Horoskop

ASTRO VODIČ: Ovi znaci mogu da očekuju emotivnu vezu, a evo šta će se dešavati u novoj Eliti! (VIDEO)

Nova emisija je na kanalu Srećna.

15.09.2024 21:00

ASTRO VODIČ: Ovi znaci mogu da očekuju emotivnu vezu, a evo šta će se dešavati u novoj Eliti! (VIDEO)
Srećna republika

U novoj emisiji Astro vodiča na Jutjub kanalu Srećne Republike Gordana Dragišić ističe i koji su to horoskopski znaci koji ulaze u lepu emotivnu vezu.

- Devica je i dalje znak koji ima velike šanse da se ponovo zaljubi u nekog novog ili da obnovi vezu koja je završena u proteklih godinu dana. Bik ima mogućnost zaljubljivanja i ulaska u jednu najzad stabilnu vezu. Svi vi koji ste rođeni u zanku Bika možete očekivati poziv zanimljive osobe rođene u znaku Ovna, Lava ili Jarca. Takođe vaga može da uđe u lepu vezu sa nekim sa kojim već duže vreme komunicira, tajno se dopisuje ili flertuje. Najzad i Lavu sledi obnavljanje neke emocije sa partnerom sa kojim je prekid bio od februara ove godine. Na kraju Ribe mogu da uđu u emotivnu vezu sa nekim ko je rođen u znaku Ovna, Bika ili Raka - istakla je astrološkinja.

U delu emisiji "Aktuelno" Dragišićeva se bavila novom Elitom 8. 

- Elita je započela u mesecu Vage, a budući da imamo veli broj lepih devojaka koje su ušle, možemo očekivati burnu sezonu punu svađa i emocija. Očekujem minimum četiri veze da se razviju u narednih devet meseci - ističe naša astrološkinja.

U delu emisije "Pitajte Gocu" vi ste pitali, a Goca je odgovarala na vaša pitanja. Pogledajte u videu da li se baš vama posrećilo da dobijete odgovor i saznate šta vas čeka.

Komentari (0)