Horoskop

VREME JE DA PROŠLOSTI KAŽETE ZBOGOM: Tri znaka horoskopa će procvetati do kraja septembra

Budite strpljivi samo još malo, bolji dani su pred vama.

15.09.2024 09:02

VREME JE DA PROŠLOSTI KAŽETE ZBOGOM: Tri znaka horoskopa će procvetati do kraja septembra
The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Prošlost, posebno ukoliko smo bili povređeni, može biti težak terat koji nosimo sa sobom. Osloboditi se bolnih uspomena nije lako, koliko god se trudimo. 

Nekad je potrebna i pomoć zvezda kako bismo prevazišli probleme i ono što nas tišti već dugo vremena i sputava. Upravo ta podrška neba stiće do kraja septembra, a to će najviše osetiti tri horoskopska znaka. Konačno će reći zbogom bolnoj prošlosti do kraja septembra.

Ironija je što ste i sami svesni toga da je to prošlost, ali ne znate kako to da rešite. Budite strpljivi još malo, bolji dani su pred vama kada ćete bukvalno procvetati.

Shutterstock

 

Bik

Zanimljiv događaj će se desiti u vašem životu do kraja septembra koji će pokrenuti dogđaje u vašu korist. Verovatno još niste svesni da ste negog već preboleli, ali nikako da otpustite prošlost. Možda ste u jednom trenutku bili u vezi koja se završila se katastrofalno po vas. 

Ova bol u srcu je ostala sa vama, ali čudno je što se niste u potpunosti prihvatili. Narednih dana ćete shvatiti da ste najgori deo već prošli i da je krajnje vreme da bolne uspomene smestite u prošlost gde im je mesto. 

Mislili ste da je prošlost nešto što će vas proganjati do dana kada umrete, ali ... Počinjete da primećujete da se osećate slobodno, da više nema ogročenosti i bola u srcu koji ste dugo noslili. Ovo bi mogao biti dan slavlja kad se budete oslobodili prošlosti. 

Shutterstock

 

Rak

Ako je nekome teško da prestane da se osvrće preko ramena i gleda u prošlost onda su to rođeni u znaku Raka. Čak i kad se svi oko vas zabavljaju, vi i dalje nosite breme prošlosti koje vas razara iznutra. Dobra vest je da se ovaj period konačno završio i daćte ubuduće moći da dišete punim plućima. 

Iako vam je dugo trebalo da shvatite bol više nije deo vas. Sada niste ni na koji način vezani za tu osobu i osećate da je ovo dovoljno dobar trenutak da se oslobodite ovog opterećujućeg sećanja. Srećom, univerzum je tu sa vama. 

Osećaćete se nekako lakše u sopstvenoj koži, prepoznaćete da ste se držali bola iz straha da ponovo ne budete povređeni. Zvezde vam donose samopouzdanje i da nastavite život bez podsećanja na onog ko vas nije ni zaslužio. 

Shutterstock

 

Lav

I tako, konačno je došlo do ovoga - pustili ste tu jednu osobu koju ste toliko dugo držali u svom srcu da niste pomislili da je moguće da živite bez njega ili sećanja. Imate više snage u sebi nego što mislite.

Zvezde vam donose lepe vesti i događaje koji će vam pomoći da zaboravite težak period kroz koji ste prošli, da zaboravite na sve što vas je bolelo. Možda je to čak i nova ljubav, pa ćete u jednom trenutku samo shvatiti da ste zaboravili na prošlost i da ona više nije deo vašeg života, piše YourTango. 

Kada shvatite da ste prevazišli bol i bol u srcu, videćete da je proces zarastanja počeo, a da toga niste bili ni svesni. Na dobrom ste putu ka potpunom izlečenju!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)