Horoskop

NEDELJNI HOROSKOP DONOSI POTEZE KOJI MENJAJU TOK SUDBINE: Ovnovi dobijaju novi posao, Bikovi nekontrolisano troše novac

Pogledajte šta su vam zvezde priredile za period od 20. do 27. maja.

19.05.2024 18:05

NEDELJNI HOROSKOP DONOSI POTEZE KOJI MENJAJU TOK SUDBINE: Ovnovi dobijaju novi posao, Bikovi nekontrolisano troše novac
shutterstock.com

Nedelja pred nama donosi ubrzanje, a astrolozi predviđaju da će neki znaci horoskopa doneti sudbonosne odluke. Pred kraj meseca doći će do promena koje su vam preko potrebne. Obratite pažnju na okolnosti kako ne biste povukli pogrešan potez.

 

Srećna republika vam donosi detaljan nedeljni horoskop za period od 20. do 27. maja 2024. godine.

Shutterstock

Nedeljni horoskop za Ovna

Ovan - U velikom stilu na velika vrata

POSAO: Dragi Ovnovi, imate sposobnost da primetite i ono sto treba i što ne treba, pa ćete ove nedelje rešiti da unesete neke novine kad je posao u pitanju. Zaokružujete neku priču ili dovršavate započete poslove, ali ćete se u isto vreme predstaviti kao veoma saradljiva osoba i neko ko sve obavlja s lakoćom. Istina je da vam je sve zabavno i zanimljivo i da je to jedan od motiva koji vas drži. Neki Ovnovi bi mogli da napreduju materijalno, a neki će dobiti poverenje od osobe koju nije lako pridobiti. Ovo je veoma snažna i specifična nedelja, kad će se stvari mnogo brže odvijati i ići uzlaznom putanjom. Shvatićete koliko je važno što ste bili istrajni i reagovali u skladu sa sobom. Važni datumi su 20, 23. i 26. maj, kada ćete imati najviše dešavanja i prelomnih trenutaka. Poslednjih deset dana maja su vam ključni na poslovnom planu, a ove nedelje očekujte poslovnu ponudu od osobe koja dolazi iz kruga prijatelja. Radi se o veoma moćnoj osobi. Na finansijskom planu ovo bi mogla biti nedelja kada ćete i te kako napuniti novčanik, ali ćete ga brzo i isprazniti. Imaćete mnogo troškova i izdataka.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzeti Ovnovi će imati bolju i protočniju komunikaciju s partnerom i osobama s kojima su bliski. Moguće je kraće zajedničko putovanje ili ćete imati posetu dragih ljudi i rođaka. Često ćete biti u većem društvu, družiti se i zabavljati. Nekim Ovnovima će u fokusu biti deca i njihovo obrazovanje, naročito ako se radi o detetu koje ide u osnovnu školu. Bićete spremni da se dodatno angažujete zbog partnera i izađete iz pasivnog stanja, u kojem ste bili već neko vreme. Ovo je odličan period da izgladite sve nedoumice i započnete novu fazu odnosa. Slobodni Ovnovi će se posebno radovati što su u pokretu i akciji, u kojoj dugo nisu bili. Ulazite u relacije koje vam više prijaju, flertujete, a poruke će vam stizati češće nego inače. Želećete da se krećete i putujete, pa nije isključena ljubav na putovanju. Teško da će bilo koja osoba koja je rođena u znaku Ovna ostati sama do kraja maja, a ako se to pak desi, to je isključivo jer vi to želite. Može vam se i javiti neko iz prošlosti.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu, pre svega, povedite računa o ishrani. Osećate se dobro, ali ne bi bilo loše da uključite i neku aktivnost u svakodnevni život, bez obzira na to što mislite da ste i previše rastrzani.

