Horoskop

NAJPRECIZNIJI NEDELJNI HOROSKOP NAJAVLJUJE VRELE SCENE: Nekima će srce pobediti razum, dok drugi ne treba ni da izlaze iz kuće

Otkrijte šta zvezde predviđaju za narednu nedelju, od 15. do 21. jula za svaki znak horoskopa.

14.07.2024 20:10

NAJPRECIZNIJI NEDELJNI HOROSKOP NAJAVLJUJE VRELE SCENE: Nekima će srce pobediti razum, dok drugi ne treba ni da izlaze iz kuće
The Hollywood Curtain / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U nastavku ćete pronaći sveobuhvatan nedeljni horoskop koji će vam pružiti uvid u astrološke prognoze za predstojeći period. Ove nedelje, zvezde nam otkrivaju zanimljive informacije o mogućim događajima i izazovima koji vas očekuju.

Srećna republika vam nudi najprecizniji i najdetaljniji nedeljni horoskop, pa se upoznajte sa astrološkim uticajem koji vas može pratiti tokom sledeće sedmice.

OVAN - Veseli, razdragani i dinamični

Shutterstock

Ovan

POSAO: Ovnovima će komunikacija biti znatno lakša i mnogo bolje će razumeti ljude s kojima se upuštaju u razgovor. Sve će im biti daleko smislenije i jasnije. Neke promene će se desiti naglo, ali će biti konkretne i dati veoma dobre rezultate. Biće opušteni i slobodni i što je vrlo zanimljivo - veoma transparentni. Takođe, veoma dinamični i u isto vreme veseli, pa im nove obaveze neće teško pasti, ali će im biti veoma važni poštovanje i korektan odnos s druge strane. Situacija na poslovnom planu ide nabolje i manje ih ograničava, što će im omogućiti da bolje planiraju i pregovaraju. Sve što je vezano za vrednost i kvalitet ide uzlaznom putanjom, a nisu isključeni ni iznenadni obrti i preokreti u korist Ovnova. Važni datumi su 15. i 18. jul, kada mogu da dobiju naznake i novine novih poslovnih aktivnosti, a krajem nedelje će se sve odvijati mnogo brže. Komunikacija će biti dinamičnija, imaće češće i kratke susrete, a nisu isključeni ni kratkoročni poslovi ili potpisivanje nekih važnih dokumenata.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzeti Ovnovi će raditi na raščišćavanju odnosa i imati pojačanu interakciju s partnerom. U nekim situacijama imaće prejake reakcije i biće impulsivniji. Zbog nečega bi mogli da budu veoma radosni, a nije isključeno da je nešto u vezi s decom. Neki Ovnovi mogu da dobiju vest o prinovi, a neki će se i te kako zabavljati i družiti u ovom periodu. Biće skloni trošenju novca, lepim i skupim stvarima, pa bi trebalo da povedu računa da ne odu u minus. Slobodni Ovnovi mogli bi da se zaljube i dožive preokret na ljubavnom planu. Neki momenti i osobe će im ulepšati ovu nedelju, ali i leto koje je pred njima. U nekim momentima mogu da budu radikalni i otvoreni, što će prilično iznenaditi određene osobe. Ponekad previše otvorenosti deluje zastrašujuće na druge ljude.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu Ovnovi bi mogli imati problema s disajnim organima i plućima. Trebalo bi da budu obazrivi u saobraćaju i da ne žure.

SAVET: Budite dostojanstveni i ispoštujte sve procese koji su neophodni da se odigraju.

BIK - Dodatne opcije

Shutterstock

Bik

POSAO: Bikovi će pre svega želeti da razjasne neke privatne stvari i budu konkretniji i jasniji na svim poljima. Reći će sve što im leži na duši, pa kome se to svidi. Budite obazrivi da ne preterujete i da, ipak, u svemu imate meru. Na vas će veoma uticati dešavanja iz bliske prošlosti i sve ono što se dešava u vašem okruženju, pa ćete vrlo često reagovati srcem i emocijama. Ostvarili ste neki rezultat i kvalitet, a pokrenuće se i neke nove okolnosti i komunikacija s veoma važnim i bitnim ljudima. Postoji mogućnost naglih odluka ili obrta, pa nije isključena promena posla ili pokretanje privatnog biznisa. Kod nekih Bikova bi to moglo da dođe kao ideja, a da se, ipak, realizuje kasnije, a neki bi mogli da ostave utisak kao pouzdan saradnik i veoma brzo uplove u partnerske odnose. Menjaćete percepciju, sagledavati stvari drugačije, pa će vam se i otvarati drugačije mogućnosti. Naravno, podrazumeva se da postoji respekt i poštovanje jer bez toga nećete moći da se upuštate u bilo kakvu priču.

