Horoskop

OVO ĆE BITI PRELOMAN TRENUTAK ZA MNOGE ŽENE: Tajne će biti otkrivene, laži i obmane ne prolaze!

Posle ovoga ništa neće biti isto, a neki će morati da donesu teške odluke.

04.03.2024 09:00

OVO ĆE BITI PRELOMAN TRENUTAK ZA MNOGE ŽENE: Tajne će biti otkrivene, laži i obmane ne prolaze!
shutterstock.com

Dan žena 8. mart iako je posvećen damama biće vrlo napet upravo za pripadnice nežnijeg pola. Kako objašnjavaju astrolozi 8. marta očekuje nas konjukcija Merkura i Neptuna pa će mnoge tajne isplivati na površinu. Laži, prevare i prazna obećanja tog dana neće imati prođu, a sa istinom će se suočiti čak i oni koji uporno zatvaraju oči pred realnošću. 

Srećna republika vam donosi koja 4 znaka Zodijaka će 8. marta doživeti otrežnjenje posle koga ništa neće biti isto. 

shutterstock.com

Dosta ste pravdali one koje volite došlo je vreme za otrežnjenje

 

Rak 

Vaša romantična priroda vas tera da zatvarate oči pred istinom, da pravdate one koje volite čak i kad ne postiji opravdanje za njihovo loše ponašanje. Partner vas jako dobro poznaje pa će pokušati da vas prevede žedne preko vode, ali to danas neće biti moguće. Na teži način ćete se suočiti sa svim grešakama koje ste pravili u životu zarad ljubavi verujući da će partner to umeti da ceni. E, pa ne ume i sad je na vama da odlučite šta da radite sa vezom ili brakom koji je zapravo odavno završen samo ste vi to tek sad shvatili.

Škorpije

Skloni se manipulacijama i dubokim tajnama koje će isplivati na površinu. Sve ono što ste pokušavali mesecima da sakrijete danas će se saznati, a vama neće biti dobro kad shvatitet kuda to vodi. Svaki pokušaj da partnera ubedite u suprotno samo će još više pogoršati situaciju. Savet je da stegnete petlju, sve priznate pa šta god da se desi posle toga. Što ste zakuvali to ćete kusati.

Shutterstock

Bikovi će imati osećaj kao da im je neko skinuo povez sa očiju

Bik

Usled konjukcije Merkura i Neptuna imaćete osećaj kao da vam je neko skinuo povez sa očiju i da posle dužeg vremena konačno vidite kako stvari zaista stoje. Odluka će biti na vama, nastaviti u istom smeru iako niste srećni, ali vam donosi određenu dozu stabilnosti ili staviti tačku i sve početi iz početka. Šta god da odlučite posledice ćete snositi vi, zato ništa ne lomite preko kolena već dobro razmislite o narednom koraku.

Ribe

Već danima ste nervozni iako ubeđujete sebe da nema razloga za to. Idilična slika koju imate u glavi raspala se u param parčad i sad ne znate šta i kuda da krenete. Poslušajte intuiciju ona vas nikad nije prevarila. U dubini svog srca vi znate šta treba da radite, pitanje je samo da li ste spremi za to. Život će vas pogurati u najboljem smeru zato nema razloga za strah od promena. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)