SAVET: Ne žurite, ne brzajte i trudite se da ne budete tvrdoglavi

Shutterstock

Nedeljni horoskop za Bik

Bik - Nadolazeća perspektiva

POSAO: Dragi Bikovi, mnogo toga se dešava u vašem znaku, a na vama je da neke događaje i stvari prihvatite i ne namećete samo svoj stav. Moraćete da se uklopite u nove poslovne koncepte i izdignete iznad veoma intenzivnih momenata. Neke stvari bi se mogle zakomplikovati, pa vodite računa da ih vi dodatno ne komplikujete. Nalazite se u nekom procesu, a ovo je samo faza kad ćete biti u prilici da uradite nešto konkretno, brzo i precizno. Oko 22. maja treba da budete obazrivi kad su finansije u pitanju i sve dobro proverite jer biste mogli da napravite propust i tako sebi otežate situaciju. Nisu isključeni ni veliki izdaci ovih dana, ali svakako ćete imati značajno i novo iskustvo. Četvrtak je, takođe, veoma intenzivan dan, kad će se mnogo toga dešavati na nebu i to na samom kraju vašeg znaka. Dobićete potvrdu, poverenje drugih, ali bi ovo mogla biti najava nekih novih događaja. Na samom kraju nedelje, eventualno početkom sledeće, biste mogli da očekujete veću količinu novca ili poslovnu ponudu koja će vas veoma obradovati. Ovo je period lične transformacije, ali i materijalne satisfakcije, pa je moguće pomeranje granica u svakom pogledu.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzeti Bikovi bi trebalo da stavljaju manji fokus na sebe i svoje potrebe i adaptiraju se na potrebe partnera ili bliskih osoba. Budite iskreni i preduzimljiviji jer će takav odnos više odgovarati partneru, a komunikacija će biti daleko bolja. Ove nedelje bi mogle da se dogode i neke konkretne stvari, moguće je da će jedno od vas dobiti poklon ili ćete organizovati zajedničko putovanje, koje će vas oboje obradovati. Nije isključena ni zajednička saradnja na poslovnom planu ili će jedno od vas doživeti procvat u svom poslu ili biti unapređeno. Slobodni Bikovi bi konačno mogli da se odvaže da priđu osobi koja im se dopada i kažu šta im leži na srcu. Prikazaćete se u drugačijem svetlu i biti otvoreni za nove i drugačije okolnosti, a neko će prepoznati kvalitet koji nudite. Vikend je pravo vreme za započinjanje veze i poljupce.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu možete imati problema s psihom i nesanicom.

SAVET: Budite konkretniji i jasniji

Shutterstock

Nedeljni horoskop za Blizance

Blizanci - Krupne promene i veliko otvaranje

POSAO: Dragi Blizanci, srećan vam rođendan! Ovo je vaša nedelja, mesec, ali i godina. Upravo ste ušli u period koji vam nudi gomilu mogućnosti i prilika. Period koji je iza vas vam je bio možda malo spor i trom, ali vam je doneo dobro iskustvo, ali i uvide koje ste s vremenom stekli. Mnogi Blizanci će pokrenuti posao koji već duže vreme pripremaju, neki će dobiti novac na koji su čekali, a neki će imati potpuno drugačiji stav o vrednostima i promeniće pristup. Raščistili ste s nekim okolnostima iz prošlosti i konačno krećete napred i iznova. Imaćete novi pristup poslu i započeti potpuno novi period u svom životu. Ako ste se prijavili na neki konkurs, ove nedelje očekujte poziv, ako ste se prijavili na nekom tenderu, očekujete potvrdu učešća. Stvari počinju da dobijaju u kvalitetu i unutar vas i sa svim što se dešava oko vas. Bićete prepoznati i izdvojiti se iz mase, pa se nemojte čuditi ako budete dobijali nagrade, pohvale i mogućnosti koje će pojedine Blizance vinuti u visine. Ušli ste u fazu posebno inspirativnog momenta i pokrećete stvari, ljude... Pokrećete svet!

