete prema redovnom toku stvari.

LJUBAV: Vodolije koje su u braku ili vezi mogu da očekuju dobar odnos s partnerom, naročito ukoliko ih spajaju zajednički ciljevi, a to će u ovom periodu biti izraženije nego inače. Imaćete potpuno jedinstven stav po pitanju određenih vrednosti, pa neće biti razloga za nesuglasice. I partner i vi imate mnogo obaveza tokom ovog perioda, pa ćete se truditi da olakšate jedno drugom dodatne obaveze. Vodolije koje su trenutno same tražiće da budu i društvu onih osoba s kojima dele isti sistem vrednosti i poglede na svet. Iako su poznate po prihvatanju različitosti, tokom ovog perioda želeće da budu u društvu istomišljenika. Što neko bude sličniji vama, imaće više šansi da vam se približi i postane deo vašeg života.

ZDRAVLJE: Kada je u pitanju vaše zdravlje, ugroženo će biti grlo, a moguće su i prehlade.

SAVET + Obratite pažnju na sve finansijske transakcije i probleme koji se mogu javiti na ovom polju, mogući su veliki dobici, ali i gubici

Ribe - Lični rast

Pixabay.com

Ribe, spremite se za promene

POSAO: Drage Ribe, ova nedelja će biti u znaku rada na sebi i osećanju ličnog rasta. Na početku nedelje budite spremni na naglašenu poslovnu komunikaciju i kontakte. Očekujte i kraća putovanja, kao i dosta ideja u vezi s kratkoročnim poslovima. U utorak ćete se suočiti s nekim iluzijama i imaćete potrebu da ih razrešite na jedan jasan i miran način. S druge strane, to će vas pročistiti i mnogo lakše ćete prihvatiti neke nove stvari koje vas čekaju i koje dolaze na red. Naravno, to zahteva i neke promene unutar vas, a vi ste spremni na unutrašnju transformaciju. Sredinom nedelje imaćete veoma dobru realizaciju ideja, kao i podršku ljudi koje, pored poslovnog odnosa, smatrate i prijateljima. Neki od njih vam mogu dati i dobre ideje koje možete unovčiti kroz delatnost. Na kraju nedelje, kada planeta Mars uđe u vaš znak, osetićete priliv energije i snage. Moći ćete da završite mnogo više posla nego što ste predvideli, a imaćete i veću potrebu za sportskim aktivnostima nego inače. S druge strane, možete postati nervozniji, pa vas mnoge stvari mogu iritirati, što ćete svakako i pokazati na jasan način. Kada su u pitanju finansije, ovo je nedelja u kojoj ćete imati veću svest o tome kako da poboljšate situaciju, a to će vam naročito ići od ruke u četvrtak. Tada možete da očekujete i priliv novca koji ćete zaraditi nekim novim idejama i poslovima. Finansijski dobitak je moguć i kroz prijatelje.

LJUBAV: Ribe koje su u braku ili vezi osećaju se voljeno. Imate pažnju koja vam prija, prohtevi su vam ispunjeni, a ukoliko osećate da nešto nedostaje, to se tiče lično vas i nema veze s partnerovim ponašanjem. Blagu krizu koja može nastupiti u utorak prevazićićete većom verom u sebe i svoju ispravnost, odgovornost nemojte tražiti u partneru. Moguće rasprave krajem nedelje. Ribe koje su trenutno same imaju mnogo razloga da budu zadovoljne trenutnom situacijom. Imate oko sebe osobe koje su zainteresovane za vas, zračite dobrom energijom i raspoloženjem i sigurno će se naći neko ko će vam biti dovoljno interesantan da obratite više pažnje na njega. Moguće je da se u vaš život vrati osoba za kojom čeznete već duže vreme.

ZDRAVLJE: Kada je u pitanju zdravlje, trebalo bi da obratite pažnju na glavu pošto su moguće povrede, kao i učestale glavobolje.

SAVET + Pogledajte dublje u sebe i dobićete potrebne odgovore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari. (0)