Horoskop

PUN MESEC JAGODE 22. JUNA DONOSI VRTOGLAVE PROMENE: Svaki znak je na udaru, više ništa neće biti isto!

Ključni datum u narednim nedeljama je 22. jun, kada pun Mesec ulazi u Jarca.

20.06.2024 09:01

PUN MESEC JAGODE 22. JUNA DONOSI VRTOGLAVE PROMENE: Svaki znak je na udaru, više ništa neće biti isto!
Shutterstock

Ovaj fenomen je poznat i kao Mesec jagode i on simbolizije osećaj odgovornosti i discipline. Jarac predstavlja snažan osećaj stabilnosti i usmerenost na efikasnost, navodi Atma.hr.

Kako pun Mesec u Jarcu utiče na znakove Zodijaka?

Ovan

Pripremite se za značajnu promenu. Mesec jagode je u vašoj desetoj kući karijere i ugleda podstiče vas da svoju pažnju usmerite prema svojim dugoročnim ciljevima i težnjama.

Imajte na umu da postizanje uspeha prevazilazi puka spoljašnja dostignuća; takođe uključuje pronalaženje unutrašnjeg ispunjenja i sreće. Zaronite dublje. Koja je vaša prava želja?

Bik

Pun Mesec u vašoj devetoj kući avanture i učenja motiviše vas da sledite svoje planove putovanja.

Prioritet su vam dugoročni ciljevi i težnje, a takođe je važno da odvojite vreme za aktivnosti koje vam donose zadovoljstvo.

Blizanci

Pripremite se Blizanci, jer snažan pun Mesec skreće pažnju na duboko emocionalno isceljenje kroz koje ste prolazili poslednjih šest meseci. 

Iskoristite snagu ove kosmičke energije kako biste se oslobodili zastarelih obrazaca i uverenja koja vam više ne koriste i punim srcem prihvatite nove načine života.

shutterstock.com

Pun Mesec u Jarcu

Rak

Pun Mesec u Jarcu ističe vaš sektor odnosa, naglašavajući potencijalne promene u međuljudskoj dinamici, posebno u profesionalnom okruženju. Ovo je prilika da se oslobodite toksičnih odnosa i da stvorite prostor za pozitivne veze.

Važno je da ne prihvatite da dobijate manje nego što zaslužujete i usmerite energiju na ravnotežu i sigurnost.

Lav


Pun Mesec u Jarcu utiče na vaše zdravlje, dobrobit i posao. Ovo je vreme kada možete biti motivisani za male, ali značajne promene u svojoj dnevnoj rutini, poput uvođenja novih aktivnosti ili korišćenja tehnologije kako biste pojednostavili zadatke i uštedeli vreme.

Devica

Pun Mjsec služi kao podsetnik na napredak koji ste napravili u ponovnoj izgradnji samopouzdanja u proteklih šest meseci. Važno je da stvorite inspirativno okruženje u kojem možete da istražujete svoje strasti bez samokritike.

Vaga

Pun Mesec podstiče želju za uspostavljanjem stabilnijeg okruženja za vas i vaše voljene. Preporučljivo je da date prioritet domaćim poslovima, ali je važno da izbegnete preteranu strogoću i protivljenje promenama. 

Škorpija

Pun Mesec u Jarcu donosi priliku da unapredite veštine umrežavanja, steknete nova znanja i proširite društvene veze. Važno je da održavate ravnotežu između entuzijazma i praktičnosti, kao i da rešite dugotrajne probleme sa braćom, sestrama ili komšijama.

shutterstock.com

Horoskop

Strelac

Pun Mesec postavljen u vašoj drugoj kući, koja upravlja finansijama, samopouzdanjem i materijalnim dobrima, donosi priliku da preuzmete kontrolu nad svojom finansijskom sudbinom i da razmislite o vlastitom ulaganju i budućnosti.

Jarac

Pun Mesec osvetljava vašu prvu kuću, upravljajući vašim samoizražavanjem i ličnim identitetom. Ovo je pravo vreme da razmislite o svojim ciljevima i da budete oprezni da vas ambicija ne nadvlada.

Vodolija

Pun Mesec u vašoj dvanaestoj kući podstiče vas da se oslobodite emotivnog tereta i da se posvetite oporavku i praštanju, kao i duhovnim aktivnostima.

Ribe

Pun Mesec skreće pažnju na važnost društvenih veza i zajednice, pružajući priliku za rešavanje problema u odnosima s prijateljima i kolegama. Ovo je vreme za otvorenost i rešavanje sukoba.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)