LJUBAV: Blizanci će osetiti ogroman nalet pozitivne energije i oslobađanje od tereta briga i stega koje su ih sputavale. To će se odraziti i na emotivni plan. Ovo je intenzivna nedelja, koja će doneti i intenzivna osećanja, ali i promene. Očekivaćete da se partner raduje i podrži vas u važnoj fazi vašeg života. Mnogi Blizanci će učvrstiti u ovom periodu odnos, dok kod onih koji ne budu imali podršku partnera i ne budu mogli da prate novi koncept može da dođe do raskida. Ljubomora bi takođe mogla da bude jedan od razloga neizbalansirane veze i nesigurnsoti. Slobodni Blizanci će se osećati kao da su na rolerkosteru. Odjednom će biti poziva sa svih strana, nagla euforija, rezultati, u centru pažnje ste gde god se pojavite, sijate, plenite posebnom energijom i zračite. Mnogi Blizanci će napraviti promenu na telu, licu ili će promeniti frizuru. Bićete meta i interesna sfera mnogim osobama suprotnog pola, ali pazite i da ne preterujete i ugrozite kvalitet i možda propustite kvalitetne veze.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu nećete imati većih problema, ali možete imati problem s preterivanjem. Trudite se da budete u balansu.


SAVET: Nemojte biti bahati, sebični i gordi

Shutterstock

Nedeljni horoskop za Rakove

Rak - Pronalaženje mira i balansa

POSAO: Rakovi ulaze u mirniju fazu, kad bi mogli na neko vreme da se povuku ili pripreme za nove relacije i odnose na poslovnom planu. Potrebno vam je neko vreme da se pripremite i steknete nove uvide. To ne znači da vaš doprinos nije važan, već trenutno nije u prvom planu. Bilo bi dobro da se fokusirate na trenutnu situaciju i međuljudske odnose i da se ne bavite događajima iz prošlosti. Imate podstrek da će se sve odvijati u mnogo boljem pravcu, naročito ako se radi o finansijama, ali isto tako treba da budete i strpljivi. Iskustvo koje budete imali biće veoma značajno i možda značajnije od rezultata. Moraćete da izađete iz nekih stereotipa i ponašanja koje je prevaziđeno i počnete da budete spontaniji, ali zadržite unutrašnju radost i motivaciju. Potrebno je da prođe neko vreme i budete, pre svega, dobro vi sami sa sobom. Ovo nije period za započinjanje novih stvari i poslova, ali svakako jeste za dovršavanje započetih. Sve što budete radili, probajte da radite u tišini, bez mnogo pompe i reči. Radujte se, ali u sebi.

LJUBAV: Rakovi će biti tiši i mirniji i kada je ljubav u pitanju. To bi moglo biti pomalo čudno partneru, ali moraće da prihvati da treba sebe da stavite na prvo mesto i prodrete do najdubljih podruma svoje duše. Potrebna vam je sloboda, lakoća i ispravan mehanizam da biste na zdrav i ispravan način komunicirali s drugima. Ako to partner ne bude razumeo, moglo bi da dođe do razlaza. Ako se to i dogodi, onda je to važan put procesa kroz koji prolazite. Slobodni Rakovi bi mogli upasti u zamku tajne i zabranjene ljubavi. Mogle bi vas privlačiti osobe koje su zauzete ili žive daleko. Zapitajte se da li je to prava osoba za vas s obzirom na ogromne razlike koje postoje na mnogim nivoima.

ZDRAVLJE: Ulazite u period transformacije, samo imajte na umu da od vas zavisi u kom pravcu ćete ići. Imaćete posebnu zaštitu, ali je važno da obratite pažnju na mentalno zdravlje. Moguća je nesanica.

