Horoskop

PRED NAMA JE BURNA ASTROLOŠKA NEDELJA: Vreme je za buđenje, promene i postavljanje temelja za nove poslove! (FOTO)

Pogledajte šta prognoziraju astrolozi za period od 11. do 18. marta 2024. godine.

10.03.2024 18:00

PRED NAMA JE BURNA ASTROLOŠKA NEDELJA: Vreme je za buđenje, promene i postavljanje temelja za nove poslove! (FOTO)
shutterstock.com

Naredna nedelja će, prema najavama astrologa, biti vrlo turbulentna sa nagoveštajem buđenja emocija, ali i početak trajnih i korenitih promena. Većina znakova oseća da je došlo vreme da se preseče sa starim navikama i da se okrene novi list u životu.

Srećna republika vam donosi najtačniji i najprecizniji nedeljni horoskop za period od 11. do 18. marta 2024.  

 

shutterstock.com

 

Ovan - Dubinski procesi

POSAO: Ovnovi će težiti ove nedelje da naprave balans u nečemu što ih već neko vreme opterećuje i što doživljavaju kao nepravdu. Vi ćete se truditi da budete korektni i ispravni, ali ste svesni da ništa ne može na silu. Na vama je da pošaljete poruku u kosmos, a kad ćete dobiti povratnu informaciju, nije do vas. Ne želite da izgubite respekt i poverenje drugih ljudi, pa najverovatnije nećete ni reagovati. Ovo je nedelja kada mnogi Ovnovi čekaju svojih pet minuta i da se stvari same poslože. Procesi se odvijaju, ali ne mogu da se materijalizuju odmah. Često možete delovati odsutno ili kao da niste u priči koja se oko vas odvija. Ovo bi moglo biti vrlo neobično za sve Ovnove, s obzirom na to da su oni impulsivan i energičan znak. Trudite se da budete po strani, ali i te kako pomozite kad je to potrebno. Trudićete se da nepovoljne situacije preokrenete u pozitivne. Bićete snalažljivi i brzo ćete reagovati u nekim kritičnim situacijama. Ove nedelje možete doživeti nešto neobično i nesvakidašnje. Menjate šablone i pravila, samo je važno da ih pre nego što ih materijalizujete i osetite.
 
LJUBAV: Na emotivnom planu neki Ovnovi ili njihovi partneri mogli bi reći nešto čega nisu svesni ili nisu imali nameru da nešto kažu. Najbolje bi bilo da se ne reaguje i da se pusti da izađu neke stvari koje pod kontrolom ne bi izašle. Nakon toga je moguća iskrenija komunikacija i bliskija povezanost, što opet deluje čudno, ali svakako neće biti isto. Ovo su veoma važne i snažne emocije, koje će pokrenuti dosta toga, pa bi trebalo, na neki način, da budete zahvalni partneru što ih je pokrenuo. Biće vam jasno ko je pored vas i koliko mu je stalo do vas. Slobodni Ovnovi će se ove nedelje odlučiti za tišinu i biti u nekom svom izdanju. Moguće su i tajne veze i pojačane emocije prema nekome ko je daleko. Nemojte žuriti niti donositi ishitrene odluke, već probajte da razumete i sebe i svoje bliske osobe.
 
ZDRAVLJE: Ove nedelje se možete osećati konfuzno i neprijatno. Najvažnije je da što više spavate i odmarate se, ali budete i fizički aktivni. Sva usporenja koja vam se događaju su za vaše dobro.
 
SAVET: Prepoznajte svoje unutrašnje stanje i reagujte u skladu s tim.

shutterstock.com

 

