Horoskop

SREĆA STIŽE ZA OVA TRI ZNAKA U MOĆNOJ SEZONI LAVA: Napokon se kolo sreće okrenulo - i to u vašu korist!

Evo kome će da cvetaju ruže u narednom periodu.

25.07.2024 09:01

SREĆA STIŽE ZA OVA TRI ZNAKA U MOĆNOJ SEZONI LAVA: Napokon se kolo sreće okrenulo - i to u vašu korist!
msb / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Sezona Lava je ovde i donosi vreme za prihvatanje autentičnosti, hrabrosti i oslobađanje kreativnog potencijala. Tri horoskopska znaka će posebno uživati u ovoj moćnoj sezoni, donoseći svetlost i lepotu u svoje živote.

Ovan

Za Ovna, sezona Lava 2024. donosi savršenu ravnotežu. Ako imate Sunce, Veneru, Mars ili Merkur u ovom znaku, pripremite se za izvanredno vreme. Mudro je da budete oprezni sa kim delite svoje planove i tajne. Prikupljajte informacije gde god možete jer će vam to pomoći u donošenju ispravnih odluka.

Slobodni Ovnovi će uskoro pronaći značajnu vezu, koja može biti platonska ili romantična. Ova osoba će igrati ključnu ulogu u vašem životu. Razmislite o nošenju lapis lazulija ili lepidolita za centriranje i uravnoteženje vaših duhovnih čakri. Prihvatite živu energiju sezone Lava i dozvolite joj da vas podstakne na nove visine!

Lav

Lavovi, ovo je vaša sezona – vreme je da zablistate! Ako imate Sunce, Mesec, Mars ili Veneru u Lavu, očekujte da ćete biti u centru pažnje. Lako ćete se popeti na lestvici popularnosti, a vaš šarm će biti neodoljiv.

Venera u Lavu donosi indirektne blagoslove. Iako volite da budete aktivni, ovaj period zahteva strpljenje. Pokušajte da dozvolite svetu da dođe do vas. Ako imate Mesec u Lavu, iskoristite svoju kreativnost – stvorite nešto revolucionarno i jedinstveno. Razmislite o radu sa čistim kristalima kako biste otvorili treće oko i stimulisali svoju kreativnost.

Vodolija

Vodolije, pripremite se za uzbudljive trenutke tokom sezone Lava! Oni sa Suncem, Venerom i Merkurom u Vodoliji osećaće se uzdignuto. Ako imate Merkur u Vodoliji, očekujte da ćete pronaći prijatelje i podršku na neočekivanim mestima. Vaše jedinstvene ideje će imati odjek kod drugih.

Ako imate Sunce u Vodoliji, zauzmite opušteniji pristup i usavršite svoje ideje. Venera u Vodoliji donosi blagoslove kada preuzmete inicijativu, a neki od vas mogu naići na značajnu srodnu dušu. Razmislite o nošenju prozirnog kvarcnog priveska ili prstena od dimljenog kvarca za povećanje energije. Prihvatite ovu sezonu i neka vaša jedinstvena svetlost zasija!

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)