SAVET: Oslobodite se strahova, oni vas koče i blokiraju

Shutterstock

Nedeljni horoskop za Lava

Lav - Prevazilaženje problema i nove prilike

POSAO: Lavovi će praviti planove i imati specifična iskustva, koja će ih otvarati za neke nove prilike i drugačije planove. Imaćete važno ohrabrenje, podstrek nekih ljudi koji će vam pomoći da prevaziđete neke strahove i dileme i prebrodite ih. Poći će vam za rukom da se upustite i rešite stvari koje su možda izgledale nerešivo, ali ćete morati da budete hrabri i imate jasan stav. Prijatelji će vam biti velika podrška, a kod nekih bi mogla pomoć da vam pruži neka organizacija ili skup ljudi. Imaćete neka nova i važna poznanstva, koja bi mogla da vam otvore nova vrata i mogućnost da stvorite širu sliku. Očekujte neobične događaje, iskušenja, ali se ne plašite da sve prebrodite. Mnogo toga treba da bude preispitano, ali i rešeno. Ovo je veoma važna nedelja, a ističu se datumi 20, 23. i 26. maj. Oko 23. maja ćete dobiti veoma važnu i veliku potporu kad su finansije u pitanju, dobit, kredit, pozajmica ili novac. Bićete zadovoljni i srećni kako se sve odvija, ali to nije stvar sreće, već epilog vašeg dugogodišnjeg rada, truda i zalaganja. Ulazite u novu fazu, koja će trajati bar godinu dana. Držite se dogovora i obećanja koje ste dali, ali probajte da ne uzletite zbog postignutog uspeha.

LJUBAV: Kada je ljubav u pitanju, Lavovi će prevazići dugogodišnje probleme i nedoumice. Odjednom će se sve posložiti i biti jasnije, probuditi neke nove vrednosti i emocije. Imaćete slične stavove i razmišljanja, ali ćete se opet vi više isticati u odnosu na partnera. U tom slučaju, ako se partner bude osećao zapostavljeno ili vas kritikovao da više ulažete u sebe, a da na njega manje obraćate pažnju i posvećujete vreme, znajte da se ne razvijate i ne rastete zajedno. Moguće je da držite još sve pod kontrolom i niste dovoljno opušteni, pa ćete morati da se pravdate i objašnjavate. Slobodni Lavovi će biti zainteresovani za osobu koja dolazi iz poslovnog okruženja ili ste je upoznali preko posla. Od ove nedelje vaš odnos se menja i postajete ravnopravni. Bićete opušteniji, komunikativniji.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu možete imati problema s donjim delom leđa. Budite aktivniji fizički i ne žurite i ne brzajte.

SAVET: Ne padajte pod pritisak nekih ljudi jer tako možete napraviti grešku

Shutterstock

Nedeljni horoskop za Devicu

Devica - Unapređenje i potvrda kvaliteta

POSAO: Drage Device, da li osećate miris uspeha koji vam kuca na vrata, a na vama je samo da ih otvorite. Nije slučajnost sve što vam se dešava, vi ste to jednostavno zaslužili. Rasli ste, razvijali se i edukovali u prethodnom periodu, a sada je vreme da to pokažete na delu. Mnoge Device će promeniti posao, neke će dobiti unapređenje, a neke će raditi više manjih i kratkoročnih poslova. Sve u svemu, obavljaćete svoje obaveze lako i bez mnogo trzavica i nervoze. Srećne okolnosti i podrška nekih ljudi će vam pomoći da budete zapaženi i radite u većem kolektivu ili dobijete bolju sliku u javnosti. Nastavićete poslovanje mnogo rasterećenije i opuštenije, a oko 23. maja možete da očekujete bolju finansijsku situaciju, povišicu ili novac na koji ste dugo računali. Krajem nedelje ćete dobiti posebnu vrstu podrške i zaštite koja će trajati narednih godinu dana. Iskoristite je i probajte da postignete stvari koje niste mogli ni da zamislite. Dobra volja i energija pratiće vas i vašu okolinu. Neke Device će imati priliku da otputuju i dožive nešto što će vrlo dugo pamtiti.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzete Device će učvrstiti odnos, a neke bi mogle da očekuju prinovu, proširenje porodice ili čak preseljenje. Dešavaće se veoma značajne stvari između vas i vašeg partnera, a vi ćete se osećati sigurno i zadovoljno. Parovi koji su dugo zajedno odlučiće da započnu zajednički život, a neki će odrediti datum venčanja. Ovo je godina koju ćete zaista pamtiti, a ona počinje upravo sada. Moguće je zajedničko putovanje ili čak posao. Slobodne Device, pored poslovnih uspeha, imaće priliku da upoznaju osobu koja će ih uveseljavati i činiti da se osećaju posebno. Moguće je da ćete je upoznati na putovanju ili nekom većem skupu.