Bik - Snažna ideja i povezanost

POSAO: Bikovi će imati posebnu vrstu slobode i ležernosti, kao posledica talenta i dokaza da to što rade, rade kvalitetno, s mnogo motiva i ljubavi. Sve će se odvijati spontano i bez interesa iako će materijalna satisfakcija doći sama od sebe. Ovo neće biti dobro samo za vas već i za ljude koji rade s vama. Stekli ste neko poštovanje i ugled, pa ćete moći da realizujete sve što ste zamislili. Neki Bikovi rade i na grupnom projektu, ali će se oni posebno izdvojiti ove nedelje. Moguće je da ćete se veoma dobro snaći u nekim nepredvidivim situacijama. Menjaćete percepciju, ali i odnos prema radu, ali i dobro apsorbovati oscilacije na koje budete nailazili. Umećete da se nosite s kvalitetom i pohvalama, a moguće je da ćete morati da skrenete pažnju nekim ljudima koji to ne mogu. Međutim, probajte da ne govorite više nego što morate. Trudite se da budete mudri i da imate na umu da nećete moći da sve kontrolišete. Neko bi mogao da kaže da ste nerealni i da su neke vaše ideje neizvodljive, ali je važno da budete strpljivi, uskoro ćete sve demantovati.

LJUBAV: Na emotivnom planu Bikovi koji su u braku ili vezi mogli bi imati raskorak u energetskom smislu, međutim, od vas će se tražiti da, bez obzira na to, budete u nečemu složni i da zajedno delujete, bilo da se radi o porodici, obavezama ili deci. Moraćete da budete celina, da se nadopunjujete i preokrenete razvoj događaja u pozitivnom smislu. U suprotnom, ako ni jedna ni druga strana ne budu bile spremne na saradnju i zajedništvo, moglo bi da dođe do udaljavanja, a mogla bi čak da se umeša i treća osoba. Možete napraviti ozbiljnu promenu na emotivnom planu, ali ako niste proračunati i ne radite neke stvari iz interesa. Slobodni Bikovi bi mogli imati čudna osećanja prema osobi koju dugo poznaju. Moguće je da ste trenutno u prijateljskom odnosu i da niste u stanju da otvoreno pričate o onome što osećate. Može vam se javiti osoba koja ne živi u vašem gradu.

ZDRAVLJE: Zdravstveno stanje će zavisiti od toga koliko se dobro osećate u skladu ličnih potreba i potrebe drugih ljudi. Sve što ne osećate i ne želite oduzimaće vam energiju i činiti vas umornim.

SAVET: Budite posvećeni i bezrezervno odani onome što radite.

shutterstock.com

 

 

Blizanci - Postavite granice

POSAO: Blizanci bi trebalo da budu zadovoljni podrškom i pažnjom koju su dobili ovih dana, pa nema potrebe da produbljuju i šire obaveze i poslove. Poenta je da se fokusirate na sve što trenutno radite i ne menjate dogovore ili čak ugovore koje ste potpisali. Nema potrebe da nešto ubacujete dok ne ispunite ili završite ono što je već ugovoreno. Svako rasplinjavanje bi vas samo ometalo i odvelo od suštine. Ono što bi možda moglo da vam pravi kočnicu ili vas usporava jesu neki uslovi rada, koji trenutno i nisu najpovoljniji po vas. Ono što će zadiviti druge ljude jeste vaša smirenost i profesionalnost u mnogim neprijatnim i konfuznim situacijama. Krajem nedelje, posle vašeg ubeđivanja da ipak neke stvari treba da se prošire, mogli biste dobiti manji pristanak i potvrdu da neki ljudi razmišljaju o vašem predlogu. U svakom slučaju, dobro razmislite još jednom da li ćete moći sve da ispoštujete i nađete se na dva mesta u isto vreme. Važno je da zaokružite priču i budete spokojni. Važan datum je 17. mart, kad biste mogli doneti važne odluke.

LJUBAV: Na emotivnom planu, zauzeti Blizanci će usvojiti predlog partnera o kojem su i oni sami već neko vreme razmišljali, ali su sada stvari postale stabilne i zrele, pa će moći da se sprovedu. Činjenica je da ste na istoj talasnoj dužini i da veza može da se podigne na viši nivo. Neki Blizanci će planirati zajedničko putovanje, a neki bi mogli i nakratko da otputuju. Parovi koji nisu u dobrom odnosu bi trebalo da se zapitaju da li imaju pravu osobu pored sebe i da li veza ima budućnost. Možda je vaše nerazumevanje ozbiljniji problem nego što mislite. Slobodni Blizanci bi mogli biti zaljubljeni u osobu koja ih je privikla, pre svega, na duhovnom ili intelektualnom nivou. Međutim, trenutno niste spremni ili se nisu stekli uslovi da učinite prvi korak i budete otvoreni. Bićete dosledni i sačekajte pravi trenutak. Moguće je da se radi o osobi koja dolazi iz poslovnog okruženja ili je čak na nekoj funkciji.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu najviše problema možete imati s butinama i kolenima. Mogli biste biti zabrinuti za nekoga ko vam je drag i blizak.