LJUBAV: Na emotivnom planu kod mnogih Bikova će se dešavati velike i značajne promene. Bićete otvoreniji s partnerom i bliskim osobama, ali i funkcionalniji i fleksibilniji. Biće vam veoma važna podrška partnera, naročito oko 15. i 18. jula, kada ćete donositi važne odluke, a vrlo je važno da ne prenaglite ili ne odete u ekstremne promene. Kod mnogih Bikova bi moglo da dođe do proširenja u porodici, selidbe ili renoviranje doma. Krajem nedelje je moguće kraće putovanje i brža komunikacija. Slobodni Bikovi u okruženju imaju osobu koja im se jako dopada, ali su iz nekog razloga bili na distanci. Od ove nedelje odnos će biti otvoreniji i direktniji, pa će mnogi Bikovi započeti emotivnu vezu. Moguće je da se radi o osobi koja je na neki način u centru pažnje, ekscentrična i dominantna, pa je to bio razlog zbog čega ste se povlačili. Povući ćete određene poteze, koji će i te kako trgnuti osobe koje su preko puta vas i nakon kojih će vas gledati drugim očima.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu najviše pažnje treba da obratite na glavu i ramena.

SAVET: Budite svoji, drugačiji, ali nikako egocentrični i samoljubivi.

BLIZANCI - Toplo-hladno

Shutterstock

Blizanci

POSAO: Blizanci će imati bolju komunikaciju, ali i veću interakciju s ljudima. Prijaće vam razmena iskustva i ideja jer nećete želeti mnogo da razmišljate niti da rizikujete. Rezultati koje ste postigli i nova iskustva biće odličan spoj da se upustite u poslove s ljudima koji su poznati, uspešni i veoma važni u poslu. Neki Blizanci će potpisati vrlo važan ugovor, neki bi mogli razmišljati o kupovini automobila ili telefona, dok bi neki mogli da odu na putovanje. U svakom slučaju, osećaćete se dobro i bićete zadovoljni okolnostima. Bićete skloni hedonizmu i uživanju u lepim stvarima, pa su povećani troškovi neminovni, iako je finansijska situacija stabilna. Neki Blizanci mogli bi doživeti otrežnjenje u vezi s nekim stvarima iz prošlosti, koje će sada naglo pojaviti. Izdvajaju se datumi 15. i 18. jul, kada će se mnogo toga dešavati pre svega unutar vas i kada će se smenjivati osećanja i misli. Probajte da sve dobro procesuirate i oslobodite se svega onoga što vam smeta ili vas sputava. Ovo je idealan momenat da napravite presek sami sa sobom pre svega, a onda i sa stvarima koje se dešavaju oko vas.

LJUBAV: Na emotivnom planu Blizanci će biti otvoreniji i spremniji da voljenoj osobi ispune sve želje bez obzira da li ste dugo u vezi i braku ili ste u kraćoj vezi. Međutim, bićete i impulsivniji i ishitreniji, pa partner može doživeti kao da mu nešto prebacujete. Kod parova koji imaju probleme koje se vuku iz prošlosti, ti duhovi bi mogli da se pojave ponovo. Mnogi parovi bi mogli otići na lepo putovanje i obnoviti ljubav i strast, a neki će dobiti vest o prinovi u porodici. Slobodni Blizanci mogu razviti neke nove priče koje su tek u povoju. Važan datum je 15. jul, kada će sve dobiti ozbiljniji epilog i kada ćete se naglo zbližiti, a definitivno raskrstiti s osobama iz prošlosti. Moguća je ljubav na putovanju i s veoma dominantnom osobom.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu najviše problema možete imati sa psihom i snovima. Mogli biste imati nesanice, strahove i probleme u promeni bioritma.

SAVET: Trudite se da sagledate stvari što realnije.

