Horoskop

4 ZNAKA KOJE OČEKUJE DOBITAK DO KRAJA NEDELJE: Otvorite novčanik, novac će vam stizati sa svih strana

Bilo kakvo muljanje i prodaje magle u ovom periodu neće imati prođu.

13.05.2024 09:02

4 ZNAKA KOJE OČEKUJE DOBITAK DO KRAJA NEDELJE: Otvorite novčanik, novac će vam stizati sa svih strana
shutterstock.com

Prelazak Merkura u zemljani znak Bika 15. maja donosi promene kada su u pitanju finansije. On se pridružuje Veneri koja se baškari u svom znaku i osim ljubavi brine i o novcu. Energija se menja, pa će najbolje prolaziti oni koji čvrsto stoje na zemlji ili od iste zarađaju.

Bilo kakve muljanje i prodavanje magle u ovom periodu neće imati prođu, zato se, prema savetu astrologa, držite proverenog i poštenog načina zarade.

Srećna republika vam donosi koja 4 znaka očekuje dobitak do kraja nedelje, a novac će im stizati sa više strana.

shutterstock.com

Ovnovi nemaju razloga brigu, imaju dobre poslovne temelje

Ovan

Vama već neko vreme sve ide od ruke, a situacija će se dodatno poboljšati od utorka. Vaš uspeh se nastavlja i kad Merkur pređe u Bika zato što ste postavili jake temelje za svoj posao. Nemojte sumnjati u sebe i svoje odluke, jako je važno da izbegnete bilo kakve sumnje i negativne misli. Ukoliko radite u većem timu vaša reč će se slušati i potovati.

Lav

Rođeni u znaku Lava vole da rizikuju kad je posao u pitanju, jer ih to ubuđuje. Ove nedelje povucite ručnu i uzdržite se od nepromišljenih poteza koji mogu preskupo da vas koštaju. To ne znači da treba da sedite i ništa ne radite, naprotiv samo radite pametno. Moguć je dobitak od poslova sa strane koje ste odradili, a novac nikako da vam stigne. Ove nedelje konačno možete da odahnete jer će pare biti u vašem novčaniku.

shutterstock.com

Strelčevi su vrlo prilagodljivi što je njihova velika prednost

Strelac

Po prirodi ste vrlo prilagdljivi što će vas spasiti u sitaucijama u kojima se mnogi ne snalaze. Vrlo brzo ćete shvatiti u kom pravcu treba da idete i to ne samo u narednih 7 dana već i kasnije. Moguće je da ćete na neki način biti primorani da menjate poslovni pravac i upustite se u vode u kojima ne plivate baš najbolje. Ovo je dobra prilika za vas, posebno što će vam novi posao doneti zaradu o kojoj sada možete samo da sanjate. Finansije će vam procvetati, ali morate biti spremni da deluje brzo i odgovorno.

Vodolija

Ovo možda nije najbolje vreme za promene posla, ali pojedine Vodolije će htele to ili ne morati i o tome da razmišljaju. Ne bojte se promena čak i ako vam se čini da nisu dobre za vas, to je samo privid. Naredne nedelje vaš dobitak zavisiće isključivo od vaše motivacije. Razmislite u čemu ste grešili u prošlosti i nemojte te greške ponavljati. Igrajte lutriju možda vas iznenadi pozamašan dobitak. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)