ZDRAVLJE: Osećaćete se stabilnije i biti manje napeti. Ovo je period oporavka, sreće i zadovoljstva. Možete biti od pomoći drugim ljudima.

SAVET: Ne žurite i ne radite ništa na brzinu

Shutterstock

Nedeljni horoskop za Vagu

Vaga - Prilika za rast i ekspanziju

POSAO: Vage izlaze iz standardnog vida poslovanja i ponašanja i ulaze u fazu značajnih uvida, širenje vidika i znanja. Ništa ne može da se dogodi na brzinu, ali ćete s vremenom postepeno menjati pristup i sticati uvide. Ovo je sjajan period za obrazovanje, učenje, pa će studenti imati više sreće na fakultetu. Pronaći ćete neka nova interesovanja i pronaći se u nekim novim poslovima, koji će biti veoma plodonosni. Finansije će biti u fokusu, a novac na koji ste dugo čekali bi mogao konačno doći. Neke Vage bi mogle podići kredit, neke doći do novca preko nekretnine, a neke preko partnera. Otvaraju vam se veliki potencijali, a ovo je najsnažnija nedelja dosad u ovoj godini, kada ćete prepoznati sled događaja, upoznati neke ljude i napraviti važne kontakte. Moguća je saradnja s inostranstvom ili inostranim firmama, svaki vid marketinga i trgovine je vrlo povoljan, a informacija i kako da se postavite od najveće važnosti. Ono što je zaista zanimljivo jeste da ćete često biti u kontaktu i grupi s većim brojem ljudi. Moguća je i saradnja s braćom i sestrama.

LJUBAV: Na emotivnom planu Vage će imati izuzetno kvalitetne momente tokom ove nedelje. Ako ste imali nedoumice, izgladićete ih, a mnogi će podići odnos na viši nivo. Dešavanja će biti konstruktivna, a vi ćete podsticajno delovati jedno na drugo. Prošli ste važan test i stari način funkcionisanja i sada prelaziti na potpuno drugačiji. Moguće je zajedničko putovanje. Slobodne Vage se nalaze u veoma aktivnom periodu, kad će biti veoma dopadljive i zanimljive osobama suprotnog pola. Možda će vam to sve u početku prijati, ali bi, s vremenom, moglo da vam bude naporno. Mogla bi vam se dopasti osoba iz poslovnog okruženja koja nije mnogo nametljiva i koja vas više posmatra iz daleka. Moguća je ljubav na putovanju, fakultetu, seminaru i svuda gde se okuplja veći broj ljudi.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu ćete se osećati bolje i nećete imati oscilacije koje ste dosad imali. Imaćete više snage i energije i osećati veliko olakšanje i rasterećenje.

SAVET: Budite spontani i iskreni

Shutterstock

Nedeljni horoskop za Škorpija

Škorpija - Dobar posmatrač, a još bolji realizator

POSAO: Škorpije mnogo dobro zapažaju stvari i imaju oko da prepoznaju šta je dobro, a šta nije. Imaćete razumevanja za druge ljude, pa će vam se ovih dana mnogi obratiti za pomoć ili savet. Iako ćete biti dobar posmatrač, umećete i dobro da reagujete kad to bude trebalo. Uvide koje budete sticali retko ko će moći, a to će sve biti veoma korisno i za vas i za kolektiv. Donećete neku ozbiljnu odluku ili prihvatiti zadatak zbog kog ćete imati potrebu da budete češće u interakciji s drugima. Ulazite u materiju polako, ali se nećete ni štedeti prilikom upuštanja u posao. Neki vaš proizvod ili ono što ste pripremali moglo bi da ugleda svetlost dana i naiđe na dobre reakcije drugih ljudi. Istaći ćete se na nekom važnom skupu, seminaru, događaju, a moguć je ulazak u partnerske odnose. Pojaviće se prilike za nove ideje ili čak nove poslove. Moguće je da ćete baš vi biti osoba koja će ujediniti neke ljude. Bili ste tolerantni i popustljivi, ali od ove nedelje ćete preuzeti odgovornost tamo gde budete želeli da održite kvalitet ili gde se budete osećali neprijatno.

