Horoskop

ASTRO VODIČ: Tri znaka očekuje super zarada u narednoj nedelji, koliko će trajati odnos Aneli i Mateje? (VIDEO)

Nova emisija je na kanalu Srećna.

06.10.2024 21:01

ASTRO VODIČ: Tri znaka očekuje super zarada u narednoj nedelji, koliko će trajati odnos Aneli i Mateje? (VIDEO)
Srećna


U novoj emisiji Astro vodiča na Jutjub kanalu Srećne Republike Gordana Dragišić ističe koje znakove očekuju velike promene.

- Pod uticajem Venere u Vagi, otvaraju se fantastične mogućnosti za napredak za tri znaka, a to su Ribe, Ovnovi i Device. Za Ovnove je ovo fenomenalan period, i sve što nisu uspeli da urade u prethodna dva, tri meseca sada će uspeti. Čeka ih odlična zarada ili proširenje posla. Posebno će biti značajna prva dekada Device i ovaj znak će imati sjajne mogućnosti za proširenje posla ili uspostavljanje važnih kontakata sa inostranstvom. Iako i dalje pomračenje Meseca u Ribama, za pripadnike ovog znaka ovo je takođe fantastičan period za zaključivanje poslova i dobru zaradu, bez obzira da li se radi o privatnoj ili državnoj firmi - navodi Goca.

U delu emisiji "Aktuelno" Dragišićeva se bavila vezom Mateje i Aneli.

- Kada se radi o vezi Mateje i Aneli, ovde se radi o delovanju nekoliko aspekata, i imam utisak da Aneli, za razliku od veze sa Janjušem, ne gaji iskrene emocije prema Mateji i da sve radi iz inata. S druge strane, kod Mateje postoje aspekti koji pokazuju da je njegova najveća želja da bude popularan. Ovde ima mnogo neiskrenosti, laži i obmane, i očekujem da se u nekom trenutku Janjuš pojavi i rasturi sve - smatra Goca.

U delu emisije "Pitajte Gocu" vi ste pitali, a Goca je odgovarala na vaša pitanja. Pogledajte u videu da li se baš vama posrećilo da dobijete odgovor i saznate šta vas čeka.

 

Komentari (0)