Horoskop

OČEKUJE NAS TURBULENTAN PERIOD NA POSLU: Ko će najviše profitirati i situaciju mudro okrenuti u svoju korist! (FOTO)

Oni imaju najveće šanse za uspeh.

02.04.2024 09:00

OČEKUJE NAS TURBULENTAN PERIOD NA POSLU: Ko će najviše profitirati i situaciju mudro okrenuti u svoju korist! (FOTO)
Shutterstock

Prva nedelja aprila počinje burnim dešavanjem na nebu. Retrogradni Merkur koji je započeo svoj hod pomrsiće računa mnogim znakovima. Astrolozi upozoravaju da će oni sa izoštrenom intuicijom biti introvertniji nego inače ili će želeti da ostanete kod kuće. Fokusiranje na sebe je najbolji put da prevaziđete izazove u ovom napetom periodu. Astrolozi ističu da će pet horoskopskih znakova najviše imati koristi ukoliko se budu pridržavali ovih saveta. Posebno otvorite oči u saobraćaju, jer će nezgode biti učestale, piše sajt Your Tango.

Bez obzira na turbulentan period koji nas očekuje, posebno na polju posla i karijere, pet znakova će profitirati i situaciju mudro okrenuti u svoju korist. 

Shutterstock

Krenuo je retrogradni Merkur, ali ovih 5 znakova će prosperirati

Ribe

Ribe, nije važno ako neko misli da ste pogrešni i preterano samouvereni. Morate se sagledati objektivno i znajte da su protivnici često motivisani ljubomorom i zavišću. To je vaš kosmički blagoslov ove nedelje - moć da budete svoji. Ukoliko se osećate nostalgično, prihvatite to, posebno kroz gledanje TV emisije i crtananih filmova. To će vas približiti vašem unutrašnjem detetu i pomoći vam da se oslobodite blokade. Neki od vas takođe mogu isceliti dušu.

  • Najbolji znak Zodijaka za saradnju: Druge Ribe
  • Najbolje područje za fokusiranje: Romantični filmovi
  • Najbolje vreme dana: 17 - 18h

Device

Device, timski rad je ključni element ove nedelje. Pokušaji da potkopate druge ili preuzmete sve samo će dovesti do gubitaka i izgubljene sreće. Zapamtite da, kako nedelja odmiče, možete iskoristiti svoje blagoslove i stvoriti nove prijatelje i saradnike. Ako osećate poziv, energija u ovom trenutku je dobra za dubinsko čišćenje vašeg doma. To će ukloniti stagnaciju i vratiti pozitivan protok. 

  • Najbolji znak Zodijaka za saradnju: Druge Device
  • Najbolje područje za fokusiranje: Kućni poslovi
  • Najbolje vreme dana: 7 - 8h/19 - 20h

Ovan

Ovnovi, kada kažu "pravila su tu da se krše", morate se zapitati koja pravila. Nisu sva pravila problematična. Neka samo sprečavaju napredak i donošenje neophodnih inovacija u svet. To je vaš kosmički dar ove nedelje, moć da očistite sto i postavite nova pravila koja imaju više smisla. Takođe se ohrabrujete da se oslobodite potrebe da se dopadate drugima i fokusirate se na negu sebe i svojih potreba. Vašoj duši takođe treba odmor i oporavak, baš kao i vašem telu.

  • Najbolji znak Zodijaka za saradnju: Drugi Ovnovi
  • Najbolje područje za fokusiranje: Slobodan izbor
  • Najbolje vreme dana: 7 - 8h/19 - 20h

Shutterstock

Ne plašite se promena

Bik

Bikovi, provedite vreme sa voljenima tokom ove nedelje. Ako to ne učinite, možete propustiti značajne uspomene i iskustva. Sada je pravo vreme da promenite svoj način života, posebno ako ste razvili nezdravu naviku stavljanja trke za novac ispred dobrobiti vas i vaših voljenih. Takođe se ohrabrujete da pronađete načine za olakšavanje anksioznosti koja će se neizbežno pojaviti na ovom putu. Konačno, prekid navika je težak. Meditacija definitivno može pomoći, ali i igranje društvenih igara sa porodicom.

  • Najbolji znak Zodijaka za saradnju: Lav
  • Najbolje područje za fokusiranje: Oslobađanje nemira
  • Najbolje vreme dana: 21h

Lav

Lavovi, energija za vas se vrti oko istine i autentičnog života. Da li ste to radili? Ili ignorišete osećaj u stomaku kako ne biste poremetili stvari? Sada je vreme da budete hrabri, jer vas kosmičke sile u potpunosti podržavaju. Ako osećate poziv, opustite se i barem jednom plešite. To će vam ponovo uskladiti telo i psihu i pomoći vam da budete svesniji intuitivnih situacija. Osim toga, fizička aktivnost je sjajna zabava.

  • Najbolji znak Zodijaka za saradnju: Ribe
  • Najbolje područje za fokusiranje: Ples
  • Najbolje vreme dana: 2h

BONUS VIDEO:

Komentari (0)