LJUBAV: Na emotivnom planu bi neke Škorpije mogle da ozvaniče i objave lepe vesti. Pokazaćete da imate stila, ali i da ste dovoljno mistični i strastveni. Moguće je da ćete se početkom nedelje još suzdržavati da iskažete sve ono što osećate, ali će krajem nedelje kočnice potpuno popustiti. Neke Škorpije bi mogle da očekuju prinovu i proširenje porodice, dok bi neke mogle da ozvaniče vezu. Zajedničko putovanje bilo bi pun pogodak ovih dana. Slobodne Škorpije u svom okruženju imaju osobe kojima se dopadaju, ali bi u njihovom srcu mogla da se izdvoji jedna koju poznaju dugo i koja je, na neki način, neobična ili se izdvaja po nečemu. Pred naletom strasti nećete se više suzdržavati i verovatno ćete napraviti prvi korak. Sve bi moglo da se događa brzo i neočekivana i za vas same. Ljubav je zakucala na vaša vrata, opustite se i uživajte.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu bi trebalo da obratite pažnju na hormone i štitastu žlezdu. Povedite računa o ishrani i uvedite više šetnje i fizičke aktivnosti u svakodnevicu.

SAVET: Budite odgovorni, ali ne i sujetni

Shutterstock

Nedeljni horoskop za Strelca

Strelac - Vraćanje u igru

POSAO: Strelčevi će dobiti podršku drugih ljudi i ujedno će biti deo nekih važnih projekata i društvenih aktivnosti. Svega onog što vas je od marta tištilo i pritiskalo oslobodićete se i rešiti. S nekim osobama možda nećete više sarađivati, s nekim novim ćete prepoznati dobru relaciju, ali će se svakako događaji razvijati sami od sebe. Ovo je veoma važna nedelja, koja će doneti naznaku novih poslovnih poduhvata. Sve će vam biti daleko prihvatljivije i funkcionalnije, a vi ćete se osećati lepše, korisnije i kreativnije. Od 20, 23. i 26. maja u vama će se buditi posebna snaga jer će se događaji razvijati u dobrom pravcu. Nemojte da paničite ako se nešto ubrza više nego što možete da postignete, već smireno sve završite. Moguće je da su vas neki problemi koje ste imali u skorije vreme dosta zatvorili, ali polako postajete ona osoba koju su mnogi prepoznavali po vašem duhu i energiji. Rešavate jednu po jednu stvar, ali i dobijate nove poslove i zaduženja. Budite trezveni, budni i savesni, ali se trudite da imate drugačiji pristup poslu i budete funkcionalniji i prijatniji. Harmonija i lepota će igrati važnu ulogu.

LJUBAV: Zauzeti Strelčevi sve što budu rekli ili izneli stav ove nedelje će naići na podstrek i razumevanje. Učvrstićete navike i odnos s partnerom, ali i doneti neke važne i velike odluke. Parovi koju su dugo zajedno mogli bi da odluče da započnu zajednički život ili ozvaniče vezu, a neki bi mogli da očekuju proširenje porodice. Ono što je najvažnije jeste što će Strelčevi promeniti percepciju, a to će im doneti neko olakšanje i rasterećenje, a i bolje raspoloženje. Slobodnim Strelčevima će u život da uđe nova osoba, koju će upoznati u većem društvu ili na nekom skupu. Osvojiće ih svojom veselom prirodom i dobrom energijom. Prepoznaćete se od prvog pogleda, započećete konverzaciju koja će se nastaviti.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu najviše problema možete da imate s hranom. Moguće je da je organizmu potreban balans i detoksikacija. U suprotnom, pored viška kilograma, možete imati problema sa stomakom i bubrezima.

