Astrologija

SUTRA JE ČAROBNI DATUM 8. 8. I OTVARA SE PORTAL LAVLJA KAPIJA: Prekida se nesrećni niz, ali potrebno je da uradite OVO

Evo šta možete da očekujete na sutrašnji dan.

07.08.2024 09:01

SUTRA JE ČAROBNI DATUM 8. 8. I OTVARA SE PORTAL LAVLJA KAPIJA: Prekida se nesrećni niz, ali potrebno je da uradite OVO
shutterstock.com

Sutra je poseban dan za duhovni rast i buđenje jer se otvara portal Lavlje kapije. Ovaj moćan energetski fenomen omogućava nam da otključamo svoj pravi potencijal, izlečimo srca i proširimo duhovnu mudrost. Portal se aktivira izlaskom zvezde Sirijus, što se događa od kraja jula do sredine avgusta, a vrhunac energije pada na 8. avgust, simboličan dan numerološkog niza 8-8.

Sirijus, često nazivan našim duhovnim suncem, povezan je sa preporodom duhovne energije i energijom planete. Dok naše fizičko sunce osvetljava naš materijalni svet, Sirijus svetli kao vodič za istinu naše bezvremenske duše. Drevni astrolozi su verovali da Sirijus nosi naprednu mudrost koja nam može pomoći kada je zvezda u punom sjaju.

Dok naše sunce održava život u fizičkom telu, Sirijus zrači život našim duhovnim telima, što čini da otvaranje ovog portala može doneti buđenja i podići svest na nove visine. Numerološki niz 8-8 označava ravnotežu, unutrašnju stabilnost i beskonačnost, simbolizujući aktivaciju DNK i duhovnu evoluciju.

Energija portala Lavlje kapije pruža priliku da obnovimo izgubljene delove svog duha, zatražimo isceljenje za srčane rane i podstaknemo intuiciju, prenosi Atma.hr. Aktivacija srčane čakre može dovesti do isceljenja starih emotivnih rana, dok će aktivacija čakre trećeg oka pojačati intuiciju i doneti nove uvide.

S ovom visokom vibracionom energijom iz Sirijusa, možemo očekivati poruke iz viših dimenzija, bilo kroz snove, vizije, duhovne vodiče ili jednostavno kroz stanje opuštenosti. Meditacija i automatsko pisanje su odlični alati za usmeravanje i interpretaciju ovih poruka.

Sirijus takođe donosi mirnu energiju, pa je boravak u prirodi i meditacija savršeni načini da se povežete sa ovom energijom i koristite je za isceljenje i obnavljanje uma, tela i duše. Iskoristite ovaj period za duhovni rast i povratak svojoj unutrašnjoj snazi.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)