SAVET: Ne idealizujte stvari da se kasnije ne biste razočarali.

shutterstock.com

 

Rak - Širenje posla

POSAO: Na poslovnom planu Rakovi imaju određenu nameru ili potrebu da nešto što je već spremno stave u tok dešavanja ili pokrenu, prošire se ili postanu vidljivi na neki drugi način. Moguće je da želite da se nadogradite ili podignete poslovanje na viši nivo, pa ćete se dodatno angažovati i truditi. Bićete odgovorni, ali i spremni da drugima izađete u susret. U vašem okruženju su osobe s kojim ste na istoj talasnoj dužini, pa ćete zajedno doći do nekog novog cilja i plana. Ideje koje već neko vreme pripremate su spremne da ugledaju svetlost dana, a na vama je samo da nađete na koji način ćete da ih plasirate. U svakom slučaju, moguće su oscilacije, i u poslu i u komunikaciji s drugim ljudima, pa nemojte da se iznenadite ako u nekim trenucima stvari počnu da se komplikuju. Pokazaće se da ste na dobrom putu i da će rezultati biti i bolji nego što ste očekivali. Budite istrajni i sigurni u sebe. Početkom nedelje je moguć ozbiljan razgovor, posle kog će vam biti jasnije koliki je vaš doprinos. Moguće je potpisivanje novog ugovara ili poslovno putovanje. Neko od prijatelja će vam takođe biti podrška ili čak konekcija za veoma važne stvari na poslovnom planu. Ovo je veoma povoljan period za studente i svaki vid obrazovanja.

LJUBAV: Na emotivnom planu, odnos između vas i vašeg partnera je prilično funkcionalan i usklađen, ali postoje i momenti koji bi mogli da unesu konfuziju. Nemojte preuranjeno da reagujete ili da očekujete više nego što partner može da vam pruži. Budi se posebna harizma i kvalitet, koji traže iskreniji odnos, ali i unosi pozitivne promene. Još prolazite kroz lične procese, ali bi trebalo sebe da stavite na prvo mesto. Partner bi trebalo da ima razumevanja i bude tolerantniji. Slobodni Rakovi trenutno prolaze kroz važne transformacije, pa emotivni život nije u fokusu. Više ćete se baviti sopstvenom suštinom i prelaskom na drugačiji način funkcionisanja s drugim ljudima. Moguće se veze preko društvenih mreža.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu bi trebalo da povedete računa o mogućim povredama. Moguće je da nešto nećete dobro videti ili će vam se zavrteti u glavi, pa možete pasti. Mogli biste se osećati umorno i preforsirano

SAVET: Trudite se da budete što prirodniji i spontaniji.

shutterstock.com

 