SAVET: Budite istrajni

Shutterstock

Nedeljni horoskop za Jarčeve

Jarac - Životna prekretnica i bolje raspoloženje

POSAO: Jarčevi će ove nedelje uticati da se neki poslovi aktiviraju i rade mnogo odgovornije nego što je to bilo dosada. Uticaćete da se ljudi ophode jedni prema drugima s više poštovanja i daju veći doprinos kvalitetu. Moguće je da je prošle nedelje sve bilo sporije nego što ste planirali, a moguće je i da su kasnili neki dokumenti i papiri, ali od ove će se sve to ubrzati. Moguće je da ćete steći neke pogodnosti ili povoljnije uslove, pa ćete tako doprineti još lagodnijoj radnoj atmosferi. Kada je finansijska situacija u pitanju, moglo bi naglo da dođe do promena nabolje, a moguće su uplate dugovanja na koje ste dugo čekali. Iako će u prvom planu biti drugi ljudi ili vaši saradnici, imaćete i vi razloga da se radujete i slavite uspeh koji ste postigli. Bićete prepoznati kao bitna osoba za saradnju, a sada ćete tačno znati koje poteze treba da povučete. Neki Jarčevi bi mogli da započnu novi posao, što će im doneti nove obaveze i nove navike, a neki bi mogli da prošire poslovanje i zbog toga će morati da koordiniraju na više lokacija. Mogli biste doći u situaciju da zapošljavate nove ljude i uvodite novine ili savremeniju tehnologiju.

LJUBAV: Na emotivnom planu mnogi Jarčevi će osetiti nalet potpuno nove sveže energije i drugačijeg odnosa s bliskim ljudima. Neka novina će uneti osveženje u vašem ljubavnim životu, bićete zadovoljniji i rasterećeniji, a i svi oni koji se nađu u vašem okruženju. Možda ćete nekima delovati neobično jer se ne uklapa u vaše dosadašnje ponašanje, ali ćete svakako biti prihvaćeni oberučke. Neki Jarčevi bi mogli da očekuju prinovu, a oni koji imaju decu lepe i srećne vesti od njih. Slobodni Jarčevi su spremni za novu ljubav, ali će im se najverovatnije javiti neko iz prošlosti ili neko koga dugo poznaju. Mogli biste obnoviti vezu i pokušati ponovo, ali sada na drugačiji način. Više ćete izlaziti, družiti se i upoznavati nove i zanimljive osobe.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu ne bi trebalo da imate većih problema. Bićete stabilniji i osećati se dobro. Ono što bi moglo da vam pravi problem jeste neko preterivanje. Trudite se da budete u svemu umereni

SAVET: Prigrlite promene

Shutterstock

Nedeljni horoskop za Vodolije

Vodolija - Buđenje svesti i originalan pristup

POSAO: Vodolijama je vrlo važno da se pogledaju u ogledalo i same sa sobom reše dilemu da li žele da napreduju i idu dalje ili stoje u mestu i budu nezadovoljne. Upravo je ovo nedelja kad biste mogli da dođete do nekih velikih rešenja. Postaćete svesniji i odgovorniji, ali ćete imati priliku da se oslobodite okova koji su vas kočili i usoporavali. Imaćete dublji i jači motiv da radite i napredujete, a ujedno da budete inovativniji i kreativniji. Otvara vam se veoma zanimljiva faza, kad ćete, pre svega, osetiti slobodu, biti osvešćeniji i pokrenuti stvari koje će doći iznenada. Ovo je mnogo dobar period ako treba da promovišete neki proizvod ili brend, ako se bavite umetnošću, sportom, mladima, decom. Ovo je početna faza promena i procesa u kojem ćete unaprediti poslovanje, ali i sami sebe. Važnu ulogu će igrati i društvene mreže, a nekima će značiti i nove platforme koje će biti pokrenute. Širenje i umrežavanje biće jedan od ključnih faktora u vašem poslu. Međutim, povedite računa da ne brzate jer tako možete napraviti grešku ili propust. Finansijska situacija ide uzlaznom putanjom, pa možete očekivati bonus, povišicu ili bolje uslove.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzetim Vodolijama će se vratiti elan i podsticaj na ovom polju. Između vas i partnera će se dogoditi promene koje će doneti osećanja koja su se neko vreme izgubila i na koje ste zaboravili i da su postojala. Iz jedne učmale atmosfere uskačete u period koji donose zadovoljstvo, zabavu i, pre svega, spontanost. Vraćate sebe u balans i započinjete kvalitetniji odnos. Slobodnim Vodolijama kuca ljubav na vrata, pa ako se niko nije još pojavio, uskoro sigurno hoće. Sve govori da je upravo ovo nedelja kada možete da očekujete princa na konju, ali nije isključeno da kod nekih bude i sledeća. Svoju srodnu dušu možete da upoznate na kraćem putovanju, u većem društvu ili čak preko društvenih mreža.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu najviše problema možete da imate s disajnim organima i prstima. Budite obazrivi u dodiru s oštrim predmetima.

