Horoskop

TAMARA GLOBA TVRDI DA ĆE SAMO 1 ZNAK U AVGUSTU ZASIJATI: Astrološkinja koja ne greši najavila kome sledi HAOS

Evo šta vas čeka.

06.08.2024 09:01

TAMARA GLOBA TVRDI DA ĆE SAMO 1 ZNAK U AVGUSTU ZASIJATI: Astrološkinja koja ne greši najavila kome sledi HAOS
youtube/printscreen/Tamara Globa's Center

Ruska astrološkinja Tamara Globa ima svoje precizne prognoze za avgust. Smatra da će se samo jedan znak predstaviti u pravom svetlu i uživati na mnogobrojnim poljima. Samo jedan znak će imati sreće, a to će biti ni manje ni više nego Lavovi. Oni će imati uspeha kako na polju ljubavi tako i na polju novca i karijere, a sve će im odlično ići od ruke. Lavovi će konačno upoznati važnu osobu, ako već nisu zaljubljeni, a na poslu će im svetati ruže, tvrdi ona.

Ljubavni horoskop za avgust

U prvih 15 dana avgusta, Lavovi će imati priliku da intenziviraju svoje emotivne veze, izraze svoja osećanja i uživaju u romantičnim trenucima. Za one koji su slobodni, ovo će biti povoljan period za upoznavanje nekoga posebnog, dok će zauzeti Lavovi osetiti bliskost sa svojim partnerom. Astrolozi savetuju da iskoriste ovo vreme da obraduju svoje voljene i da naprave nezaboravne trenutke.

Poslovni i finansijski horoskop za avgust

Druga polovina meseca donosi poslovni uspeh i nagrade za uloženi trud. Gust radni raspored će biti nagrađen većom zaradom i postavljanjem temelja za budući napredak. Astrolozi savetuju oprez u trošenju i optimizaciju finansija, uz obećanje neočekivanog finansijskog dobitka. Avgust će biti mesec sreće i prilika za poboljšanje materijalnog blagostanja, sa naglaskom na neočekivanim izvorima zarade, piše Atma.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)