Lav - Na putu promene

POSAO: Lavovi su pokrenuli neku ideju ili se usredsredili na ostvarenje nekog cilja, ali nije isključeno da ih je na tom putu nešto usporilo ili omelo. Iako treba da budete na oprezu, ne smete dugo da čekate. Probajte da osetite pravo vreme da nešto uradite. Moguće ja da će vaša reakcija uznemiriti neke ljude ili ćete imati lavinu komentara na vaš račun. Da biste se pokrenuli, potrebni su i izazovi i hrabrost, ali i oprez. Ništa se neće dogoditi samo od sebe, pa ćete morati da reagujete. Neki Lavovi bi čak ove nedelje mogli da se povuku jer će shvatiti da je sve previše zahtevno za njih i da nije pravi momenat, dok postoje i oni koji će se u poslednjem trenutku predomisliti. Sve zavisi od individualnog horoskopa, ali od sledeće nedelje će se stvari prilično promeniti, a naročito od 4. aprila. Dan kada ćete se najviše dvoumiti je 17. mart, pa probajte da tada ne donosite odluke. Naglašeni su vam kreativnost i mašta. Moguće je rešavanje pitanja nasledstva ili nekih dugova.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzeti Lavovi će, takođe, imati dilemu da li da nešto prećute ili budu direktni. Partner će se svakako braniti i reći da preterujete, ali je najvažnije da se stvari rešavaju i ne guraju pod tepih. Ako pak vidite da možete da stvorite više problema nego što biste nešto dobili, obavezno se povucite. Mnogi Lavovi imaju veliku dilemu oko dece i nekih stvari po pitanju njih. Radi se o krupnoj odluci, ali i o nečemu s čim se susreću prvi put. Kod parova kod kojih je poljuljan odnos bi moglo da dođe do nepoverenja i sumnje. Jedno od vas bi moglo pogrešno da razume onog drugog, što može dovesti do prebacivanja i rasprava. Slobodni Lavovi bi mogli biti zaljubljeni u osobu koja ima je nedostižna ili je daleko. Trenutno ne vidite baš najbolje situaciju, pa bi bilo dobro da sačekate neko vreme pre nego što bilo šta kažete. Stalno ste na nekoj ivici, gde ni sami sa sobom ne možete da budete sigurni. Menjaće vam se percepcija, ali ćete imati mogućnost da mnogo toga sagledate realnije. Moglo bi se raditi o zauzetoj osobi.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu možete imati oscilacije u raspoloženju i ponašanju, nelagodu i stres. Trenutno ste u periodu transformacije i prihvatanja nekih emocija.
SAVET: Ne reagujte brzo i ishitreno.

shutterstock.com

 

Device - Budite istrajni i ne zamerajte bliskim ljudima

POSAO: Device se nalaze u periodu nekog početka, ali u isto vreme i nastavka neke priče. Imaćete pozitivnu reakciju drugih i mogućnost da se razvijate u boljem smeru. Sve se dešava spontano i ide u dobrom pravcu, samo je možda sporije nego što biste želeli. Neke okolnosti se nisu izdogađale kako ste zamišljali, ali ne dopustite da vas to razočara. Imate mnogo potencijala, samo je bitno vreme. Mnoge Device su aktivirale partnerske odnose ili funkcionišu zajedno s više ljudi. Međutim, potegnuće se pitanje finansija, ulaganja, uplate ili podizanje kredita. Napravili ste veliki pomak ovih dana i potrebno je da podignete kriterijume. Potrebno je da istrajete i ne dozvolite da vas neke stvari dovedu u sumnju. Takođe biste mogli imati nesporazume s nekim kolegama ili saradnicima jer svako vidi samo svoju stranu. Moguće je da iz konstruktivne rasprave dođete do pravog rešenja, tako da ni to nije toliko loše. Sjajan je period za kreativne, javne poslove i svaki vid umetnosti.

LJUBAV: Zauzete Device će dati sve od sebe da učestvuju u dešavanjima koja se tiču partnera, ali i zajedničkih planova. Posvećeni ste stvarima koje se dešavaju između vas i vama bliskih osoba, ali bi partner mogao da negoduje zbog toga. Neke Device koje nisu u dobrom odnosu bi mogle imati sumnju i lako može doći do nepoverenja i prebacivanja krivice. Naglašeni su vam međuljudski odnosi, pa ćete često biti u društvu drugih. Tokom ove nedelje partner će vam na svoj način pokazati koliko mu je stalo, ali Devica bi mogla to da protumači potpuno drugačije. Takođe, mogli biste da uradite nešto bez saglasnosti partnera, ali sve to iz najbolje namere. Slobodne Device bi mogle da upoznaju nekog preko društvenih mreža ili prijatelja. Moguće je da se radi o osobi koja je daleko ili nije trenutno u vašem gradu. Budite obazrivi jer je moguća zanesenost i idealizacija te osobe, pa biste kasnije mogli da se razočarate. Izlazite, družite se i upoznajte nove ljude, to će vas prilično činiti srećnim i raspoloženim.

ZDRAVLJE: Najviše pažnje treba da posvetite harmoniji u odnosima. Svaka neravnoteža bi mogla da utiče na vaše zdravlje. Mogli bi vas razočarati neki bliski ljudi, što bi moglo prilično da vas povredi. Mogući su nervoza, stres i infekcije.

