Horoskop

PREPOZNAĆETE JE MEĐU 1.000 DAMA: Žena u ovom znaku zodijaka je upadljiva, strastvena i borbena

Ako ste se ikada zapitali kakve su žene rođene u znaku Lava i koju su njihovi zaštitni znaci, ostanite uz naš tekst i saznajte!

08.03.2022 21:00

PREPOZNAĆETE JE MEĐU 1.000 DAMA: Žena u ovom znaku zodijaka je upadljiva, strastvena i borbena
pexels.com

Ukoliko bi vas neko upitao da opišete neku damu iz vašeg okruženja koja je rođena u znaku Lava, šta biste vi o njoj rekli? Portal Srećna Republika vam predstavlja profil Lavica i sve njihove vrline i mane, a vi ostanite uz nas i bolje ih upoznajte.

Za nju se kaže da je velikodušna, teatralna, privlačna, odvažna, strastvena, tvrdoglava, uporna, ljubazna, odana, poštena, zaigrana, temperamentna, ponosna, puna života i rođeni vođa. Lavicu je lako primetiti u gomili, jer se ona se najglasnije smeje, ima najlepši osmeh i puca od samouverenosti.  Ovim horoskopskim znakom vlada Sunce, središte svemira.

pexels.com

Lavice su hedonisti

U skladu sa time i Lavica obožava da bude u centru pažnje, što joj lako uspeva. Vrele je naravi i kada je to potrebno, ume da izbaci kandže i brani ono što voli a kada je ljuta, najlakše će je smiriti komplimenti i poklončići. Ova dama pustolovnog i snažnog duha voli da pobeđuje, a zahvaljujući svojoj inteligenciji, dosetljivosti i kreativnosti, njen život je i ispunjen brojnim pobedama.

Seks i veze

Nezavisna je i snažan individualista. Lavica želi partnera koji poseduje te iste osobine. Ne treba joj neko ko će brinuti o njoj, ona traži muškarca dovoljno sigurnog u sebe da joj dopusti da se uz njega pokaže u svojoj punoj snazi. Želi da bude u vezi koja je uvek puna zabave i dinamike, ne podnosi rutinu i neprestano smišlja načine da nešto promeni i učini dramatičnijim.

Seks joj je vrlo važan i to je najbolji način da joj partner pokaže koliko je poželjna. Voli seksi donji veš, kao i preuzimanje vođstva u spavaćoj sobi. Za nju u seksu ne postoje tabui, želi da proba sve, a sopstveni i partnerov užitak su joj podjednako važni. Delovi tela kojima vlada taj horoskopski znak su kičma, leđa i srce, zbog čega ćete je najlakše zavesti ako joj senzualno milujete leđa. U ljubavi se najbolje slaže sa Blizancima, Strelcima i Vagama.

Prijateljstvo

Zahvaljujući svojoj toploj ličnosti, harizmi, magičnoj energiji, entuzijazmu i poletnosti žena Lav kao magnet privlači ljude oko sebe, a njeni prijatelji su neretko i njeni obožavatelji, ljudi koji joj se dive, piše portal zadovoljna.dnevnik.hr. Velikodušna Lavica voli da ugađa svojim prijateljima i mnogima je najbolja prijateljica. Svoje drugarice nikada neće izneveriti i uvek će biti uz njih, oprostiće im sve osim izdaje.

Izgled

Gusta neukrotiva kosa poput lavlje grive, izražajne crte lica, velike, tople oči, iskričav pogled, široko čelo, prćast nos i male uši su fizičke karakteristike po kojima je Lavica prepoznatljiva. Najviše je ponosna na svoju gustu i bujnu kosu koja je obično plave ili crvene boje. Viša je i dužih nogu, dužeg struka, elegantne i vrlo čvrste musculature, ali i kraljevskog držanja i nastupa. Uvek deluje ugledno, ponosno i uravnoteženo. Svoj izgled voli da ukrasi nakitom i drugim modnim dodacima, kao i odećom žute i narandžaste boje, kao što i priliči dami rođenoj u sred žarkog leta.

Stil

pexels.com

Devojka plave bujne kose

Iako voli da se ističe u žutoj i narandžastoj, boja koja će je lansirati u centar pažnje je zlatna, otelotvorenje svega što Lavica voli i predstavlja – topline, luksuza, teatralnosti, posebnosti, divljenja. Bira odeću i modne dodatke samo najboljeg kvaliteta, a modni konformizam kod nje ne postoji. Ona voli da nosi stvari koje niko drugi nema. Uspešno iznese čak i najdramatičnije i najneobičnije modne trendove zahvaljujući urođenom samopouzdanju. Voli luksuzne materijale poput svile i kašmira ali i savršeno skrojenu odeću. Ništa joj ne podiže samopouzdanje bolje od odlaska kod frizera. U njenoj cipelarniku ćete sigurno naći obuću urašenu šljokicama i perjem a među nakitom upečatljive ogrlice sa svetlucavim kamenčićima.

U kupovini

Lavicu ćete retko videti samu tokom špoinga. Ona u kupovinu ide sa pratnjom, svojim prijateljicama koje joj nisu toliko potrebne da joj daju savjete, već da joj udeljuju komplimente. U kabini će se zadovoljno ogledavati sa svih strana, a pohvale za njen sofisticirani izbor i nenadmašan izgled će pljuštati sa svih strana.

 

 

Poznate Lavice

 

 

Tipičan primerak poznate Lavice je pevačica i glumica Dženifer Lopez, čija su kosa, način odevanja i šminkanja definicija svega što ovaj znak predstavlja. Osim toga, ona što je starija, to bolje izgleda. Pored nje, neke druge slavne lavice su i  glumice Šarliz Teron, Dženifer Lorens, Sandra Bulok, Hali Beri, Mila Kunis, Helen Miren ali i pop zvezda Madona. Parfem svake Lavice mora da bude jak, sladak i opojan, pa će najčešće sadržati kajsiju, ilang-ilang i jasmin.

 

Komentari (0)