Horoskop

HOROSKOP ANTIČKIH GRKA ZA KRAJ 2024! Hera će se naći na raskršću, Atinu čeka unapređenje na poslu, a Artemidu uspeh na svakom koraku!

Tri znaka imaće posebno plodonosne poslednje mesece ove godine.

06.10.2024 09:02

HOROSKOP ANTIČKIH GRKA ZA KRAJ 2024! Hera će se naći na raskršću, Atinu čeka unapređenje na poslu, a Artemidu uspeh na svakom koraku!
Shutterstock

Astrologija je imala izuzetno važnu ulogu u životu antičkih Grka. Mnoge odluke su donosili u zavisnosti od položaja zvezda. Veruje se da savremeni horoskop koji mi danas imamo korene vuče upravo iz starogrčke astrologije.

U antičko doba Grci su bili su bili fascinirani zvezdama, bili su vrsni poznavaoci astronomije i astrologije, a kao i mi danas imali su 12 horoskipskih znakova koji su po osobinama odgovarali nekom od božanstava iz grčke mitologije. Tragovi grčke astrologije iz antičkog perioda ostali su do danas i vekovima se prenose sa kolena na koleno. 

Srećna republika vam donosi koja tri znaka će prema predviđanju grčkog horoskopa do kraja 2024. očekuje neverovatan uspeh na poslovnom planu, unapređenje i shodno tome priliv veće sume novca. 

Shutterstock

Rakovi neka se spreme za veći priliv novca

Rak - Hera

Pred vama je vrlo plodno razdoblje na polju novih ideja i prilika na profesionalnom planu. Ovo je vreme za novi početak i rast, period kada ćete naći nove načine zarade i steći poverenje nadređenih. Vaša sposobnost da izgradite korektne odnose, čak i s onima koji vas ne podržavaju, biće vrlo korisna kako za vas tako i za kolektiv. Pojedini pripadnici ovog znaka naći će se na raskršću - da li nastaviti utabanim stazama ili se upustiti u avanturu privanog posla koji vas odavno privlači. Šta god da odličite bićete na dobitku. Spremite se jer vas do kraja 2024. očekuje veći priliv novca. Leteće evrići na sve strane, iskoristite pamet da završe u vašem novčaniku! Vaša zaštitnica Hera čuvaće vas od svih loših uticaja. 

Devica - Atina

Pod zaštitom moćne Atine rođeni u znaku Device uvek znaju šta žele, a sada to i sprovode u delo hiruški precizno onako kako jedino i umeju. Vaša organizovanost i metodičnost, oko za sitne detalje i fine nijanse u poslu izdvojiće vas od ostalih kolega i doneti vam dugo željenu unapređenje i bolju poziciju na poslu. To znači i mnogo više posla i odgovornosti, ali vi ste spremni da se uhvatite u koštac sa izazovima koji mogu da se pojave na tom putu. Vaša reč će se čuti i slušati, a vaš trud i angažovanje koje ulažete u posao već mesecima i godinama konačno će biti vrednovano na pravi način i biće adekvatno plaćeno. Jedino što vam može skrenuti misli je nova ljubav koja će od prvog dana izgledati kao slaganje slagalice, gde se svaki deo savršeno uklapa tamo gde treba.

shutterstock.com

Vodolije dobijaju priliku da zablistaju

Vodolija - Artemida

Kao i njihova zaštitnica Artemida pripadnici znaka Vodolije su borbeni, inovativni i nepokolebljivi u svojim poslovnim stavovima. U narednom periodu dobijate priliku da pokažete svoje kreativne ideje u projektu koji je izuzetno značajan za budućnost firme u kojoj radite. Vi najčešće razmišljate van okvira, "vidite" rešenja tamo gde drugi to ne mogu zbog čega ćete dobiti ključnu ulogu upravo u poslu i od vas se očekuje da zablistate! Verujte u sebe, jer jedina prepreka uspehu ka kome koračate ste samo vi sami i vaši strahovi. Odgovornost jeste velika, ali će biti i nagrada koja sledi nakon ovog posla. Nemate razloga za strah dopustite da vas znanje i iskustvo vodi, a grešaka neće biti.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)