SAVET: Ne kalkulišite.

shutterstock.com

 

Vaga - Do najsitnijih detalja

POSAO: Vage će ove nedelje biti sistematične i baviće se nekim praktičnim stvarima i finansijama. Bićete često u prilici da pomognete drugima i nađete im se u svakoj situaciji, ali ne očekujte isto zauzvrat. Zato ćete uvek morati sve da kažete i ništa ne prepuštate drugima. Finansije bi takođe mogle biti u fokusu ovih dana, a kod mnogih Vaga i neki dugovi, koji su se iznenada pojavili ili ih dugo vuku. Nemojte se vraćati starim proverenom metodama da biste rešili neke probleme jer tako nećete napredovati. Strpite se do 23. marta jer će se mnogo toga odvijati u drugačijem pravcu. U suprotnom, ići ćete unazad, a ni sami nećete znati zašto. Nemojte biti ležerni, već planirajte naredne korake vrlo pažljivo. Moguće je da ćete biti u prilici da razgovarate s nekim ljudima i ubedite ih u neke svoje ideje i stavove. Biće teško, ali budite uporni. Mogli biste ih ubediti da vam ukažu poverenje. Neke Vage bi mogle imati razgovor za posao, a neke za povećanje plate.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzete Vage će se i ove nedelje baviti svakodnevnim obavezama i čak preterivati u tome. Često biste mogli da se žalite partneru, ali nećete naći adekvatno rešenje. Mnoge teme bi mogle biti otvorene, ali ne i završene. To bi moglo da opterećuje partnera i vama bliske osobe, a vas će optužiti da ste džangrizavi i da jedno isto vrtite ukrug. Zato povedite računa kada nešto govorite i kome, te probajte da se ne ponavljate. Moguće je da ćete biti u situaciji da menjate neke navike, pa vas i to može uznemiravati. U svakom slučaju, mogući su izazovi u partnerskom odnosu i nerazumevanje, ali umesto da optužujete partnera, imajte na umu da vam je on često podrška u mnogim stvarima. Kao i na poslovnom, i na privatnom planu ćete vi biti ti koji imaju više razumevanja. Slobodne Vage bi mogle da započnu odnos s nekom novom mlađom osobom, ali bi to moglo za sada da bude samo komunikacija i dopisivanje. Međutim, još nećete biti dovoljno opušteni, pa čak možete biti zabrinuti ishodom ovog odnosa.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu biste mogli imati manje probleme, pa biste ove nedelje mogli da uradite neke preglede. Stomak je slaba tačka, ali su, zbog straha i griže savesti, mogući kardiovaskularni problemi.

SAVET: Ne nervirajte se ako sve ne ide onako kako biste želeli.

shutterstock.com

 

 

Škorpija - Važni međuljudski odnosi

POSAO: Škorpije su vrlo otvorene i spontane i spremne da naprave neke preokrete na poslovnom planu. Mogli biste aktivirati neke ljude i pokušati nešto da ubrzate. Budite obazrivi da ne radite i ne doživljavate sve lično i na svoju ruku jer bi to s vremenom nekim ljudima moglo da smeta. Neke stvari bi trebalo da idu sporije, koliko god vam to smetalo. Kod mnogih Škorpija ovo je prekretnica na poslovnom planu, kod nekih će doći do reorganizacije i promene u poslovanju, a mogla bi biti ispunjena i neka obećanja. Imajte na umu da nekim ljudima treba da priđete s druge strane i drugačije komunicirate da ne bi došlo do nepotrebnih problema i nesporazuma. Ovo je veoma dobar i inspirativan period za sve Škorpije koje se bave javnim poslom. Radićete nešto neuobičajeno, što će vas dodatno motivisati. Međutim, važno je da ne potencirate na tome jer nema potrebe. Svaka vrsta dodatnog akcentovanja bi kod nekih stvorila odbojnost. Dovoljno je samo malo vremena da budete prihvaćeni, a za to je potrebno vreme. Važan datum je 17. mart.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzete Škorpije će imati jako uzbudljivu nedelju. Bićete raspoloženi da uradite sve što je potrebno za partnera i bliske osobe, iskreno i bez zadrške. Bićete iskreni i otvoreni i možda reći jedno drugom nešto što dosad nikad niste. Deca će takođe biti u fokusu, posvećivaćete im više vremena i pažnje, ali i donositi bitne odluke. Neke Škorpije bi mogle da dobiju vest o prinovi. Jedini problem bi mogao da nastane zbog viška energije i preterane euforije, što bi bliske osobe mogle da vam zamere i kažu da preterujete. Neko od vas neće umeti da primi kompliment, što će ovog drugog razočarati. Probajte da nađete meru. Slobodne Škorpije su okružene osobama suprotnog pola i često su u centru pažnje. Zbog toga biste mogli biti konfuzni i rastrzani, koliko god vam to prijalo. Bićete pozivani na žurke i događaje s mnogo ljudi, ali procenite kako se ophodite prema nekim ljudima jer biste mogli da ih povredite.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu najviše problema, zbog prevelike aktivnosti, možete imati s pritiskom. Energični ste i živi, pa probajte da se oslobodite viška energije fizičkom aktivnošću.

