Horoskop

ASTRO VODIČ: Najlepše vesti za Rakove, Ribe i Škorpije, šta će se dešavati sa Sašom Popovićem (VIDEO)

Nova emisija je na kanalu Srećna.

22.09.2024 21:00

ASTRO VODIČ: Najlepše vesti za Rakove, Ribe i Škorpije, šta će se dešavati sa Sašom Popovićem (VIDEO)
Printscreen/Youtube/Srećna

U novoj emisiji Astro vodiča na Jutjub kanalu Srećne Republike Gordana Dragišić ističe koje znakove očekuju velike promene.

- Pomračenje Meseca u Ribama će nekima doneti velike promene, a za neke će predstavljati pomračenje uma. Imate šest meseci da razmislite o važnim odlukama, a ovo pomračenje će Ribama omogućiti da detaljno prouče svoje postupke, da naprave retrospektivu događaja i dobro razmisle o svemu. Ovaj period je povoljan i za Škorpije, koje čeka velika avantura. Ali, ko zna sve to može da se završi i velikim emozivnim promenama. Za Rakove, ovo je veoma važan deo godine, i njihova pažnja je usmerena na porodicu, i eventualnu prinovu. Odlična vest je da postoje velika šansa da se Rakovima ostvari želja i da dođe do proširenja porodice, i to mnogo lakše nego što su pretpostavljali - navodi Goca.

U delu emisiji "Aktuelno" Dragišićeva se bavila Sašom Popovićem.

- Saša Popović je važan čovek i on u svom datumu rođenja ima naglašenu jedinicu, koja ukazuje na probleme sa zglobno-koštanim sistemom. Koliko znam on je imao povredu zgloba noge. Takođe, u datumu rođenja se izdvaja i devetka koja često znači otkrivanje tajni ili novih stvari. Savet je da detaljno ispita zdravlje, i eventualno se obrati novim saradnicima ili nađe nove lekare. Držimo mu palčeve za brzi oporavak - ističe Goca.

U delu emisije "Pitajte Gocu" vi ste pitali, a Goca je odgovarala na vaša pitanja. Pogledajte u videu da li se baš vama posrećilo da dobijete odgovor i saznate šta vas čeka.

 

 

Komentari (0)