Astrologija

LETO PROLAZI, A NJIMA LJUBAV U SEPTEMBRU DOLAZI: Ovih 5 znakova neće znati šta ih je snašlo, srodna duša čeka spremna!

Evo kome se smeši nova romansa.

09.08.2024 09:01

LETO PROLAZI, A NJIMA LJUBAV U SEPTEMBRU DOLAZI: Ovih 5 znakova neće znati šta ih je snašlo, srodna duša čeka spremna!
Dj Sergio Garrido / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Septembar 2024. donosi jedinstvene astralne prilike koje će značajno uticati na romantične živote pet horoskopskih znakova.

Planete će se poravnati na način koji omogućava retke i sudbonosne uslove za ljubavne veze i nove početke. Venera, u konjunkciji sa Čvorom prošlosti u Vagi, biće ključna za karmičke susrete i neočekivane ljubavne avanture. Ovaj period pruža šansu za izuzetne romantične događaje, van svakodnevnog razumevanja. Evo šta možete očekivati od ovog uzbudljivog meseca.

Vaga

Za osobe rođene u znaku Vage, septembar će doneti značajne promene u ljubavnom životu. Pomračenja Sunca i Meseca u njihovom znaku mogu izazvati nove početke ili neočekivane završetke u odnosima. Neko koga ste do sada smatrali samo prijateljem ili kolegom mogao bi se iznenada pojaviti u novom svetlu i postati vaš partner. Uz podršku Jupitera, koji čini trigon sa vašim znakom, očekujte novu pozitivnu energiju i ljubav koja će uneti svetlost u vaš život.

Blizanci

Blizanci će tokom cele 2024. godine uživati u povoljnom uticaju Jupitera koji otvara vrata novim poznanstvima i proširuje horizonte. U septembru, očekujte dolazak novih zanimljivih osoba koje će vam pomoći da rastete i razvijate se. Ipak, budite oprezni zbog kvadrata Saturna i Neptuna, koji može doneti malu zabunu i iluzije. Sa Saturnom kao vodičem, bićete u mogućnosti da se vratite u stvarnost i jasno procenite situaciju.

Strelac

Za Strelčeve, 2024. godina se pokazuje kao uspešna u ljubavnom smislu, sa brojnim prilikama za romantične veze. Jupiterova opozicija vašem znaku donosi pozitivnu energiju i mogućnosti za nove ljubavne avanture, možda čak i tokom putovanja. Septembar je savršen trenutak da započnete nešto novo ili da produbite postojeće veze. Iskoristite ovaj period da otvorite srce i prihvatite sve što dolazi.

Bik

Za Bika, ovaj mesec može doneti neočekivane i šokantne događaje u ličnom životu. Možda ćete upoznati neobičnu osobu koja će izazvati snažne emocije i veliko interesovanje. Bitno je da budete otvoreni za nove mogućnosti i da ne ograničavate svoje horizonte. Spremnost na promene može vam doneti uzbudljive i nepredvidive ljubavne avanture.

Ovan

Ovnovi će takođe doživeti velike promene u ljubavnom životu zahvaljujući pomračenju u svom znaku. Ovo je period kada možete doživeti nove početke i prilike za započinjanje novih veza. Septembar 2024. je idealan za oslobađanje od prošlosti i otvaranje vrata novim iskustvima. Možda ćete upravo u ovom mesecu pronaći svoju srodnu dušu.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)