SAVET: Ne prenaglašavajte stvari da ne biste stvorili kontraefekat.

shutterstock.com

 

 

Strelac - Nove poslovne situacija

POSAO: Strelčevi imaju potencijala koji s vremenom može da se razvije, ali su u isto vreme senzibilni, što ih može ometati. Još se nešto premišljate, dvoumite i neke stvari definišete. Moguće je da ste započeli nešto novo ili radite na novom projektu, pa još ispipavate teren. Moguće je da ste se našli u nerazjašnjenoj situaciji, ali ne vašom krivicom ili radim, pa ćete sada to morati da raščivijate. Neće biti lako niti će vam sve uvek biti najjasnije, ali ćete uvek imati osećaj za pravo rešenje, pa poslušajte intuiciju. Mogli biste imati konflikte ili nesuglasice s nekim saradnicima i kolegama, mogli bi vas optužiti da je to što pričate ili tražite nerealno, a nije isključen ni raskid saradnje s jedne ili druge strane. Jedno je sigurno, iz svih teških i turbulentnih situacija, napravićete autentične momente i poslove i rezultate. Imaćete i neke radikalne promene i uvesti novine. Sve do 1. maja ćete se baviti nekim nestandardnim poslovima i situacijama. Neki Strelčevi bi mogli imati turbulencija na privatnom planu, s nekom nekretninom ili jednim roditeljem. Iako ste možda povređeni, budite iskreni.

LJUBAV: Strelčevi se nalaze u specifičnoj situaciji i kad je privatni život u pitanju, pa će vrlo često biti osetljivi i razdražljivi, što partnera može u nekim situacijama da zbuni i povredi. Najviše će vas pogađati nejasne i nedefinisane situacije i eventualni konflikti s bliskim ljudima. Moguće je da ćete biti u situaciji da se prilagodite nekim osobama ili događajima, što vam takođe neće biti lako. Neki Strelčevi će se baviti kupovinom nekretnine ili renoviranjem poslovnog ili stambenog prostora, pa bi najveće brige mogli imati s kašnjenjem radova, kvarovima ili nekim nepreviđenim situacijama. Slobodni Strelčevi će biti prilično okupirani svakodnevnom situacijom, a osoba koja im se dopada bi mogla biti daleko, zauzeta, a moguće je da ste se povukli jer ste razočarani ili povređeni. Trenutno niste u situaciji da donosite zrele odluke, pa bi najbolje bilo da sačekate neko vreme i rešavate situciju jednu po jednu.

ZDRAVLJE: Strelčevi se mogli osećati lenjo i depresivno, a neki bi mogli i da se zapuste. Mogući su psihički problemi i problemi sa stomakom.