RAK - Velike promene

Shutterstock

Rak

POSAO: Rakovi, srećan vam rođendan! Imate nove planove i ideje i znate šta treba da činite, ali se još uvek nisu stekli svi uslovi. Ove nedelje ćete dobiti neke potvrde i informacije, ali će i one biti polovične. Međutim, vi ćete biti veoma snalažljivi i uspeti da izađete iz nekih šablona. Uspećete da stupite u kontakt s osobama koje su veoma značajne za vaš posao i počnete da više verujete u sebe. Ostavljaćete dobar utisak na druge ljude, ali će vas iznenadne okolnosti često terati da menjate pravac, mišljenje ili se preorijentišete na nešto drugo. Biće vam potrebna podrška, pa će vam pomoć bilo kakve vrste dobro doći. Neke osobe bi u ovim situacijama mogle i da vas razočaraju, ali se trudite da ne zamerate i da idete napred. U ovom periodu ćete biti komunikativniji, ali i praktičniji, pa ćete uvek gledati da spojite lepo i korisno i što više uživate. Takođe ćete imati pojačanu sklonost ka lepim stvarima i trošenju novca, pa povedite računa da ne preterate i odete u dugove. U svakom slučaju, ne brinite, šta god da se dešava, sreća je na vašoj strani, pa ćete se izvući iz svake situacije.

LJUBAV: Na emotivnom planu prolazite kroz važne procese i situacije koje će se same od sebe nameštati. Prijaće vam što partner obraća pažnju na vas i deli vam poklone i komplimente, ali u isto vreme vam neće prijati promene koje se dešavaju. Osećanja će biti pomešana, ali je važno da i vi pravite razliku između starih i novih obrazaca i uverenja. Suočavaćete se s nekim neobičnim okolnostima koje će od vas zahtevati fleksibilnost i slobodu. Slobodni Rakovi u okruženju imaju osobe s kojima flertuju i razmenjuju nežnosti preko poruka i dvosmislenih izjava. To vas za sada veoma zabavlja i prija, ali bi ubrzo moglo da se dogodi i nešto ozbiljnije. Važni datumi su 15. i 18. jul, kada su moguće promene statusa i ulazak u vezu.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu nećete imati većih problema. Obratite pažnju na cirkulaciju i pijte dosta tečnosti.

SAVET: Ne reagujte impulsivno i budite jači od nagona.

LAV - Na svom terenu

Shutterstock

Lav

POSAO: Lavovi se polako osećaju kao svoj na svome i mnogo lakše obavljaju zadatke. Bićete komunikativniji, ali i nametljiviji, pa povedite računa da ne insistirate previše na idejama i zahtevima. Osećaćete se lako, poletno i dobro u svojoj koži, što će se videti po tome kako zračite i sijate. Dobićete nove informacije i ponude, ali moguće je da ćete imati i nerealna očekivanja i zamisli, pa se trudite da budete što prizemniji i sve dobro sagledate iz svih uglova pre nego što donesete odluku ili nešto saopštite. Pogotovo budite obazrivi ako treba da uložite veću sumu novca. Postoji mogućnost da će više osoba, firmi ili strana želeti da vas angažuju, pa ćete imati problem da se odlučite. Neko od prijatelja bi mogao da vas uvuče u probleme, ali shvatite to kao učenje novih lekcija koje će vas kasnije nagraditi novim okolnostima, veoma povoljnim po vas. Nemojte da mislite da gubite vreme. Uskoro ćete biti u mnogo boljoj poziciji nego što ste mogli da pomislite. Neke Lavove očekuje veoma zanimljivo putovanje.

LJUBAV: Na emotivnom planu Lavovi će se osećati najbolje od svih znakova, bez obzira kog ste pola ili statusa. Sve oči će biti uprte u vas, a vi ćete privlačiti pažnju gde god se pojavite. Ljubav će biti svuda oko vas i u vama. Deca su, takođe, veoma važna Lavovima u ovom periodu, pa mladi Lavovi mogu očekivati prinovu, dok oni koji već imaju decu lepe trenutke i vesti u vezi s njima. Moguće je zajedničko putovanje, ali i romantični trenuci uz večeru. Slobodni Lavovi neće moći da odole osobi koja ih je šarmirala i u isto vreme ih obasipa lepim rečima i komplimentima. Mnogi slobodni pripadnici ovog znaka će uploviti u emotivnu vezu i imati šansu da ostvare dugotrajan odnos. Iskustvo koje budete imali ovo leto će zaista biti neprocenjivo, a neke trenutke nećete dugo zaboraviti. Očekuju vas i lepi pokloni, ali ćete i vi biti u prilici da usrećite druge.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu najugroženiji su kičma i kosti. Moguće su povrede i lomovi, pa budete posebno obazrivi. Takođe, pijte više tečnosti da ne biste kolabrirali.