SAVET: Uživajte u periodu koji je ispred vas, ovo je tek početak

Shutterstock

Nedeljni horoskop za Ribe

Ribe- Spontani i prijatni

POSAO: Ribe treba da shvate da ne treba samo da se vode emocijama, već da razvijaju i neke druge mehanizme i motive. Upravo ove nedelje će moći da budu opuštenije i prihvate razvoj događaja na drugačiji način. Važni datumi su 20, 23. i 26. maj, kada ćete u nekim poslovnim odnosima imati drugačiju relaciju, s više lakoće, ali i poverenja. Imaćete priliku da u narednih godinu dana doživite važno unutrašnje sazrevanja i transformaciju. Naučićete da nađete pravu meru u poslovanju i odnosu s drugim ljudima. Ove nedelje neke Ribe bi mogle da potpišu nove ugovore, dođu do važnih papira, a neke će rešiti da se ponove novim automobilom ili telefonom. Neke Ribe će imati priliku da unovče nekretninu ili dobiju nasledstvo, dok će neke planirati preseljenje ili otvaranje privatnog biznisa. Važnu ulogu u svemu mogli bi imati braća, sestre ili jedan od roditelja. U svakom slučaju, mnogo prilika i mogućnosti je pred vama, a vi samo treba da se otvorite i napravite iskorak ka onome što želite, ali da pritom budete iskreni i otvoreni. Ne upadajte u zamku predubokih emocija, već probajte u svakom trenutku da nađete balans. Ovo je period kad ćete imati više troškova ili ćete, jednostavno, želeti da potrošite više novca na uživanje.

LJUBAV: Na emotivnom planu Ribe bi mogle da dožive procvat i transformaciju. Imaćete jači impuls, ali vodite računa da ne ističete sebe previše i budete isuviše dominantni jer biste tako mogli da povredite blisku osobu ili delujete opterećujuće. Vi ćete, u svakom slučaju, biti u centru pažnje, ali to ne treba i potencirati. Neke Ribe bi mogle imati kraće putovanje ili posetu bliskih ljudi zbog nekog veselog događaja. Slobodne Ribe će imati priliku da prodube odnos s osobom koju su u skorije vreme upoznale i s kojom su se, pre svega, spojile na energetskom nivou. Moguće je da se ona ne uklapa kada je fizički izgled u pitanju, ali vam prija više nego bilo ko koga znate. To je dosad bilo u prirodi odnosa, ali oni prelaze na drugi nivo, pa nemojte da se čudite. Ovo su specifični momenti i sinhronizacija s različitim, ali kvalitetnim osobama.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu slaba tačka ove nedelje moglo bi da bude grlo i štitasta žlezda. Mogući su otoci u predelu vrata, a pazite kod konzumiranje vruće hrane i napitaka da ne ispečete jezik.

SAVET: Trudite se da budete što više u balansu sa sobom i okolinom.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)