SAVET: Ne procenjujte ljude i situacije po nekim starim šablonima i vodite računa da ne budete previše grubi u komunikaciji.

shutterstock.com

 


Jarac - Postavljanje temelja na poslovnom planu

POSAO: Osobe koji su rođene u znaku Jarca nalaze se u periodu širenja poslovanja i razvoja neke priče koja je tek u povoju. Imate potrebu da uradite nešto radikalno, ali trenutno niste u mogućnosti da to iznesete zbog neke više sile ili stvari koje ne zavise od vas. Potrebno je da budete strpljivi i sačekate pravi momenat. U prilici ste da se bolje organizujete i brzo razvijate, što će doneti mnogo dobre i podsticajne rezultate. Imaćete jak motiv, snagu i duh i osećati poseban polet, bez obzira na to koliko godina imate. Ove nedelje biste mogli da imate ponudu koja bi mogla da bude krupan zalogaj ili zadatak. Imaćete važne pregovore, baviti se logistikom i organizacijom i postavite jasne ciljeve i granice. Bliske osobe će vam biti od pomoći da uradite nešto radikalnije na poslovnom planu. Međutim, trudite se da sve bude postepeno, ne žurite i ne brzajte. Još pravite bazu, a pravi skok i nadogradnja će doći tek krajem maja. Budite strpljivi, ne gubite na kvalitetu, a trud će se sigurno isplatiti. Često ćete biti u prilici da komunicirate sa raznim ljudima, ali se trudite da budete tolerantni i strpljivi i da razumete druge ljude koliko god se neke stvari kosile s vašim. Moguće je i kraće putovanje, ali i kontakt s ljudima koji žive u inostranstvu. Braća i sestre bi mogli imati problema, pa probajte da nađete vremena za njih.

LJUBAV: Na emotivnom planu Jarčevi bi mogli imati problema u komunikaciji s partnerom i bliskim ljudima. Mogli bi se često dešavati neki nesporazumi ili vas optuživati za nešto što niste uradili. To bi moglo da vas navede da se povučete ili burno reagujete, zavisi od ličnog horoskopa. Neka bliska osoba bi mogla da vam traži podršku, što ćete vi iskreno podržati. Možda ćete morati i vi da se angažujete i nešto uradite, ali ćete se truditi da budete po strani. Kod nekih Jarčeva bi problemi mogli da budu finansije i odnos prema troškovima. Najbolje bi bilo da revidirate sve dugove i povučete ručnu kada su troškovi u pitanju. Partner bi mogao da bude velika i iskrena podrška. Slobodni Strelčevi bi ove nedelje mogli da stupe u kontakt ili prisniju komunikaciju s osobom koja im se dopada. Međutim, mogli biste tu osobu da gledate kroz ružičaste naočare i idealizujete. Moguća je ljubav na putu ili preko bliskih osoba.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu najviše problema možete imati s disajnim organima. Povedite računa u saobraćaju, pogotovo ako je smanjena vidljivost.

SAVET: Budite strpljivi, temeljni i precizni.

shutterstock.com

 

Vodolija - Nadomak ruke

POSAO: Vodolije bi želele da se aktiviraju i u nekim situacijama se osećaju spremno, ali bi ove nedelje mogle da budu opuštene i lenje. Ovo bi mogao da bude period pripreme i najava za nešto što će se aktivirati i početi od nule. Moguće je da ste vrlo nestrpljivi i želite da sve ide mnogo brže, ali ćete u isto vreme dobro prepoznati pravi trenutak kada treba da reagujete. Potrebna vam je i podrška kolektiva i nekih ljudi, pa će i to biti važan argument za vaše postepeno delovanje. Ove nedelje je presudna komunikacija i kako ćete se postaviti, pa je važno da se prvo usaglasite sami sa sobom, pa tek onda s drugima. U interakciji s drugim ljudima težićete da podignete poslovanje i kvalitet na viši nivo i za to dobijete odobrenje i podršku. Moguće je potpisivanje novog ugovora, razgovor za posao, ali i kraće putovanje. Neko od bliskih rođaka ili prijatelja mogao bi da igra veoma važnu ulogu u vezi s nekom odlukom. Finansije su takođe u fokusu ove nedelje. Mogli biste da trošite više nego inače, a novac bi mogao da vam se izvlači na nepotrebne stvari i sitnice. Probajte da budete štedljiviji i vratite dugove ako ih imate.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzete Vodolije bi mogle zbog nekih većih troškova da imaju nesuglasice s partnerom ili bliskim osobama. Najbolje bi bilo da ne komplikujete bespotrebno stvari i rešavate jedno po jedno, bez traženja krivca. Možda bi trebalo da promenite razmišljanje i prihvatite da je i partner dao svoj doprinos. Oslobodite se odgovornosti, ali nemojte ih ni vi nametati. Probajte da budete jedno drugom podrška i oslonac. Slobodne Vodolije u bliskom okruženju imaju osobu koja im se dopada, ali je veza iz nekog razloga zasad neizvodljiva. Moguće je da osoba nije po vašoj meri i kriterijumima i ne želite sebi da priznate, a ni drugima, da, i pored svega, gajite jaka osećanja. Na nekom događaju ili u prisustvu većeg broja ljudi moglo bi da dođe do nekih varnica između vas, a to će primetiti i okolina.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu najviše problema možete imati s glavom, potiljkom, vratnim delom kičme i grlom. Nemojte piti hladne napitke i ne umarajte se, ali nemojte ni da budete isuviše pasivni jer to može doneti upalne procese. 