SAVET: Trudite se da budete stabilni i mentalno i fizički.

DEVICA - U drugom planu

Shutterstock

Devica

POSAO: Device su bile aktivne, vredne i dinamične, ali sada je vreme da naprave mali predah i pauzu. Bez obzira na to da li ste na odmoru ili niste, potrebno je da usporite i da se što manje angažujete kad je posao u pitanju. Ako se već ne brčkate negde pored mora, probajte da se u svim situacijama držite po strani. Ljudi koji vas cene i poštuju tražiće vaše mišljenje i pomoć, ali se potrudite da nikako ne idete preko svojih mogućnosti niti da budete u prvom planu. Vodite računa da ne ugrozite svoj napredak tako što ćete nešto uraditi pre vremena ili dok još nema osnovu da se pokrene. Trenutno su najvažniji unutrašnji procesi kroz koje treba da prođete i budete u skladu sami sa sobom. Ove nedelje ćete imati interesantne momente koji će aktivirati polje edukacije, obrazovanja i širenja vidika, dok će neke Device imati priliku da odu na prestižno putovanje. Krajem nedelje biste mogli polako da se aktivirate ili dobijete kratkoročnu poslovnu ponudu. Bićete spremni da date odgovor, ali će vam biti jasno u kom pravcu ćete funkcionisati u drugoj polovini godine.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzete Device bi mogle da budu na distanci neko vreme ili će neko vreme biti razdvojene od voljene osobe. To ne znači da će nužno svaki odnos bit loš i da će između vas biti veliko nerazumevanje, već je moguće da će jedno od vas biti na putu. Savet partnerima Device je da vam daju više slobode nego inače i pokažu više poverenja. Ovo će osvežiti vezu i napraviti novi, drugačiji odnos. Postoje i odnosi koji bi ove nedelje mogli biti prekinuti. Slobodne Device bi mogle da pronađu srodnu dušu na putu, preko društvenih mreža ili u poslovnom okruženju. Moguće je da će vas suprotna strana naglo zaustaviti u nekim idejama ili procesima, što bi moglo prilično da vas razbesni, ali imajte razumevanja jer se ništa ne događa iz loših namera.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu najviše pažnje treba da obratite na butine i noge. Pazite kako gazite i gde stajete.

SAVET: Važna je samokontrola.

VAGA - Uhvati ritam

Shutterstock

Vaga

POSAO: Vage ne treba da budu opterećene nekim događajima koji su se desili u prethodnih mesec dana, već da se okrenu novim momentima, idejama i okolnostima, koje su zaista kvalitetne i nude nove mogućnosti. One Vage koje su možda želele da promene posao ili drastično uvedu novine u biznis, treba da sačekaju i sve urade postepeno. Nije vreme za radikalne poteze jer tako nećete dobiti određenu sigurnost i stabilnost. Bude se određeni kvaliteti, ali je veoma važno da budete spremni da učite, upijate nova znanja, širite vidike, ali se i prilagođavate situacijama. Važni datumi su 15. i 18. jul, kad bi moglo da dođe do naglih preokreta, velikih ulaganja ili troškova. Ovo su veoma intenzivni dani, pa bi bilo dobro da ne podlegnete impulsima, već probate da sve uradite na što mirniji način. Moguće je da ćete zbog nekih novina morati da menjate svakodnevne obaveze, što će vam dodatno stvarati pritisak. Neko od uticajnih i poznatih prijatelja bi mogao da vam pomogne ili da vetar u leđa ovih dana. Moguće je i kraće putovanje.

