Horoskop

VIKEND HOROSKOP ZA SVE ZNAKE: Jarčevi će uživati u strasti, Škorpijama pristiže novac, a Device stižu duhovi prošlosti

Kraj meseca nekima će dobro pomrsiti konce.

23.02.2024 09:02

VIKEND HOROSKOP ZA SVE ZNAKE: Jarčevi će uživati u strasti, Škorpijama pristiže novac, a Device stižu duhovi prošlosti
shutterstock.com

Poslednji vikend u februaru pojedinicim pripadnicima Zodijaka doneće dugoočekivane promene. Sada je pravo vreme da prigrlite darove koji vam stižu i uhvatite se u koštac sa izazovima. Prema prognozama astrologa, posledice punog meseca u Devici, koji je 24. februara, ostaviće posledice. Snažna energija koju donosi učiniće svoje te je sada pravo vreme za akciju. Počistite iz svog života sve ono što vas je sputavalo u vašem putu ka sreći.

Evo šta svaki znak horoskopa može očekivati tokom predstojećeg vikenda 24. i 25. februara 2024. godine.

Shutterstock

vikend horoskop za Ovna

Ovan (21. mart - 19. april)


Vikend donosi uzbuđenje u ljubavnom životu. Moguće su neočekivane promene koje će osvežiti vašu vezu ili doneti nove prilike za romansu. Budite spremni da se prepustite emocijama. Budite oprezni kada su finansije u pitanju, ne izlažite se troškovima i pozajmicama.

Shutterstock

vikend horoskop za Bika

Bik (20. april - 20. maj)

Finansijska situacija može biti nestabilna ovog vikenda. Savet je da budete pažljivi sa novcem i da izbegavate rizične investicije. Fokusirajte se na štednju i racionalno trošenje. Kada je ljubav u pitanju, očekuje vas miran period. Obratite pažnju na zdravlje, moguća je prehlada.

Shutterstock

vikend horoskop za Blizance

Blizanci (21. maj - 20. jun)


Vaše zdravlje zahteva pažnju ovog vikenda. Posvetite se sebi i odvojite vreme za relaksaciju i brigu o svom telu. Možda je vreme da se posvetite nekoj novoj fizičkoj aktivnosti koja će vam doneti radost i dobrobit. Očekuje vas stresan period zbog odluka iz prošlosti. Posvetite se sebi i rešavanju problema koji vas stižu.

Shutterstock

vikend horoskop za Raka

Rak (21. jun - 22. jul)

Vikend donosi dublje emotivne veze i intimnost u ljubavnom životu. Povežite se sa partnerom na emocionalnom nivou i provedite kvalitetno vreme zajedno. Romantična atmosfera će ojačati vaš odnos. Odložite rešavanje bitnih pitanja za narednu nedelju. Ove dane iskoristite za opuštanje.

Shutterstock

vikend horoskop za Lava

Lav (23. jul - 22. avgust)

Vaša kreativnost može vam doneti finansijsku dobit ovog vikenda. Razmislite o novim idejama za dodatni prihod i budite otvoreni za poslovne prilike koje se mogu pojaviti. Vaša upornost će se isplatiti. Potrudite se da ne zapostavite zdravlje. Sada je pravi trenutak da se posvetite redukovanju ishrane

Shutterstock

vikend horoskop za Devicu

Devica (23. avgust - 22. septembar)

Vikend je idealno vreme da se posvetite svom fizičkom zdravlju. Razmislite o uvođenju zdravih navika u ishrani i redovnoj fizičkoj aktivnosti. Vaša dobrobit je prioritet, stoga se potrudite da sebe stavite na prvo mesto. Budite otvorenog uma, tokom vikenda će vam se javiti osoba iz vaše prošlosti koja želi da obnovite kontakt. Možda je vreme da ljubavi date novu šansu.

Shutterstock

vikend horoskop za Vagu

Vaga (23. septembar - 22. oktobar)

Vikend donosi harmoniju u ljubavnom životu. Očekuju vas lepi i romantični trenuci sa voljenom osobom. Iskoristite vreme za zajedničke aktivnosti koje će ojačati vašu vezu. Prepustite se mašti i ugodite sebi i partneru. Ipak, ne zapostavljajte ni obaveze koje vas očekuju, novi poslovni projekti očekuju vas već u narednom periodu. Prigrlite prilike koje vas očekuju.

Shutterstock

vikend horoskop za Škorpije

Škorpija (23. oktobar - 21. novembar)

Moguće su neočekivane finansijske prilike ovog vikenda. Budite otvoreni za nove poslovne ideje i ne propuštajte prilike koje vam se pruže. Vaša odlučnost može vam doneti dodatni prosperitet. Dobićete ponudu iz inostranstva o kojoj već neko vreme maštate. Vaš trud stiže na naplatu. Mogući su i problemi sa leđima.

Shutterstock

vikend horoskop za Strelca

Strelac (22. novembar - 21. decembar)

Vaše mentalno zdravlje zahteva pažnju ovog vikenda. Posvetite se relaksaciji i meditaciji kako biste smanjili stres i napetost. Ukoliko nemate vremena za odlazak u teretanu, radite serije vežbi makar i u svom domu. Pozovite partnera da vam pravi društvo, zajednička aktivnost će vas dodatno zbližiti.

Shutterstock

vikend horoskop za Jarca

Jarac (22. decembar - 19. januar)

Vikend donosi stabilnost u ljubavnom životu. Vaša veza će cvetati, a slobodni Jarčevi mogu očekivati zanimljiva poznanstva. Budite otvoreni za nova emotivna iskustva. Javiće vam se osoba koju ste nedavno upoznali putem posla. Nova ljubav vam se smeši, hrabro zakoračite u avanturu koja vam se pruža.

Shutterstock

vikend horoskop za Vodolija

Vodolija (20. januar - 18. februar)

Vaša finansijska situacija može zahtevati dodatnu pažnju ovog vikenda. Budite oprezni sa troškovima i razmislite o efikasnijem upravljanju novcem. Planiranje budžeta će vam pomoći da održite finansijsku stabilnost. Ne uzimajte kredite niti pozajmice, ovo je rizičan period za Vodolije. Kada je zdravlje u pitanju, stresan period dolazi na naplatu. Opustite se u društvu voljenih osoba.

Shutterstock

vikend horoskop za Ribe

Ribe (19. februar - 20. mart)

Vaše zdravlje će zahtevati dodatnu negu ovog vikenda. Obratite pažnju na ishranu i redovnu fizičku aktivnost kako biste održali vitalnost. Pronađite balans između posla i odmora kako biste sačuvali svoju energiju. Ukoliko ste slobodni, uživajte u šetnjama pored reke, možda će se desiti da baš tu upoznate i potencijalnu srodnu dušu. Vreme je za predah i otvaranje novih životnih poglavlja.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)