SAVET: Ne intenzivirajte i ne pritiskajte situacije.

shutterstock.com

 

Ribe - Buđenje i regeneracija

POSAO: Ribe, srećan rođendan! Kod vas će se mnogo toga otvarati neplanski, a vi ćete plivati u svim mogućim i nemogućim okolnostima i situacijama. Niko se dobro ne snalazi u ovom periodu i s ovom energijom kao vi. I dok drugi budu konfuzni i u polusnu, nesvesni šta im se dešava, Ribe će kreativnost i maštu iskoristiti do maksimuma. Ideje koje sada budete imali mogle bi da budu ozbiljan pokretač za neke nove projekte i buduće dane. Mogli biste dobro da isplanirate neke stvari, reorganizujete se i snađete u trenutku. Uskladićete se s drugim ljudima bolje nego bilo koji znak i brže reagovati. Moći ćete sve dobro da vizualizujete, pogotovo ako se radi o apstraktnim stvarima. Mnoge ćete uveriti u vaše sposobnosti i način razumevanja i prihvatanja drugih. Zbog toga ćete biti u prilici da nekim osobama koje deluju pogubljeno pomognete da isprate neke stvari. Biće vam zahvalne, a vi ćete imati ličnu satisfakciju i motivaciju. Sklop nekih starih i novih informacija biće na specifičan način prihvaćeni, pa mnogi neće imati poverenja u druge ljude. Moguće je da ćete tako s nekim osobama i doći u konflikt, a sve zbog njihovog ličnog nezadovoljstva i slabog razvoja na duhovnom planu. Od 23. marta će se mnogo toga posložiti, a zasad probajte da ispratite sve situacije, ljude ideje i okolnosti. Vrlo ste temeljni, ali još ne očekujte velike preokrete, već samo stabilan početak.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzete Ribe će biti u prednosti u odnosu na partnera i bliske ljude, jer će u svakom momentu moći da vizualizuju i detektuju problem. Mentalno ste jaki, pa ćete pleniti harizmom i činiti komunikaciju i odnos stabilnijom. Mogli biste postići mnogo toga kvalitetnog ako budete otvoreni i slobodni. Iskrenost će takođe biti vaša jača strana, ali ćete uspeti i da je prepoznate kod drugih. Čitaćete druge ljude i moći dublje da razumete. Slobodne Ribe bi mogle da se oslobode misli o osobi koja im se dopada i pređu na konkretne stvari. Razumećete suštinsku potrebu partnera i znati kako da mu priđete. Izlazite iz šablona i stereotipa i započinjete neku novu priču, možda ne s novom osobom, ali s drugačijim pogledom na svet i ljude. Drugačije ćete se ponašati i komunicirati i delovati prirodnije i opuštenije.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu biste mogli da imate problema sa strahom, glavoboljom i vrtoglavicom ako ne budete mogli da se opustite i ako budete imali potrebu za kontrolom po bilo kom osnovu. Klonite se alkohola i lekova i ne reagujte na kritike i sumnje drugih ljudi.

SAVET: Kako se budete plasirali, tako će vas i drugi razumeti i prihvatiti.
 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)