LJUBAV: Na emotivnom planu Vage će imati jača i snažnija osećanja, koja će imati potrebu da podele s partnerom. Prolazite kroz važne transformacije i promene i imate konstantno iznenadne i nepredvidive situacije, a to bi mogao biti slučaj i u ponedeljak ili četvrtak. Moraćete da donesete neke ozbiljne odluke na koje možda niste spremni, oko kojih ćete se dvoumiti ili će vam biti teško da se odlučite. Partner će vas podržati u svakom slučaju, samo je važno da nikome ništa ne zamerate. Slobodne Vage će se prilično zabavljati, družiti i izlaziti, pa bi u ovom periodu mogle da upoznaju veoma zanimljivu osobu koja će se izdvajati u svakom smislu. Radi se o nekome ko je dominantan, graciozan i autoritativan u isto vreme. Neće odoleti vašem šarmu, koliko god se tome opirala.

ZDRAVLJE: Kada je zdravstveni plan u pitanju, Vage bi trebalo da budu obazrive. Mogući su izazovi kad su u pitanju hormoni, reproduktivni organi i bubrezi, ali i povreda stopala.

SAVET: Iskrenost je uvek najbolja opcija.

ŠKORPIJA - Motivisani i originalni

Shutterstock

Škorpija

POSAO: Škorpije će povlačiti ozbiljne i odgovorne poteze, ali će se u isto vreme zabavljati i osećati lako i opušteno. Umećete na pravi način da  plasirate svoje ideje i da ih prezentujete što je bolje moguće. To će vas izdvojiti od ostalih, ali i omogućiti da pokrenete i druge. Bićete u prilici da pregovarate, potpisujete nove ugovore i sklapate nove poslove, ali u isto vreme je moguće da će vaša konkurencija reagovati. U ponedeljak biste mogli imati veoma tenzičan razgovor, ali i neobična rešenja koja će mnoge iznenaditi. Vaši uvidi će biti veoma interesantni, a vaša originalnost će mnoge spasti neorganizovanosti i haosa. Bićete ključna karika, a jedino neće biti dobro ako se prepustite energijama koje vas budu preplavile. Ne dozvolite da padnete, a još manje da reagujete burno i netaktično. Moguće je da će doći i do prekida neke saradnje, a u isto vreme pokretanja nove. Krajem nedelje su mogući vanredni troškovi ili ćete biti u prilici da date veću količinu novca.

LJUBAV: Na emotivnom planu Škorpije koje su zauzete bi mogle biti razočarane partnerom jer se nije pridržavao dogovora. Ovo bi moglo da dovede do veoma burnih momenata, a kod nekih parova i prekida veze. Biće potrebna zajednička snaga i želja da biste prevazišli ove momente. Krajem nedelje neke Škorpije će izgladiti odnose i učvrstiti vezu, dok će se neki osećati prilično rasterećeno i neće želeti da izglade odnos. Slobodne Škorpije bi mogle da upoznaju veoma čudnu i neobičnu, ali veoma inteligentnu i temperamentnu osobu, koja će veoma snažno i jako delovati na njih. Važno je da ne pokušavate da imate kontrolu nad njom niti da tražite neka posebna objašnjenja. U suprotnom, pobeći će glavom bez obzira.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu Škorpije bi trebalo da obrate pažnju na infekcije. Moguće je da ćete početkom nedelje osetiti jak bol u predelu stomaka, a nije isključena ni povreda. Budite pažljivi oko struje.

SAVET: Tenzija nije konstruktivna.

STRELAC - Intenzivna osećanja

Shutterstock

Strelac

POSAO: Strelčevi će biti prilično zadovoljni preokretima na poslovnom planu. Sazreli ste, pa ćete umeti da povedete računa na koji način da priđete drugima i kako da donesete važne odluke. Moguće je da imate pad motivacije i interesovanja, ali rezultati neće biti slabiji, što će vas posebno radovati. Početkom nedelje ćete biti u prilici da nešto zaustavite ili nekoga, što neće biti nimalo prijatno, ali ćete uspeti da pokažete da ste istrajni i dosledni. Ovo je najizazovniji period tokom jula, pa je važno da budete obazrivi i mudri. Važno je da znate da niste uvek superiorniji kad je u pitanju znanje i da i vi treba da učite. Prepustite se nekim situacijama i probajte samo da posmatrate šta se dešava. Ovo je veoma važan period kad su u pitanju finansije jer vam je novac potreban da biste ostvarili neke zacrtane ciljeve. U pitanju je veća količina novca, a nisu isključeni ni kratkoročni poslovi, koji će vam dobro doći u ovoj situaciji. Mogući su problemi s jednim od roditelja.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzeti Strelčevi bi mogli imati izazove na emotivnom planu i to zbog finansija ili nekih pitanja u vezi s kućom. Nemojte optuživati partnera jer on ne može da snosi odgovornost za sve. Moguće je da ćete morati da menjate navike zbog obaveza, pa će vam i to doneti dodatno opterećenje. Kraj nedelje donosi nova rešenja, olakšanje i mnogo bolju energiju. Neki Strelčevi će se upustiti u sređivanje i renoviranje doma, dok bi neki mogli otići na produženi vikend. Slobodnim pripadnicima ovog znaka bi u život mogla da se vrati osoba iz prošlosti, koja im nije ostala u najboljem sećanju. Moguće je da ćete pokušati da izbegnete kontakt ili viđenje. Uskoro bi mogla da se pojavi osoba koja će vam uneti više živosti i uzbuđenja, pa vraćanje na staro i nije najbolja opcija.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu Strelčevi bi mogli imati oscilacije zbog emotivnih neprilika, a sve to može dovesti do depresije i stresa. Probajte da završite sve sami da biste mogli da otpočnete novi ciklus.

SAVET: Otvorite se i svet će se otvoriti za vas.

JARAC - Oštri i radikalni

Shutterstock

Jarac

POSAO: Jarčevi bi ovih dana mogli biti prilično oštri i izazivati strahopoštovanje kod drugih ljudi, ali bi bilo da dobro da sagledaju da li im takvo ponašanje uvek ide naruku. Važno je da izvučete maksimum iz svakog posla, dok pod pritiskom teško da može da bude tako. Imajte to na umu kad god budete želeli nekome nešto da zamerite. Inače, biće stresnih momenata i situacija, koje ćete morati brzo da rešavate. Ima naznaka da će se posao proširiti, a nećete uvek imati dovoljno kapaciteta i vremena niti će moći sve odmah da se realizuje, što će uneti napetost i nervozu. Bilo bi dobro da razmišljate unapred i budete pripremljeni na sve što možete. Nećete imati tremu, ali bi panika i loše ponašanje mogli da vas poremete. Važan datum je 15. jul, kada će biti ključni momenat da brzo reagujete, dok ćete 18. jula uspeti da zaokružite celu priču. Uspećete da procenite sve situacije i osobe s kojima sarađujete i postavite ih na mesto. Moguće je da nećete odmah moći da pokažete ispravnost, ali će do kraja nedelje sve doći na svoje mesto. Društveni život vam je naglašen, pa ćete se češće viđati s ljudima. Ove nedelje biste mogli da rešavate probleme oko neke nekretnine ili ćete biti prinuđeni da otklonite kvar. Jedan od roditelja će takođe biti u fokusu.

LJUBAV: Na emotivnom planu Jarčevi će imati dobru i stabilnu situaciju, ali postoje i momenti koji će menjati okolnosti i uneti malo trzavica. Oni parovi koji su u stabilnoj vezi će to lako i jednostavno prebroditi, dok će oni koji nemaju dovoljno sluha jedno za drugo imati ozbiljne razmirice. Ako se to dogodi, razmislite šta nije dobro u vama. Moguće je da ćete promeniti kriterijume i stav prema nekim stvarima, što će prilično poboljšati vezu. Kod nekih Jarčeva je moguće proširenje u porodici. Slobodni pripadnici ovog znaka će biti u prilici da uplove u emotivnu vezu s osobom koja je poznata u njihovom okruženju, koja je lepa i ima manire. Privući će vas njen stav, pre svega, a onda intrigantnost kojom zrači. Imajte na umu da je potrebno više pažnje i vremena da biste ovu osobu osvojili. Vikend je pravo vreme za ljubav.

ZDRAVLJE: Obratite pažnju na kardiovaskularni sistem i pritisak. Ne zamarajte se previše.

SAVET: Budite tolerantniji.

VODOLIJA - Značajne promene

Shutterstock

Vodolija

POSAO: Drage Vodolije, dani koji dolaze doneće vam dinamiku, posebno na polju poslovnih aktivnosti. Mnogo toga vam se posložilo, otvoreniji ste i spremniji za saradnju. Možda vam je nešto još uvek suvoparno, ali da biste sve odradili kako treba važno je da prođete svaki korak. Nećete bežati od obaveza, ali ono što bi moglo da vam bude problem jeste neki kvar na koji nećete moći da utičete. Shvatićete realnost na najbolji način i biti snalažljivi u najvažnijim momentima. Imaćete podršku i pomoć saradnika. Kod nekih Vodolija bi moglo da dođe do promene u kolektivu. Pripadnici ovog znaka koji se bave privatnim biznisom imaće otežavajuće okolnosti u poslu. Može doći do pucanja, kvara ili zaustavljanja na prisilan način, što bi moglo da prouzrokuje štetu. Bićete prinuđeni da menjate delove ili popravljate nešto što je naprslo. Sve to moglo bi da vas košta više nego što ste planirali da uložite ovog meseca. Mogući su iznenadni otkazi, ali i iznenadni poslovi, koje nećete moći da završite. Jedan od roditelja biće u fokusu ovih dana.

LJUBAV: Nedelju započinjete s pojačanim senzibilitetom, inspiracijom, osećajem za lepo i željom za harmonizacijom odnosa. Imaćete osećaj lakoće i slobode, što će vam posebno goditi. Parovi koji imaju problema u braku ili vezi početkom nedelje mogu imati ozbiljan problem koji može dovesti do prekida ili razdvajanja. Šta god da se dešava ne treba vršiti pritisak niti insistirati da se neke stvari urade odmah. S druge strane, parovi koji su u stabilnom odnosu ovih dana preći će na viši nivo i prihvatiti i razumeti stvari koje nisu tako lake i jednostavne. Uticaćete pozitivno jedno na drugo i zajedno rasti. Slobodne Vodolije biće privlačne suprotnom polu. Dobijaćete komplimente, pozive i bićete u centru pažnje. Moguća je ljubav s mlađom osobom preko društvenih mreža.

ZDRAVLJE: Budite aktivni, vežbajte i zdravstvena situacija će se sama rešiti. Budite oprezni u vožnji i vodite računa o brzini.

SAVET: Budite strpljvi.

RIBE - Povišica i bolji uslovi na poslu

Shutterstock

Ribe

POSAO: Drage Ribe, kod vas će ove nedelje biti najvažnija komunikacija i kako da prevaziđete neke izazove na tom polju. Ponedeljak je veoma važan dan jer bi moglo doći do tenzije i nekih nepromišljenih i ishitrenih reči. Zato je veoma važno da probate da ih prevaziđete na pravi način i da adekvatno odreagujete. Događaji ove nedelje mogli bi da vas osveste i da budu presudni u daljem poslovanju. Očekuju vas rast, razvoj i proširenje posla i bićete iznenađeni kako se to dogodilo. Bićete ispravniji i kreativniji i na taj način nametnuti novi stil ponašanja na poslu. Napravićete iskorak u poslu, bićete jasni i konkretni i izdvojićete se. Moći ćete da prepoznate ključne vizuelne momente i kad je potrebna provera. Ovo je veoma bitan period ako se bavite poslovima u vezi s internetom, saobraćajem, društvenim mrežama i komunikacijom. Neke Ribe će plasirati svoj proizvod u javnost. Neke će postati poznate i popularne preko noći, a neke će dobiti unapređenje i imaće bolju finansijsku situaciju. Nije isključeno renoviranje kancelarije ili ulepšavanje poslovnog prostora.

LJUBAV: Na emotivnom planu, zauzete Ribe početkom nedelje imaće nesporazume, ali za vikend situacija će se stabilizovati i srediti. Budite obazrivi kakve reči upućujete partneru jer biste mogli da izgovorite nešto što ne mislite. Probajte da prepoznate prave vrednosti i nemojte biti dominantni. Neke Ribe otići će na zajedničko putovanje. Slobodne Ribe mogu pronaći ljubav u poslovnom okruženju ili na mestima na koja svakodnevno dolaze. Kafići, restorani i mesta za zabavu su, takođe, aktuelni, ali bi to trebalo u isto vreme da budu i posao i zadovoljstvo. Reč je o osobi koja je na položaju. Ovo bi mogla da bude ljubav na prvi pogled ili karmička veza.

ZDRAVLJE: Zdravlje je dobro, ali je potrebno da budete obazrivi u saobraćaju, naročito oko 15. jula.

SAVET: Nemojte se plašiti, strah parališe.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)